Highl1 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Možda su neki od vas čuli za Android VIP takmičenja. Gotovo je drugo, a aplikacija Red Letenja (www.redletenja.rs) koju je razvio forumaš milivoje i moja malenkost je osvojila treće mesto u kategoriji Informacije. Nakon odluke žirija, sledi nagrada publike, odnosno korisnika. Prema tome, ako imate VIP karticu i Android telefon i želite da glasate za nas, procedura je sledeća. 1. Idite na Android Market 2. Skinite aplikaciju Android VIP Glasanje 3. Kad se učitaju sve aplikacije, odaberite Red Letenja i zabeležite vaš glas. Sa jednog telefona i jedne kartice se može glasati samo jednom. Većina će reći da je trulo da reklamiram svoju aplikaciju ovako na 'zablama, ali imajući u vidu čime se sve služe drugi učesnici po drugim forumima (prozivanje, davanje lažnih ocena i komentara na Android marketu i sl), skapirali smo da nam je potrebna pomoć Rurovaca kako bismo pobedili :) Sry na spamu i hvala unapred Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 srecno, jbg nemam vip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 hvala mala dopuna, moguće je glasati i sa VIP prepaid karticom, samo je potrebno da imate Android uređaj Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Glasao, pusticu poruku ortacima koji imaju htc i na vip-u su pa ako nisu lenji imaces jos jedno 3 :P GL Edited October 8, 2010 by Insomnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 Hvala puno! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 pošto je ta prepaid kartica, da ti učinim? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 200 din, al nemoj da se trošiš komšo :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 ja imam vip i android, al sam sjebao displej a novi mi stize tek za nedelju dana, do kad traje glasanje? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 pero jel vodis u kafanu posle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 Dule, ako zabodemo tih osam soma, vodiću (one koji su glasali i imaju dokaz ) @dvini do 15-og Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 da imam android glasao bih, jebiga nista od kafane za mene:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 pa nađi nekog ko ima, doktor si, navataj neke pacijente :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 glasala pre par sati. kul app skroz! srećno! :) Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 GlasaLA, kažeš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 jao! Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 RUN GIRL, RUN!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 ahaha:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2010 Author Report Share Posted October 9, 2010 glasala pre par sati. kul app skroz! srećno! :) thx :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 popravio n1 i glasao :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 hvala matori! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Ni da se pohvalite? Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 kad ce biti rezultati? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts