Jump to content

WTB Imba account

Lucien.

Recommended Posts

• 3 weeks later...

E poz brate, ovako, full wrath holy pala sa t2 mejsom, znaci 6200 GS, 6k u PVE holy gearu, Amani War Bear, ret gear oko 6k GS, ima goldica, arena titulicu, dosta stvari za prodavanje, neke altove maga i DKa, oko 70 lvl... Dobijes full info itd, javi se na 064 38 14 133 ili ovde na PM.

• 2 weeks later...

Pozz ljudi,zelio bi kupiti sledece klase...

Shaman(nebitno koji spec), warlock, priest, paladin, hunter...

Pozeljno je sto vise ICC expiriiance,gear preko 6k, i full info..

Cena po dogovoru.

I da , ako neko ima charactera na dentargu kupujem.

Ovako imam Orc Shamana (enha) na Dunemaul. PvE gear ima 6.2k GS, a PvP 6k GS. Imam 3k i nesto achiev pointa... nista posebno. Imam epic flying i choppera. Od profesija imam 450 mining i 450 JC. ICC 25 12/12 ICC 25 hc 9/12. Evo ti link od armory http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&cn=Barbarox

Evo ti moj broj pa me pozovi sa ponudom ako si zainteresovan 062 11 92 066

Edited by luka87

• 1 month later...

Zdravo svima...

-Prodajem Wow battlenet Accout ( sa 4 wow accounta na njemu povezana)

-Na accountovima imam:

-80 paladin GS mu je negde oko 5.5k+ ( Ne znam totalno tacno nisam igrao dugo) Pve/Pvp gear wrath/rele .. Wrath weapon 1h za protret-a

-80 rogue GS mu je 5.4+ PvP gear ima 1k+ resil 2x wrath daggera (U vreme kad si mogao samo sa arena ratingom da uzmes wrath iteme)

-80 Hunter gs oko 5.2k+ Pvp/pve gear Furi/rele

-70 priest Ovaj account ima TBC samo .. Na svim ostalima je Wrath of the Lich king.. Stim sto su Paladin i Rogue na istom accountu

- I jos neki low leveli

- U Beogradu sam tako da ako zelite da kupite account mozete mi se javiti na Lazikazi@gmail.com.. ili br tel : 0649136434

- Jako povoljno prodajem account naravno cena ce biti po dogovoru..

-Javite se :) i preko foruma ako zelite.. Imam Secret Question i sve ostale podatke tako da je Account nemoguce hackovati... Naravno mozete promeniti Informacije od naloga tako da ih samo vi znate.. :)

Kao sto rekoh Jako povoljno i jako hitno... xP

• Create New...