Jump to content

Nba 2k11

baltam0s

Recommended Posts

Што се мене тиче, игра је побољшана у буквално сваком погледу и просто не могу да верујем да данас неки издавач/развојни тим из године у годину побољшава своју франшизу без пада. Чак нисам ни багове видео, што ми је својеврсни шок за 2к издања.

Једино због чега сузе роним је то што сам непоправљиви тастатураш, ПЕС могу да играм на џојпаду, ово баш не умем. Али, оно, баш, баш, није фазон ''навићи ћеш се после педесет текми'' него не знам, одстрањен ми је део мозга за играње баскета на џојпеду. Што је брука смор јер је ово издање пет пута мање игриво на тастатури него прошло, које сам могао да играм на тастатури онако једва (користећи основе типа кросовер, наскок и те ствари, овде наскок више не може да се уради на стандардне ''игрица из деведес пете са три дугмета'' фазоне).

Не знам, играм мај плејер тако што сам направио плеја и додајем лопте и то је све и није ми добро, не могу да играм игру, а није због слабог компа или тако нечег него зато што сам оперисани болид.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ево, сео сам ова два сата после овог горе поста и буљио у џојпад, притискао дугмиће, радио тренинге... Прошао сам цео тренинг, не знам ни ја како, контам да сам се навикао 2% на џојпед, као и да сам запамтио 2% потеза. Ако успем да се дисциплинујем да пролазим цео тренинг сваки дан бар једном, контам да ћу да играм на нивоу петогодишњег детета за месец дана:)

Тако да од сада ''играм'' на џојпеду:)

А противнике нисам пролазио, направио сам плеја и само сам додавао ликовима и завршим са Б+ и десет асистенција и ни са чим другим:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Dobar si,meni asistencije nisu ni za kurac...ako pokusam neku zajebaniju odma mi otmu loptu :tf:

Meni je prosek u poslednjim utakmicama 18+ poena 2skoka 3 asis 1 oduzeta.Samo od kako sam preshao u cikago Rose nece da dodaje loptu sisa oce sve sam da uradi ;)

E da,one key games stavi par puta na 12min da uradis milestone posto dobijas x2 exp.

Isto tako ako igras 5min quarter-simulated quarter stavi na 6-7 min posto ostali timovi nece imati "realne" rezultate pa je malo bezveze npr. meni utakmice budu 60-70 ppg a njima 30-40.

Edited by Katsu

Is there a flower shop in the tahraji desert?

Мене то исто смара са симулираним текмама. И још нешто сам извалио, још у прошлим издањима и даље то нису исправили. Кад чекаш да уђеш у игру (не оно да гледаш текму, него оно само гледаш време и резултат и терен са шутевима) и не стиснеш дугме да одмах стигне до твог уласка него као да пратиш, нормалнији су резултати, неће дати 30 поена за минут. Наравно, ако одлучиш да заправо гледаш са клупе све што се дешава, резултат ће бити сасвим нормалан, пошто нема шта да се ''симулира'' већ АИ пика текму. Такође, кад добијеш готивну минутажу, имаћеш резултате ближе симулираним из простог разлога што ћеш опет гледати/играти целу текму.

Дриблинзи се раде са клач дугметом, то са окретањем леђа ми личи на дугме за гужење у нападу, тј. за бананирање у одбрани.

Играј тренинг, тамо имаш све шутеве, дриблинге итд.

Буни ме мало твоје питање зато што се и раније дриблинг радио са клачем, можда треба да промениш команде:)

Брате:)

Комбинујеш Л1 са правцима и триповима, кросовер је кад држиш Л1 и стиснеш на страну ка руци која нема лопту. Али има још милион дриблинга који се раде другачије, неки се раде тако што се вртиш у круг рецимо.

Квоутоваћу себе:

Играј тренинг, тамо имаш све шутеве, дриблинге итд.

Koja je i poenta uzimati 2k12 kad je liga u kurcu :)

Da budem iskren ja se plasim buducnosti nba lige i igara. Kao old school igrac i fan, ne mogu da smislim novu garnituru neskolovanih mamlaza poput lebrona i ekipe, znaci kad se penzionisu Celticsi kraj...

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Поента је јер је већи скок у односу на било који други наставак и зато што волимо да пикамо спортске игрице које су добре. А НБА мош да гледаш и да не гледаш, нема то везе са игром пер се, ја не пратим НБА од деведесетих, не знам дал бих знао да набројим петнес ликова сада.

Ja sam prestao aktivno da pratim '99 tako nesto.Odgledam kad naletim.

Nba aka ko je nagruvaniji,jaci i ko skace do vrha hale.

Mada u nba je vazno znati samo jednog demona trenutno ;)

Dwight-Howard-Free-Throw1.jpg

Edited by Katsu

Ова игра је господар симулирања текми, одлучио сам да ми је доста спрдње и ставио сам 12/12 да ми буду четвртине и ћао.

Мислим, 100:97 на 5мин је прилично нереално. А тек просечних 60.1 (шездесет) асистенција које има Филаделфија по текми...

Не њихови, моји:) Туђе текме се фино симулирају.

Значи, кад је твоја текма, а не играш, дају милионе поена док седиш на клупи. Док си још јадан и са малом минутажом, цифре су стварно смешне, типа деведесет поена дају (а да си играо још мање, ишло би преко сто). Кад добијеш велику минутажу, онда је мање-више океј, јер заправо нема шта да се симулира, па је резултат реалан.

Ево, играо сам за Сиксерсе и имају 60 асистенција по мечу, 18 украдених и ко зна шта све не. Прешао сам у Бостон (где играм скоро целу текму, па су ми резултати нормални) и за пар текми, наравно, ове цифре код Сиксерса су почеле да падају. Ово за асистенције је сигурно неки баг, пошто је стварно претерано, али знам да док седим на клупи минут, они дају по дваес поена. Ове асистенције за Селтиксе су реалне, јер ја направим петнаестак.

nba2k122011-10-1516-41-41-34.jpg

Много лепа емоција кад се игра текма на 12 минки. Пошто није тв пренос са смарањима и може да се прекида између фаулова и тих срања, испадне да фул текму играш неких 45 минута, што је кул, може и неколико партија да се одигра на дан без неких претераних одрицања.

Isprobavam Sony Vegas i reko da napravim nesto ;)

Nista specijalno samo neki potezi i osnovne funkcije iz vegasa.

Koristio sam replay tool iz igre za polozaj kamere i tako to.

http://www.youtube.com/watch?v=P8GpqW7aDjo

Neki komentar,savet,like,dislike ako budem pravio josh ?

Edited by Katsu

Ја сам прошле верзије играо са 2к камером, ал сам ове године пребацио на носеблеедс зато што ми изгледа ''текмастије''. А прегледније је много са 2к.

Ти баш радиш ове потезе, ја умем ин-аут, кросовер, дупли кросовер и степбек отприлике и то користим, ал добро, ја сам плеј. Појма немам пост игру и дрндање шут стика за полагања и куцања. Ако ме не буде мрзело, направићу неко крило и неког центра да мало пеглам.