TRIGY Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 40 racunara ali se igra na 30,u 3 sobe po 10 kompa.ako se bude igralo 1 dan,finale ce se igrati ujutru rano otprilike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Dobre grupe, bice jakih meceva :). Jos satnice i kaman :D. Ma dva dana bre, kao gospoda :D Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 ti placas smestaj tamo, jel? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 GL HF ! cu@lan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Najbolje tipa da dodjemo u 9 ujutru na prvu grupu mi iz picke materine,al dobro nema veze,samo javite sto pre satnice... da poteram kombajn... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacikaaa! Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 sredite hltv plz..:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 @unkind kad bi mogli svima bi izasli u susret ali to je nemoguce jer ima previse ekipa sa strane, tako da ce neko morati da dodje u 9 ujutru :/ . Sto se mene tice licno i ja bi voleo da tur traje dva dana, ovako ne znam dal je uopste izvodljivo da se turnir zavrsi u nekom normalnom vremenu ali nista od mene ne zavisi vec od gazde igraonice ( organizatora). Satnice cemo videti da sto pre uradimo ali vec po grupama mozete videti otprilike kad se igraju mechevi tj ide se redom od grupe A do grupe D stim da za jedan mech treba oko sat vremena i manje a igraju se 3 mecha istovremeno :) . Nadam se da ce turnir proci u najboljem redu, probacemo da sredimo online hltv. Vidimo se , pucamo se ;) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Ma znam,nego jbg,ako igram u 9 ujutru,moram da krenem u 4-5 ujutru... znachi nema spavanja + put... nema veze,opet kazem... nije ni prvi ni poslednji put :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Godfather gaming Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Grupe by Godfather Grupa A 1. urbanExp 2. Gosebumps 3. Gusari 4. BB 5. Itsmorphintime Grupa B 1. ENTiTY 2. ATW 3. vF 4. BFH 5. Nis,Be Grupa C 1. Newave 2. Reaction 3. smk34k 4. Playground 5. tp.roccat Grupa D 1. BGDonline 2. Godfather.NSB 3. Selected 4. Dizel Kamile A1 vs C2 A2 vs C1 B1 vs D2 B2 vs D1 Satnice, mape sutra prepodne. Izvinjavamo se zbog kasnjenja izostavili ste klan "Shon snd Sons" Edited October 8, 2010 by The Godfather gaming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luck.ky Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 izostavili ste virtualforce ako nisam pomesao grupa B redni broj 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Godfather gaming Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 ako nisam pomesao grupa B redni broj 3. ne VF , Shon and sonscim se probude krle wexy i bjeka stavljamo satnice i sistem igre,ja sam nacuo da su sinoc snimili zdreb i da je odluceno da se igraju 4 grupe,prva dva idu dalje.ostaje top osam u cetvrt finale,pa polufinale pa finale...posle sve detaljno na gf forumu I SATNICE NARAVNO.tURNIR CE SE VEROVATNO IGRATI JEDAN DAN SA OBZIROM NA TO DA IMA DVADESET KLANOVA A NE 32 KAO STO JE BILO PLANIRANO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Koliko smo sinoć ustanovili,ekipa shonan and sons je ista ekipa koja i tp.roccat samo su je prijavljivala 2 coveka pod 2 različita imena.izvlacenje je snimano,i biće okaceno valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 ne VF , Shon and sons cim se probude krle wexy i bjeka stavljamo satnice i sistem igre,ja sam nacuo da su sinoc snimili zdreb i da je odluceno da se igraju 4 grupe,prva dva idu dalje.ostaje top osam u cetvrt finale,pa polufinale pa finale...posle sve detaljno na gf forumu I SATNICE NARAVNO.tURNIR CE SE VEROVATNO IGRATI JEDAN DAN SA OBZIROM NA TO DA IMA DVADESET KLANOVA A NE 32 KAO STO JE BILO PLANIRANO. COVECE KAD POSLE? Turnir pocinje za manje od 24h, ti ne znas kada ko treba da dodje ni da li se igra 2 dana? Treba da predjem 500km u oba smera, a ti 24h unapred znas samo da mi kazes KOJA sam grupa... Ni kada igram, ni koliko igram, ni koliko se ladim! Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Ovde se mogu sloziti sa Du-om,stvarno . . .Nama je info sto potrebniji,ipak Beograd- Nis nije malo . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 kANARkO power! Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Dajte satnice ljudi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Dajte satnice ljudi . Opusteno, bice do veceras. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Samo da napomenem da se ja jos uvek nisam nikako umesao u organizaciju niti znam da li cu, pa stoga nisam ni pravio sistem igranja, satnice itd. I nisam ni bio tu kada se to radilo vec me je saigrac samo izvestio o desavanjima. Imam poverenja u lokalne CS igrace koji organizuju ovo da ce uspeti da sve izvedu kako treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Opusteno, bice do veceras. Ma nama nije toliko hitno , mi smo iz KS-a i brzo stizemo , ali ipak moramo da se organizujemo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Postoji li negde sistem igranja? :D Ko sa kim kad koliko :D Edited October 8, 2010 by mith.SATARA shokica Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Ma nama nije toliko hitno , mi smo iz KS-a i brzo stizemo , ali ipak moramo da se organizujemo . Hahahahah,matori ali mi smo iz BG-a pa nam se zuri malo sa satnicom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medo Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 ajmo SELECTED I Reaction !!!!!!!!!! :) Quote paradox.mne Link to comment Share on other sites More sharing options...
NO1CANSTOPMEEE Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Ma samo satnice da budu do 4-5 sati popodne da bi se ljudi organizovali :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 igraju se 3 mecha istovremeno :) Pa ako je tako onda turnir ladno jedan dan, i ako se igraju 3 meca onda ce dve grupe da idu istovremeno, samo ce jedna kasnije da zavrsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Samo da napomenem da se ja jos uvek nisam nikako umesao u organizaciju niti znam da li cu, pa stoga nisam ni pravio sistem igranja, satnice itd. I nisam ni bio tu kada se to radilo vec me je saigrac samo izvestio o desavanjima. Imam poverenja u lokalne CS igrace koji organizuju ovo da ce uspeti da sve izvedu kako treba :) koliko znam,Niko od igraca nije u orgi samo su krle I wexy pomogli glavnom organizatoru oko izvlacenja grupa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts