Silencer Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 (edited) Mislim da ste vec upoznati, ali wtf ? Ne igram warlocka mozda neko svrsava na ovom izgledu tier 11 seta, ali ako su ovo ovako napravili nasta ce da lici moja paladin :( http://www.wow-serbia.com/images/stories/news/cataclysm/tier11/warlock/Warlock_Tier_11_Shadowflame_Regalia_Female_01.jpg http://www.wow-serbia.com/images/stories/news/cataclysm/tier11/warlock/Warlock_Tier_11_Shadowflame_Regalia_Female_02.jpg http://www.wow-serbia.com/images/stories/news/cataclysm/tier11/warlock/Warlock_Tier_11_Shadowflame_Regalia_Human_02.jpg Comment: Jeffrey Kaplan & Tom Chilton vratite se sve vam je oprosteno ! :( Edited September 28, 2010 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Mislim da ste vec upoznati, ali wtf ? Ne igram warlocka mozda neko svrsava na ovom izgledu tier 11 seta, ali ako su ovo ovako napravili nasta ce da lici moja paladin :( http://www.wow-serbia.com/images/stories/news/cataclysm/tier11/warlock/Warlock_Tier_11_Shadowflame_Regalia_Female_01.jpg http://www.wow-serbia.com/images/stories/news/cataclysm/tier11/warlock/Warlock_Tier_11_Shadowflame_Regalia_Female_02.jpg http://www.wow-serbia.com/images/stories/news/cataclysm/tier11/warlock/Warlock_Tier_11_Shadowflame_Regalia_Human_02.jpg Ahahaha, ne znam da li da se smejem ili sta, jos ovi rogovi nakrivljeni na razlicite strane...Jedino sto deluje da ima premlo detalja na njemu... Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 Pa sta znam, ja sam ugasio da se vide efekti, tipa neki ljubicasti dim iza njega koji je nebitan i da mu oci bljeste. To je nesto od detalja sto fali :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 koja tuga...a ja bas krenuo da lvlujem locka za cata.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 (edited) na ud dobro izgleda :P Edited September 28, 2010 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 na ud dobro izgleda :P Ne, brate, ne izgleda dobro, nego ti nemaš ukusa. :D Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 brate ud lock i treba da nosi raspadajuce krpe i rogove. al ajde nek ti bude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 evo sad bas videh tier-eve za druida i rogue-a na mmo-u i generalno su mi svi odvratni...nije mi jasno samo ko se bavi tim nazovimo dizajnom.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 (edited) mene lockov tier 11 potsetilo na ovu ancient sliku dislike Edited September 29, 2010 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 30, 2010 Author Report Share Posted September 30, 2010 Niko nije klikno lajk button :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 (edited) evo ja cu, zaboravio sam! a head pre podseca na dzelatsku kapu nego flasha :/ edit: na humanu je odvratan btw Edited September 30, 2010 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 (edited) ovo je napravilo neko dete od 6 godina igrajuci se u photoshopu sa warrior i warlock s3 setovima Edited September 30, 2010 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 povraca mi se od warrior t11... FUJ Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 aj ako nekog ne mrzi (ako ga mrzi onda ne mora lol) da linkuje te dobre i te lose, bas me zanima kao kolegu ilustratora:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 (edited) Evo warrior: druid: rogue: i gore navedeni warlock su za sad izasli e sad to uporedi sa: warrior t6 warlock t5 i dalje da ne nabrajam evo kad se pogleda t6 svi setovi su bili super... uglavnom.. Edited September 30, 2010 by Gankaloth Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 e fala na trudu:) jes vala, usrali su stvarno i to objektivno, teo sam da vidim dal je fazon ukusa, ali oni su se sjebali u stilu 'mnogo teli mnogo zapoceli':) ne znam zasto su ovo uradili, oce da koketiraju sa egzotikom, ali onda su natrpali stvari bez nekog koncepta. pretpostavljam da su mozda promenili concept artista. takodje dosta rade i sa fan artom, uzmu ono sto im se svidi i inkorporiraju. sa druge strane, oni retko kad eksperimentisu i uvek su imali pro-zapadnjacki dizajn, tako da ko ce ga znati sta im bi:) sa druge strane, slike su lol paperdoll, sigurno bolje izgleda ingame, sto se i vidi na onom undead warlocku. mada opet je za dve klase gori dizajn nego ovo sto si linkovao. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 pa to, human model koji je bio ruzan i pre 7 godina + 100% frontalan ss a druid set na human male niggeru je :( stariji setovi jesu bolji, to cemo se verovatno svi sloziti. <3 judgement Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 (edited) Druidski t2 Inace evo ovde starih setova na jednom mestu http://www.scrollsoflore.com/gallery/thumbnails.php?album=63&page=1 Eh dobri stari setovi bloodfang I jedan od moji omiljenih koji sam i imao na hantu altu i falio mi samo jedan deo za full Giantstalker I t0 plavi set jedan od najlepsih rogovskih Edited October 1, 2010 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 (edited) bonus što će modeli da ostanu isti, džinovske šake, retardirane face i frizure, rahitično hodanje orkova i trolova, gej stav belfova etcetcetc, gnomovi... Edited October 1, 2010 by nolajfer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 takav dizajn sa tim sakama, facama i kurcima blizard forsira jos od wc orcs and humans, pomalo cartoonish, a opet simpaticno, a opet ne moze nikoga da uvredi, a opet ce vecina prosecnih zapadnih ljudi da se nalozi i to je to. kad izdaju sledecu wc igru za petnes godina, grafika ce biti mnogo zajebana, ali ce koncept biti isti. ja sam prekjuce kupio tbc, tako da sam tek tad video posteno belfove kako izgledaju i stvarno sam se razocarao. ne u generalni dizajn jer je klasican blizardovski, nego u rasu:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts