Dule_smor Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Juce sam bio kod Vuka u igraonicama (Mojo) i SC2 radi uzasno lose (ili kod mene kuci radi imba dobro) ali ono je bilo totalno neigrivo na super low rezoluciji. Tako da ja preferiram online turnir bas zbog tog razloga. welcome to my world:( nista, sledeci put organizujem ja tur u sdu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Vamo gde planiram da organizujem tour radi skroz pristojno, ima 8 mashina na kojima ja igram full hd pod ultra podeshavanjima shto je skroz sumanuto, na svim mashinama klizi na medium lagano... Izmedju ostalog sada treba u nedelju da se okupi jedno nas 15-ak, pa cemo videti shta ljudi kazu... :) Edited October 8, 2010 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke[FED] Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Ja bih doshao (ako nije od prvog do 10og u mesecu). Kapiram da bih nahshao josh par ljudi da idu. Pa, Gogo, kapiram da je najbolje da ti odredish datum neki, vreme, kolko kesha, dal je dabl elimin, bla bla i organizujesh, pa ako bude bash sranje faszon 9 ljudi, ili otkazesh, ili na kraju krajeva odigraju 10 ljudi za par sati i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 U nedelju kad se okupimo videcu sa ljudima ovde shta misle i tada cemo se dogovoriti sve shta, kako. Turnir bih organizovao najverovatnije 13.-og novembra to je taman mesec dana od kako odluchim pravila i postavim topic za prijave... Shta kazete za 13. novembar ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 gdje je okupljate u nedjelju da naletim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 Laze Kostica 9, Novi Sad igraonica Trezor ili poznatija kao Gaja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 (edited) Odgovara 13. *btw baci map pool shto pre. Samo chekam da vidim debelog opet kako viche "imba" :)) Edited October 31, 2010 by Sharky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 ' date='04 October 2010 - 17:18' timestamp='1286209133' post='1625585'] Voljan sam da organizujem turnir u NS-u ukoliko zelite, meni nije nikakav problem. Igraonica ima 40-ak mashina, 10 monitora 22" ostalo su 19", 8 originalnih sc2-ki. 100% od uplata bi ishlo u nagrade, odaberite dan odaberite vreme pa da se oprobamo. :)Bilo bi lepo da kazu svi koji bi doshli pa da vidim odprilike kakvo je stanje, turnir ce biti onakav kako se vi dogovorite tako da molicu shto vishe konkretnih predloga. gl hf :) Ej bre Goginjo! Aj reci shta se deshava, dal' ce biti neshto? Evo ti konkretnih predloga, pa vidi da se iscimash malo. Grupe 4 ili 8 zavisi koliko igraca, da se svi oprobaju, pa posle winner/loser bracket i nagrade 60%/30%/10%. Samo se ti dogovori s gazdom i zakazhi turnir, pa ce ljudi vec da dodju, svi su se izlozhili jako, a nije bilo LAN turnira uopshte. WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! WE WANT THE TOUR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 (edited) Vecheras se nalazim sa gazdom, sve je verovatno vec sredjeno pitao me i sam jel pravimo turnir. Dajte mi konkretan datum koji bi vam odgovarao pa da mu kazem josh to i da pravimo. :) Bio sam u frci ovih dana pa nisam mogao da razmisljam o turu... Sharky shto se tiche predloga i ja sam tako neshto kontao moraju grupe na pochetku malo ljudi da se razigraju... Edited November 7, 2010 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser_freeman Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Jel mogu i ja da igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Zar nisi ti preshao u navijache? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser_freeman Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Sto? Kada? Zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Ako je turnir tipa Shmi, Vladoica, Karlax, GottaLoveMe (nekog sam zaboravio) not allowed stizem.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 krenuo sam i ja pre par dana, ako budem izvezbao dovoljno (ako mi vreme turnira bude to dalo :)), dolazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Ajde dajte konkretan datum, jel moze tamo negde 27-i ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 realno posle 19og decembra najbolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Moze 27. niko sad nema nikakve ispitne rokove, frku sa shklom id. shto pre to bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 'ladno Sharky :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 hahaha :) osecam da masuje iz neke igraone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Nisam odigrao ni 100 partija, al cu da sabijem u svakom sluchaju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 U nedelju cu vam reci tachan datum, taman se lepo radi na tome da se pokupuju wide-ovi da imaju na svim pa cu biti kako valja sve. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 znaci taman posle 19og. DECEMBRA! :) Sharki nemo da lazes, znas me znam te. oftopik Hahahaha upravo sam dobio flesh gomila glupih lajnova. aka Vladica & Sharki scenario smrde mu noge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 au brate, kad su oni nakon preko 36 sati nespavanja jedan drugom mirisali čarape Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts