JonA Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Zamolio bih nekog ko je zaduzen za odrzavanje ovog turnira da javi da li ce da bude turnir sad u subotu sa ovim brojem ekipa, ili ce da bude odlozen? Ajde budite malo aktivniji ne interesuje samo mene ovo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Godfather gaming Posted October 5, 2010 Author Report Share Posted October 5, 2010 (edited) Zamolio bih nekog ko je zaduzen za odrzavanje ovog turnira da javi da li ce da bude turnir sad u subotu sa ovim brojem ekipa, ili ce da bude odlozen? Ajde budite malo aktivniji ne interesuje samo mene ovo.. kada sam pokusao da otvorim juce forum,on nije bio aktivan...izvinjavamo se zbog neaktivnosti od jednoga dana... ovako stoje stvari: Spisak ekipa koje su uplatile ucesce: 1.Godfather.NSB Nis 2.Nis Be 3.BGD online (Beograd) 4.atw (Beograd) 5.Selected (Crna Gora) 6.Playground (Zajecar) 7.SM34K 8.Urban Exp. (Nis) 9.neWave 10.Boys from hood(Krusevac) 11.Gusari 12.Itsmorphintime 13.Reaction (Crna Gora) 14.virtualForce 15.BB 16.Gosebumps (Bulgaria) 17.Entity (Macedonia) 18.Gusari(Zemun) 19.STANKOVIC VIRT SARINA MEĐA F1 20.tp.ROCCAT GUI Definitivni rok za uplatu istice u cetvrtak u 18h,dakle sedmog.uceve u deset stize izvestaj iz banke na mail.Osmog (u petak) stavljamo satnice i izvlacimo grupe i sve to lepo azuriramo ovde i na nasem forumu.Molimo ekipe koje su najavile ucesce a nisu uplatile da to ucine do cetvrtka najkasnije do 18h - dotle radi nasa banka.Ako bude manje od 22 ekipe postoji mogucnost da turnir bude odrzan u jednom danu.Ako bilo sta nije jasno molimo pitajte. Spisak ekipa koje su najavile ucesce,a nisu uplatile : 1.eXtremeZone 2.techn33k 3.KDS 4.faithIN 5.SBC (Sabac) 6.4ur 7.Srpski front 8.SD (Smederevo) Jos slobodnih slotova na raspolaganju...za sada je uplatilo 18 ekipa. Definitivni rok za uplatu istice u cetvrtak u 18h,dakle sedmog.uceve u deset stize izvestaj iz banke na mail.Osmog (u petak) stavljamo satnice i izvlacimo grupe i sve to lepo azuriramo ovde i na nasem forumu.Molimo ekipe koje su najavile ucesce a nisu uplatile da to ucine do cetvrtka najkasnije do 18h - dotle radi nasa banka.Ako bude manje od 22 ekipe postoji mogucnost da turnir bude odrzan u jednom danu.Ako bilo sta nije jasno molimo pitajte. Edited October 6, 2010 by The Godfather gaming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Playmore-Newave :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 ja mislim da bolje da stupite u kontakt sa tim ekipama sto nisu uplatile i da ih lepo pitate, jer ko zna da li gledaju ovaj topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 (edited) mudra masina edit, kupujem fabricke klizace (NE SKATEZE) od intelija 3.0 (1.0/1.1 su isto ok jer su identicni). moji su se odlepili i izgubio sam ih, i ako neko ima nekog pokvarenog intelija koga ne koristi platio bih realnu cenu za njih ponavljam, ne skatezi, skatezi se lepe na njih, meni trebaju fabricki, sto idu uz misa HVALA Edited October 5, 2010 by ImproVision sho Quote SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Idi na pijac mozda tamo nadjes klizace Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 faithIN nije u mogucnosti da dodje, sry. Cu next time! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tixo Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 nece vishe ni 1 ekipa da uplati rok je proshao odavno , mozete izvlaciti grupe i napraviti satnice . Btw Gusari upisani 2 puta '-' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 BB je uplatio, a naveo si ih u oba spiska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 (edited) @unka 3 1/8 sa mesom, i 1 1/8 sa sirom plsthxpoz, edit, ILI OCES DA TE POSADIM NA PIJAC? (ko seljak) Edited October 6, 2010 by ImproVision sho Quote SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 @unka 3 1/8 sa mesom, i 1 1/8 sa sirom plsthxpoz, edit, ILI OCES DA TE POSADIM NA PIJAC? (ko seljak) Nemoj da te pocepam kao novine! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 nece vishe ni 1 ekipa da uplati rok je proshao odavno , mozete izvlaciti grupe i napraviti satnice . Btw Gusari upisani 2 puta '-' Uplatice urban,jos jedna mix ekipa iz nisa...nzm za sbc,cuo sam da ce da uplate,mozda su se predomislili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 bice jos ekipa Quote SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Godfather gaming Posted October 6, 2010 Author Report Share Posted October 6, 2010 STANKOVIC VIRT SARINA MEĐA F1 kom klanu pripada gore navedeni gospodin ? EKIPE JOS UVEK UPLACUJU KAO STO VIDITE ZATO VAS MOLIMO DA NE SIRITE DEZINFORMACIJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electrica of DPSK Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 pakkasfan <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Pakkalizator. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandemonium Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Mi dolazimo u subotu oko 2 - 3 uvece ? Hoce li nas neko sacekati i rezervisati nam taj smjestaj da ne spavamo po parkova u nisu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Mene samo zanima ako bude 24 ekipe,da li ce turnir trajati 2 dana ili 1? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 izete kurac pakki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Mene samo zanima ako bude 24 ekipe,da li ce turnir trajati 2 dana ili 1? Sumnjam da ce moci za jedan dan,igra se na 30 kompova,tako da mislim da nece moci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Samo ako bi satnice mogle ranije u petak da izadju , da vidimo kad da krenemo za Nis . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violena Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 vidimo se u Nisu momci :D Quote Lenica :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Ko prvi do nisha,velika mu pisha! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 @ pandemonium javljam vam sutra za to ! u svakom slucaju javite mi se kad stignete 065 611 60 91 ja cu da budem sa Bugarima na gajbi pa mozemo da se zaebavamo tamo :) a za smestaj cemo da se snadjemo opusteno pozdrav :) i vidimo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Godfather gaming Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 Mi dolazimo u subotu oko 2 - 3 uvece ? Hoce li nas neko sacekati i rezervisati nam taj smjestaj da ne spavamo po parkova u nisu ? KAKO da dodjete uvece kada turnir pocinje u jutru Mene samo zanima ako bude 24 ekipe,da li ce turnir trajati 2 dana ili 1? sve cemo detaljno da objavimo veceras . P.S atw odjavljuje ucesce,traze povracaj novca,ako ne ucestvuju posteno bi bilo da im vratimo novac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts