Dymatize Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Imam problem sa napajanjem, pocelo je da krci... zuji... cini mi se kao da kuler zakacinje negde ;( sta moze biti u pitanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 pa sam si odgovorio, koje napajanje je u pitanju? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymatize Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 pa sam si odgovorio, koje napajanje je u pitanju? Pa mislim konkretno sa napajanjem sta moze biti... Chieftec smart series GPS 400w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 nije ništa sa samim napajanjem, pokvario se ventilator u njemu. zameni taj ventilator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymatize Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 nije ništa sa samim napajanjem, pokvario se ventilator u njemu. zameni taj ventilator. Bash sam testirao... napaja dobro u pravu si, zamenicu ventilator nadam se da je to to :D hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 napaja dobro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymatize Posted September 11, 2010 Author Report Share Posted September 11, 2010 (edited) Kupio sam CM Blade master 120 ali njegov konektor je na 4 pina a na mojoj ploci ima 2x 3pina i jedan od 4 za procesor kako da ga povezem posto mi je bitna kontrola obrtaja zbog hladjenja napajanja... [img=http://img822.imageshack.us/img822/4430/dsc00725bv.jpg] Edited September 11, 2010 by Dymatize Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Treba ti adapterčić na molex, koji je verovatno došao uz ventilator, ali nećeš imati kontrolu obrtaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymatize Posted September 11, 2010 Author Report Share Posted September 11, 2010 Treba ti adapterčić na molex, koji je verovatno došao uz ventilator, ali nećeš imati kontrolu obrtaja. pa nece valjda non stop da vrti na 2000 rpm ? on je od 600 do 2000rpm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Na velikom četvoropinskom molexu imaš i 5 i 12 volti, vidi da li taj adapterčić može da se prikači na obe varijante, pa ako može stavi na 5V, vrteće na manje obrtaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymatize Posted September 11, 2010 Author Report Share Posted September 11, 2010 Na velikom četvoropinskom molexu imaš i 5 i 12 volti, vidi da li taj adapterčić može da se prikači na obe varijante, pa ako može stavi na 5V, vrteće na manje obrtaja. a dal mogu posto su mi spojeni ova 2 tropinca da ubodem 3 od jednog i na 1 pin od ovog drugog moze da se ubode ali ne znam da li ce to da radi a i da ne pregorim nesto?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Ne bih ja to radio. Da li može 4-pinski da se utakne u neki od tih tropinskih ali da četvrti pin visi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymatize Posted September 11, 2010 Author Report Share Posted September 11, 2010 Ne bih ja to radio. Da li može 4-pinski da se utakne u neki od tih tropinskih ali da četvrti pin visi? ne moze jbg vezani su u redu kao sto vidis na slici sto sam zakacio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Jeba ga, onda ti treba ovo http://media.photobucket.com/image/3pin%20to%20molex%20adapter/jsongyver/270001831_0.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymatize Posted September 11, 2010 Author Report Share Posted September 11, 2010 Jeba ga, onda ti treba ovo http://media.photobucket.com/image/3pin%20to%20molex%20adapter/jsongyver/270001831_0.jpg Ovo kolko vidim je onaj prikljucak od 4 iglica koje imam i na napajanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts