tOMABRE Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Opet kazem, nama nije bitno ko, vec koliko :) Da znaju ekipe koje nisu iz NS-a vredi li se cimati posto se vecina vec prijavila i za Matrix. Uglavnom, jedna ekipa iz Sombora verovatno dolazi, kad se dogovorimo uplacujemo. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 za sve informacije : zoom[A]parlament-cs.com ( MSN / e-mail ) 063 / 159 05 30 Obavestite o uplatama i planovima . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Ekipa b.symph dolazi! Ocekujemo sjajan turnir i dobru zabavu! Nas ne interesuje da li je neko uplatio i ko se prijavio, DOLAZIMO DA SABIJEMO :) Srecno sa turnirom! Svidja mi se opcija prenosenja meceva putem LIVE broadcasta :) Kao ona dva fegeta sto prenose eswc mecheve hahahahahaha :) samo napred, GL sa turnirom i naravno HF! Cuo sam da ce biti i neke GO GO igrachice :D hahahahhah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Reci ti meni kolika je mogucnost da cete pomerati datume i da li ce se tur odigrati iako bude malo ekipa? Koliko ste pouzdani ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 Reci ti meni kolika je mogucnost da cete pomerati datume i da li ce se tur odigrati iako bude malo ekipa? Koliko ste pouzdani ? :) A zasto bi bilo malo ekipa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Ja nisam rekao da ce biti.. Ja samo postavljam pitanja. Da znam koliko je pouzdan turnir, da racunam na njega tj da se organizujemo za njega. Nisi mi odgovorio na pitanja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 10, 2010 Author Report Share Posted September 10, 2010 Kakva pitanja , takvi odgovori . Racunajte ako zelite ako ne GL^HF . Odes lepo procitas na prvoj strani ovog topica sve i tako ce da bude . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Pa ne mozes da ocekujes da ce neko da ti dodje na turnir ako ne zelis na pitanje da mu odgovoris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 10, 2010 Author Report Share Posted September 10, 2010 (edited) Proto koja je poenta tvog posta ? Odes lepo procitas na prvoj strani ovog topica sve i tako ce da bude . Ovo je bio moj odgovor . Ne bih se upustao u bilo kakvu raspravu . Tamo stoji datum i broj ekipa . Mislim da ne trebam da crtam . Nemam nameru da pojedinacno svakom objasnjavam ovde na forumu . Za sve sto vas zanima u vezi turnira ostavljeni su podaci : MSN/e-mail i broj telefona . Edited October 19, 2010 by Parlament ZOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Nemoj da shvatis ovo kao hejt, ali ti ako skupis 10 ekipa, budi srecan. PozZ kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 10, 2010 Author Report Share Posted September 10, 2010 (edited) Naravno da shvatam . 10 ekipa ima najavljenih u 4 dana koliko ova objava traje . Shvatam i ekipu iz KGB igraonice . Kapiram ja sve to , samo mi je simpaticno sto sve to pokazujete :) Ako neko drugacije misli , postujem to , ali mu nije mesto u ovoj temi . Ja sam nesto ovde stavio i objavio . To ce se ispostovati jer to moja obaveza prema ucesnicima . Hvala na razumevanju ! Za ovakve stvari ja bih vam dao makar warn Edited October 19, 2010 by Parlament ZOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Nemoj da shvatis ovo kao hejt, ali ti ako skupis 10 ekipa, budi srecan. PozZ +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Moja pitanja su bila realna, bez ikakvog prozivanja. Nisam nikada igrao u vasoj organizaciji pa zelim da pitam sve sto me interesuje. Ali ako ti kazes da garantujes za informacije sa prve strane, onda ok. U organizaciji Matrixa smo igrali, to je dokazano da je ok. Ovaj put cemo verovatno probati kod vas pa da vidimo :) PS: opusti se bre, rasteraces zainteresovane :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Moj post je bio daleko od zluradog, vise je bio kao "savet". Ja ga nisam ostavio kao organizator Matrix turnira, nego kao igrac, koji planira da dodje na turnir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 10, 2010 Author Report Share Posted September 10, 2010 (edited) Moja pitanja su bila realna, bez ikakvog prozivanja. Nisam nikada igrao u vasoj organizaciji pa zelim da pitam sve sto me interesuje. Ali ako ti kazes da garantujes za informacije sa prve strane, onda ok. U organizaciji Matrixa smo igrali, to je dokazano da je ok. Ovaj put cemo verovatno probati kod vas pa da vidimo :) PS: opusti se bre, rasteraces zainteresovane :D Ja sam ipak malo stariji od dosta vas ( 29 godina ) i ne mogu da dopustim da se u ozbiljnu pricu provlace neozbiljni komentari . Ovo je organizacija servera Parlament ( i tu ste dobrodosli ) u saradnji sa 2 igraonice , za koje smo smatrali da su najpogodnije za igranje turnira - Pyramid i Net21 . Ovaj topic se odnosi na zainteresovane ekipe i igrace za turnir , s toga bih molio da se izbegnu nepotrebni postovi .Senko iz Indije u svakom slucaju bice sve ekipe ispostovane Edited September 10, 2010 by Parlament ZOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 11, 2010 Author Report Share Posted September 11, 2010 (edited) Brzo dolaze ljudi iz nase organizacije da podrze sve ovo da bi proteklo u najboljem redu . Tek danas jutros su obavesteni da je PARLAMENT organizacija pokrenuta . Nemojte zaboraviti da mi nastupamo SVI ispred PUBLIC servera u organizaciji sa Pyramid i Net 21 . Iskreno prvi put , online , na ovom forumu , mi se desava da neko sumja u organizaciju koju sam ja pokreuo :) Ima vremena , upoznacemo se , meni su primaran cilj ekipe ( veceras me je isprozivao . Ja nemam cime da se predstavim osim ................. Imamo uspesan Public server iza nas , imamo fin forum , na kome je svakome dozvoljen pristup , ja sam ZOOM aka standza iz Novog Sada , Head admin : Bivseg parlamenta( sadasnjeg cooler master clariona ) , Kolibe BIG , a danas PARLAMETNTA-CS,COM, . Za sve informacije o meni mozete saznati licno od mene , U igraonici Pyramid ( doci cu ) , U KGB od Sakala mog drugara ( nisam se slagao sa nekim metodama i otisao sam ), na KGB hostingu od ljudi koji ga vode . Ostali koji me znaju , znaju i ko sam ja . O organizaciji u kojoj sam ucestvovao , mozete videti na nasem forumu . Obzirom da ovo nije mesto reklamiranja drugih sajtova koji se bave istom tematikom ja necu da vam kazem koji je . Imamo najjacu organizaciju koja je predstavljala PARALMENT i iskreno pozdravljam sve ucesnike turnira i sve osobe koje su podrzali ovo , jer su samim tim podrzali i nas kao Commnity . Citava ova zurka se vrti oko PARLAMENTA ! ! ! 212.200.163.179:27015 Dobrodosli ste ! Ponavljam mi smo ozbiljna organizacija koja se bavi CS - om . Nas naziv je PARLAMENT-CS.COM . . Ako nekome treba jos kakvih obavestenja : www.parlament-cs.com i neko ce mu izaci u susret . Edited September 11, 2010 by Parlament ZOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
.-ANA Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Mi dolazimo cak iz CG zbog turnira . :) Znaci,devojke uzimaju 1. mesto . opopop :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krMak_bg Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Skroz podrzavam ovakav turnir pogotovo sto se sve zavrsava za jedan dan pa mi koji smo iz Bg ne moramo da se cimamo puno. :) Hvala organizatoru i ne sumljam da ce sve biti u najboljem redu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Mi dolazimo cak iz CG zbog turnira . :) Znaci,devojke uzimaju 1. mesto . opopop :)) Gief pics Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savke015 Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Svaka cast na ovako dobro organizovanom turniru,sve pohvale za organizatora.Gledao sam slike igraona,super su.Divimo se tamo ,ali preko nisana.Ekipa iz Loznice je spremna :)))) Go Go Go Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 aj upisi tamo ROTTEN, uplaticemo uskoro :pPp Link to comment Share on other sites More sharing options...
URKEz Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 je l mozhe neko da stavi slike od igraonice :P da pogledamo xPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 ven0m dodaj me zoom[A]parlament-cs.com Slike igraonica su postavljene http://www.parlament-cs.com/index.php?/forum/53-parlament-lan-by-pyramid-novi-sad/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Kolike su sanse da su Savke i Ana jedan te isti pogani nolajfer koji pokusava da sta? Natera masu da dodje na tur? trolololol infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 (edited) Velike sanse ! To su likovi iz organizacije . Nije lepo da pljujes jednu devojku !Okacicu demo jedan . Malo pre me ubila i mene i Savketa . Igrali smo neku smejuriju 15 vs 15 . Odlicno zezanje . Edited September 12, 2010 by Parlament ZOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts