Zba Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 izorganizovacu ja za sledecu subotu posto sve vas boli k da se iscimate :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 nije da me boli kurac, nego mi je neka gužva ove subote Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Zhabo organizuj ti malo. Hajli je ipak organizovao gomila turnira i klanova jos od RoCa i blade+tower akcijanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 rece domi koji samo primi pozivnicu ;)))) no frks, saljem ljudima poruke.. samo iscimajte vi crovu posto nemam kontakt sa njim :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 jebiga mora i neko to da radi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 ko ne skače, taj je green \o/ Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 lol vi ste svi zivi -,- Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Kako nismo. CCCP 4ever Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ko ne skače, taj je green \o/ aaahahahahahahahaha .. kolega me upravo pogledao kao teskog idiota.. :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 što ono kao? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 zato sto sam krenuo da se smejem odjednom kada sam procitao tvoj post. ko ne skace taj je green \o/ hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Da se nadovezem na temu... Upalih warcraft posle sto godina i apdejtujem patch sve ok dok nisam skontao da je warcraft uzasno spor cak i kada smanjim detalje na minimum... U medjuvremenu sam menjao grafičku, je l' ima neka solucija konkretno kod warcrafta da se to popravi jer mi samo on predstavlja problem ili cu morati da se mucim oko graficke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Probaj sa nekom drugom grafičkom jer WarCraft generalno radi full na svim osrednjim grafičkama. Meni čak radi ok na nekoj integrisanoj laptop grafičkoj, ali ne sve u full-u :] Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Jbt vi i dalje piskarate ovde ? :) Hahah,ko bi rekao ... Evo i ja da se javim :) ,juce nesto citam na netu i googlujem i naletim na rur koliko sam se smorio i upadnem ovde i citam neke stare topike i postove i razmisljam,kako bi bilo vrh da se okupimo opet negde dal NS ili BG neku cugu da napravimo,cisto druzenje,cuga i naravno zajebancija ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 A ja imam sledeci problem,nalozio sam se ponovo da igram malo wc3,nostalgija drma pa drma.. Ali trazim igru,nadje mi igraca posle 5 sekundi od pocetka igre pise mi da je moj opponent napustio igru i da sam ja pobedio,na kraju proverim stats i pise da sam ja izgubio.. Fora je sto je u svakom gejmu tako?Neko zna kako da resim ovaj problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 A ja imam sledeci problem,nalozio sam se ponovo da igram malo wc3,nostalgija drma pa drma.. Ali trazim igru,nadje mi igraca posle 5 sekundi od pocetka igre pise mi da je moj opponent napustio igru i da sam ja pobedio,na kraju proverim stats i pise da sam ja izgubio.. Fora je sto je u svakom gejmu tako?Neko zna kako da resim ovaj problem? Uninstaliraj wc3 i pozdravi se sa istim :D Hakeri haraju bnetom ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 instalirao roc i tft,skinuo najnoviji patch 1.26a i izbacuje mi error,dakle nece da se patch,hteo sam da igram na northrendu jer sam vec godinama na piratskom battlenetu i smorili su me turci,rumuni i ostali indijanci...mislim se da nisu registri i da moram da reinstall windows,ako neko ima neki savet,pomoc bi mi dobrodosla...hejta bez :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Wc3 Reg Fixer скини и покрени! 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 ipak nije do registra jer i dalje izbacuje isti error,ali koliko sam razumeo,meni treba i cd,a ja imam samo cd keyeve za original :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Скини 1.26а No-Cd печ. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 a da kupis cdove koji kostaju kao 300 dinara? Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 a da kupis cdove koji kostaju kao 300 dinara? mrzi me :),ne da nisam uspeo da napravim original nego mi sad ni pirat vise ne radi :)),nece da patchuje uopste,mogu da pikam 1.07 verziju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 (edited) Da si rekao koja je greska u pitanju mozda bi i dobio neku pomoc.. Inache "piratska" verzija ne postoji od 1.21b patcha tako da ti samo trebaju original keyevi da bi igrao bnetu. Ako imas original keyeve napravi acc na battle.net, registruj igru i skini odatle instalaciju Edited October 5, 2011 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 u pitanju je bio x-trap,anti hack program koji mi je uvek upaljen zbog mmo rpg-a jer mi 24/7 stoji shop...ccc,ugasio sam ga i sve je teklo normalno,hvala na pomoci u svakom slucaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Ljudi nije do hakera.. registruje me battle.net kao da ja imam neki hack i odma me dropa,pise da sam dobio a zapravo imam 1 poraz. Znaci verovatno imam neki fajl nedozvoljen ili nesto,da ne zna neko kako da fixam ovo? Ne mogu da nadjem na google.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts