oddball Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 (edited) savet: slusati na sto boljem ozvucenju sa vecim dinamickim i frekventnim opsegom reprodukcije zvuka da bi dozivljaj filma bio sto bolji. da, to jeste na yt ali moze zvuk biti dobar ukoliko se kao takav pripremi za upload. nesto me jebe HD tako da ste (na zalost) za sada osudjeni na ovu rezoluciju. obavezno sa 360p prebaciti na 480p (podesavanja za sliku, donji desni okvir kadra (za one koji ne znaju)) da bi i slika bila koliko-toliko bolja. sorry, ispravka ---> http://www.youtube.com/watch?v=3sXhSGKVhmY Edited September 30, 2010 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Vazi, samo jos da das link. Sigurno necu da trazim na yt, ko kome ovde ocenjuje rad :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 samo ukucas "Adrese mrtvih", nije toliko tesko. :D pa ja ne mogu da glasam ni za jedno ni za drugo. Mogu da pohvalim dizajn zvuka, to je sigurno. Sto se tice kadrova, ima par dobrih, ali nista posebno. Vidim da kamerman/reziser (u zavisnosti ko se pitao) voli promenu fokusa u kadru, samo je malo to previse isforsirano. Po meni film nema pricu, nema poentu, ili je pak ja nisam shvatio, sto je takodje moguce. Zadatak filma je da prikaze neku pricu, ovde toga nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts