HitCrit Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Mislim da se ne varam kad kazem da kod nas nema bas mnogo izbora pri kupovinu odece i obuce(bar ne ovde u NSu).Naravno ako govorimo o nekim razumnim ciframa novca .. Ako je neko ranije kupovao nesto od odece/obuce preko neta moze ovde da napise po koji savet , sta obavezno proveriti , kakva je procedura sa carinom , koja je radnja "proverena" , sta izbegavati , kako placati i sl. Da li se isplati u tako nesto ulaziti odavde iz Srbije? Ili je ipak bolje malo prosetati do BGa ili nekog drugog grada i tamo kupiti sta ti treba? Ako se isplati gde treba obavezno svratiti? Edited September 22, 2010 by HitCrit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Prošetaj do Beograda. Ušće, Delta Siti visi nam na kiti, Knez Mihajlova, Bulevar, ono tamo na Banovom Brdu kako se već zove, Depo, Sajam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Skoro sve to ima i u NS, ne znam sta podrazumevas pod razumna cifra? njujorker/p&b itd nisu uopste skupi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Momak pita jedno, a dobije 6 razlicitih odgovora koje veze nemaju sa temom. Nije da je pitanje u istom rangu gde kupiti sat, naocare, parfem ili patike, lepo pita jel ima neko iskustva sa narucivanjem odece/obuce preko neta. I mene zanima takodje? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 I mene isto zanima, ono, baš ste retardi :D Da je ovo pitao neko od "stariji" forumaša sigurno ova tema ne bi završila u zoo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 +3 počistio sam spam i prebacio u klejbezable, al to ne znači da neko zapravo ima neka iskustva sa ovim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Mogu da ti kazem moja iskustva vezana za kupovinu teniske opreme, i to sa dva sajta. Jedan je neki americki (jebiga jednom sam pre mozda godinu dana narucio sa njega i ne znam vise kako se zove). Placa se karticom 30% te otprilike izadje carina + shipping a roba dodje za oko 2 nedelje. Drugi je www.tenniswarehouse-europe.com preko 80tak $ nemas shipping, samo carinu, krace vreme isporuke, ali je cimanje, jer zvanicno ne isporucuju u Srbiju, mada se zaobilazi tako sto ti oni posalju podatke banke, ti uplatis kod nas u nekoj banci i posaljes im sliku uplatnice. Znaci, moze, ali probaj u zavisnosti od internet-radnje ima manje ili vise komplikacija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts