niksic Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Ovo samo tuca moze da resi :( Sto se tice tuce...2 momka iz reaction-a su dosta :P sa 3-4 selected-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUMOKURCHICj Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Sto se tice tuce...2 momka iz reaction-a su dosta :P sa 3-4 selected-a... steta sto igramo cs:) a ne MMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niksic Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 steta sto igramo cs:) a ne MMA Hehe u pravu si steta sto neki igraju cs :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 opet vi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandemonium Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 komplexi su cudo ... neki su toliki ljudi koliko je i ex_interp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Cekaj cekaj cekaj, ex_interp u lanu ili online ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.Zile Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Da mi je znat ko je Mr.sumokurchicj.. Quote Reaction Site Reaction Group Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Pandemonium numero1 Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandemonium Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 (edited) ao,ao sta rade Murinjo i ostali duzebriznici... evo vidite da smo dobri drugovi,ja i Pandemonium smo pijani,a vi se prepirete o nama...A sto je najbolje od svega...ja sad idem sa njegovom djevojkom Ivonom i jos mi je dao acc...a vi i dalje nas reklamirajte! poz...Reaction.Masterhood btw Djolence napusis mi se kurca! ne moze tim od 3 mjeseca da bude top tim.. ti si pokusao da favorizujes reaction na post "dolazi selected top ekipa iz crne gore" to te licno isprovociralo pa sad tu kopiras neke turnire na koje se selected nije pojavljivao.. zadnji put kad je selected igrao vs vecine reactiona u bar jasno se vidjelo ko je bolji... poslije toga se tim raspao..i sastavio novi..da iole moze da se suprostavi selectedu.. selected je vazda bio i ostao naj ekipa u cg..i to vise znaju ptice na grani.. zato batice ti shhhhhhhh...sve znam sto se desava u cg na cs sceni.. selected ima bar 15 turnira u samom niksicu. necu vise spamovat :D al neke stvari mora da se znaju:D e ovako batice da ti ja nesto kazem...posto se ti pravis pametan a kunem se u sve tvoje ukucane da uopste nisi pametan nego bas bezobrazan... Tim igra zajedno 3 mjeseca i moze da bude top tim u cg kao sto i jeste(3 odigrana turnira 3 osvojena bez izgubljene mape) uz duzno postovanje prema momcima iz Selecteda... prvi turnir je osvojen u Podgoricu,mene nikad i nas kao ekipu nije zanimalo oce li Selected igrat na taj turnir,mi igramo radi nas turnire,a ne radi bilo koga...drugi famozni turnir u Niksic,kad je igrao i SBC...Selected je ispao od SBC-a,Sbc je ispao od gmsa potpuno zasluzeno i da nije bilo 16 bita svejedno bi ispao od istih ;) Pominjes turnir u Bar...taj turnir je igrao UNDERGROUND TEAM,maltene sa 3 igraca,jer 2 igraca kaunter nisu igrala prije toga pola godine (sto ne umanjuje uspjeh Selecteda,nego objasnjava zasto se taj tim raspao...)!!! Prije toga turnira je taj isti UND osvajao turnire i izbacao Selected u 1/2 i 1/4 nego nebitno... Jedino sto je tacno od citavog tvog posta je to da Selected ima tu oko 15ak turnira u Niksic...naizgled 15 turnira,ali to je mozda 7-8 tur ;) i sto si ti rekao "al neke stvari moraju da se znaju:D" samo sto se ja ne krijem pod raznim nikovima... ;) l Edited September 14, 2010 by Pandemonium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUMOKURCHICj Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Pokazacete u Nis koliko ste top. A mene zanima ko je SUMORVACH...hmm...zaboga...bas nemam pojma ko je jbt.. <3 SELECTED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandemonium Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 (edited) O.o to mi je sad jedini cilj u zivotu... <3 Selected! ;) by Mstr Edited September 14, 2010 by Pandemonium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomozA.eZ Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Mene zanima ako se ne odazove 32 ekipe kako je planirano, a kako mi se cini nema sanse da bude 32 ekipe, hocete li se u tom slucaju turnir organizovati tako da se zavrsi za 1 dan?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Ma skupice se dovoljan broj ekipa. Srpska posla svi cekaju zadnji dan, jer cekaju da ostali uplate ili skupljaju kes... bla bla... Leze uplata od mog sponzora danas/sutra :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Spamovali vam na grobu da bog da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Godfather gaming Posted September 14, 2010 Author Report Share Posted September 14, 2010 Mene zanima ako se ne odazove 32 ekipe kako je planirano, a kako mi se cini nema sanse da bude 32 ekipe, hocete li se u tom slucaju turnir organizovati tako da se zavrsi za 1 dan?? Na turnir u bg-u gde je druga bila robna nagrada bilo je 64 ekipa,zasto mislis da nece biti 32 ekipa na nagradni dond 1200 eura i ja plus poklanjam ove dobre miseve,placam pola smestaja,samo van Srbije dolaze jedno pet sest ekipa cini mi se.mozda zafali,ali tesko.videcemo.Za sada se najavilo njih 18. posle nekoliko dana.verovatno ce biti sve ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttigrerere Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Ajmooo breee 1:06 Pandemonium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Ne lozite se profesionalci, o Boze :S Quote kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Ne lozite se profesionalci, o Boze :S tako je ilija :S:S:S:S Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 najbolja je ekipa u kojoj pande igra! lopi ne moze mis da dovati pacov maleni :D <3 te brat! Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 SRECNA NOVA GODINAAAAAAAAAAA !!!!!!! Jesam omasio topik ? sve ok ok ok cool cool <3 <3 <3Ekipa FullProof bi jako volela da dodje na ovaj nesvakidasnji event ali ce javiti posle ispitnog roka.... POZ POZ POZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RooT Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Ma daj bre,koji fax.Idite igrajte:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandemonium Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 (edited) Samo jedno pitanje , donosimo pare na ruke ili ? Edited September 14, 2010 by Pandemonium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 imas pise tamo preko ziro racuna uplata za ekipe van nisa Quote Never Seen Before By Godfathergaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Godfather gaming Posted September 14, 2010 Author Report Share Posted September 14, 2010 (edited) Samo jedno pitanje , donosimo pare na ruke ili ? Uplata ucesca putem ziro racun ili na sanku kluba kod prisutnog operatera: broj racuna : 285-2411050000074-46 - Volksbank Na uplatnicu upisite sledece podatke: SVRHA UPLATE - UPLATA CLANARINE ZA TURNIR UPLATILAC - IME OSOBE (ili KLANA) KOJA SALJE NOVAC PRIMALAC - GODFATHER (AKO JE POTREBNA ADRESA - STRAHINJICA BANA TPC.AMBASADOR,LOKAL 3/8 NIS) NAJKASNIJI ROK ZA UPLATU UCESCA CE BITI 1.OKTOBAR 2.OKTOBRA OBJAVLJUJEMO DEFINITIVAN SPISAK EKIPA KOJE UCESTVUJU.ZATIM GRUPE I SATNICE. Edited September 17, 2010 by The Godfather gaming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Pisi faithIN, uplata kroz par dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts