Doolio Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 vertikal budzi do kraja, na 90 mislim da ces dobiti air jordan kucanja to znaci skaces iznad obruca.. malo bzvz nabudzen mi shooting medium na 99, i kad god odbijem 1 trening idem na shooting, skinem 1 poen sa shoot medium :D free points kek.. uglavnom probao sam da igram sa centrom, malo je teze nego sa SG pozicijom koju sam do sada igrao.. treba samo da se naviknes, sa centrom box out, box out i box out:) igrica ima jedan glup feature, a to je da postoje maksimalne ocene za odredjene skilove u zavisnosti od pozicije. pa ces tako sa centrom imati max za dodavanje nesto sto je totalno van pameti, tipa dodajes liku dva metra od sebe i dodas u publiku. sto smara jer nije balansirano i realno ces morati da igras tipskog shaq centra, hteo ne hteo. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Uvek 12 minuta po kvoteru. O tripl dablu ni ne razmisljam a bio sam dva put blizu dabl dablu, medjutim kad dostignem 8 asistencija, moji saigraci postaju retosi i svaki put promase posle toga, tako da ce tu biti jebade. Ovo sto Dule kaze je nazalost istina. Centar svima sluzi da obavlja prljavi posao koji niko drugi nece, rebounds, blocks, screens, weak side help. U napadu ti predlazem da pravis sto vise blokova bekovima pa se posle otvori ka obrucu za kucanje :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Meni je max 40 poena 5 min quarter. I to me slucajno usralo :D @Doolio, znam, posto mi je primaran karakter SG | Shooter, maximalni shoot in trafic mu je 90 poena...to sam skapirao da ce odredjene "uloge" imati limite na neke skilove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 12, 2011 Author Report Share Posted February 12, 2011 izasao patch, samo jos i krek:D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Trazio sam da me trejduju u THunder a dobio sam CLipperse, pu pu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Uspeh! 2 dana pre trejd deadline upadoh u Thunder. Sad je zivot lep, averejdzujem 32 poena, Durant 30, Westbrook 20, bio u Allstar...Kako sam neke statse apovo tako sam progledao, awerness, consistency i sve na toj strani kolko znaci. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Otisao iz Orlanda u Bulse uzeo sezonu :D Vratio se u Orlando prva utakmica VS Atlanta (Shaq presao tamo) 41 poean ^^ 99 quickness 99 speed 99 medium shoot, 90 shoot in trafic (max) 90 dunk xD kek 61 rating overall za sada.. 21godinu edit: ako izadje crack za novi patch, dajte link :D Edited February 15, 2011 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 pa ja sad imam 70 overall, ne kontam kako je tebi tako mali? ja sam krek nasao u tom istom downloadu gde je i patch. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 igram kao suter, pa su mi skilovi malko skuplji :D i samo sam budzio skupe skilove, ja kad "levelujem" idem od skupljeg uvek.. i sada uvek uzimam preko 1600 poena po utakmici samo sam i navedene skilove budzio :S kroz 5 utakmica bih mogao da podignem overall 3-5 poena ako se usredsredim na druge statove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 (edited) Manje mi dodaju loptu u novom patchu :(( Tj moj tim se ponasa kao protivnicki :S iste taktike igraju postavke i slicno, smor Edited February 17, 2011 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 17, 2011 Author Report Share Posted February 17, 2011 meni je ovo sa pgom skroz nebitno, ja prozivam akcije, kad god trazim loptu daju... medjutim, kul mi je skroz sa pfom, jer sam bez ovih akcija do sada bio izgubljen na terenu. a gotivno je sto i ponekad ignorisu akcije ako imam otvoren sut, sam ispod kosa i slicno. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 meni je sa pgom islo na kurac to sto dodam nekom pod kos za zicer, a meni asistenciju, on napravi facu i prosledi drugaru koji da kos:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 el moze nekako da se sklone te oznake sa terena i upustva? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 I meni je to sranje, ponasaju se igraci ko kanter botovi iz 0.6 verzije. Tipa, moj plej pokusava da mi doda loptu kroz odbrambenog igraca 5 puta zaredom kad izlazim iz bloka. 10 puta bolje bilo pre kad se igrao flex svaki napad pa ko je slobodan sutne Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 meni je i sad fleksibilan napad, nijednom mi nisu izasle one strelice i sranja. mada sam hteo i kao namestim i bude u jednom napadu i opet nema posle...i onda sam odustao, igramo ko basket. tako mi je bilo i u proslim. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Igram na poziciji SG, uvek se vrzmam negde oko trojke, pridjem PGu iza ledja i on mi sam doda loptu, sada sa ovim glupostima strelicama i kruzicima na podu, bukvalno me tera tim da igram kao tim protiv kog igram.. Ne zelim to bas toliko :( Imao sam svoju taktiku i svoje nacine, da se sa centralne pozicije izdvojim po strani i odradim sut uglavnom jurim Medium Shots pozicije, ako uraidm Ankle breaker idem na kucanje i to je to. Ovako cesto dobijam "Bad pass call" i tako ta sranja jer moram da igram kao i komp.. Ako neko zna kako se i gde gasi to sranje od putokaza neka javi. :D Hvala drugari :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 ne znam, ko sto rekoh, meni je to samo ugaseno iako sam ja hteo da upalim, pa da igram ko pravi:) elem, mislim da je to samo vizuelni trip, tj da se te akcije i dalje izvode, samo sto ti ne vidis strelice. tako da mislim da imas placebo efekat: da mislis da te igrica kaznjava ako ne ides po strelicama dok se one vide, a da te nije kaznjavala kad si isto radio sta oces, a one se nisu videle. strelice postoje i komp igra po njima bez obzira dal se crtaju po podu ili ne. secas se kad nije bilo strelica, ti se otkrivas pleju, a on ni da cuje u nekim napadima. to je zato sto te ceka da uradis nesto po strelicama ili jednostavno je vec odlucio da igra setup sa centrom, gde ti treba da odes u picku materinu na trojku negde, pa da ti cetvrti pas dodje u ruke. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Dodavao mi je i gluplje lopte veruj mi nije samo placebo efekat :D Totalno istu igru igram i jednostavno nije isto kao pre.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 18, 2011 Author Report Share Posted February 18, 2011 dunno, i meni se cini kao da je neki placebo, iste kretnje prave... mada sta znam, mene to najmanje dodiruje:D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Nista izguglacu valjda resenje za te putokaze na terenu :D (i nije placebo) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Stigao 2k12 !! Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 2k11 me je skroz razocarao, igrao sam 2k10 sve vreme. Jedva cekam da overim ovaj, nadam se da su ga popravili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 2k12 mi je jos jadniji :( 2k11 mi je bio lepo igriv.. ali 2k12 mi je ne znam razocarao sam se, jos uvek nisu ubacili Penny Hardawaya :< smor :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 nisam ga jos probao, bavim se fifom trenutno. :D 2k11 mi se nije svidjao jer su se bas previse krale lopte. Ja znam da je to realno, da lopta ne moze bilo gde da prodje, ali treba bar malo vise prostora da ostave zarad malo vise uzivanja u igri. Bar po meni. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 (edited) Odigrao sam 20tak utakmica u my player.Ubacili su par novih stvari-dobija se kesh kojim se kupuju dunk,shoot,drible paketi,prave dogadjaji da se poveca team,league,fan chemistry,povecavanje max granica atributa.Najveca novost je sto su pored atributa ubacili i ability koji kostaju beskonacno skill poena 8-16k npr. fadeaway poor/average/good i tako gomila stvari,e sad koliko to ima uticaju na igru ne znam. U 2k12 nema leba da zakucam,jedino kad sam bas slobodan.Jest da sam u 2k11 bio SF 2.2 m,ovde SG 1.98m,ali ne verujem da to moze da bude tolika razlika...mozda zbog tezine 115kg/98kg. Protivnik se lepi za tebe kao lepak bukvalno+njihov centar doleti iz publike da bi mi blokirao sut ispod kosa svaki put...nek sisa kurac Standardno medium shot se ubada skoro svaki put.Mnogo sporije se puni ona c,b,a timska skala,cherrypick-ing ne moze da se radi stalno ko u 2k11. Ima beskonacno iso-movementa ja koristim samo 2-3 ne mogu se gushiti,a i sta god ja pokusao ne mogu da prodjem protivnika,mada moguce da jednostavno ne znam...nisam ja neki pro igrac ove igre ;) Muzika je po mom misljenju malo loshija nego prosle godine. @Lesko to mozes da namestis na onim slider-ima kako tebi odgovara. Edited October 11, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts