hate2hate Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 TRIFKE OSVAJACH!!!! HAHAHAHAHHA DA DA DA! TRIFKE OSVAJAC TURNIRA :D:D:D Bizina izjava wxy-u: Kad skupim malo para dolazim dole kod tebe u nis da pusim kite i jebem ih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 GG urbanfmt , GG kds , GG Uprising , GG unknown .. Cestitam unknownu na osvojenom turniru .. Sve je bilo lepo osim kraja i nacina na koji smo ispali sa turnira .. Sve najbolje svima i nadam se da vise nikad necu morati da dodjem na turnir slican ovome.. :) Lepo ti rekoh da ne ides na seljacke turnire,nisi me poslusao.Ceo zivot se cobani u gumenim cizmama butaju begismenima,to je to.Sudija da proverava ikakve komande NAKON meca-"nidje veze". HAHAHAHAHHA DA DA DA! TRIFKE OSVAJAC TURNIRA :D:D:D Bizina izjava wxy-u: Kad skupim malo para dolazim dole kod tebe u nis da pusim kite i jebem ih! Nista novo,Biza je pusac kurca samo takav,imao se i kod koga ispraksovati-kod Branka!GG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 GG svima GG staropramen i GG unknown :)) i svaka cast organizaciji nemamo zamaerki racunari su dobro radili sve je bilo OK :)) pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
URKEz Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 O majko Bozija , andjeli s' neba! PLACHEM xDDDD inache stvarno bedak shto se tiche lwc ekipe... msm da nije trebao DW da ide odmah ... ako vec lik nije koristio ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Bogdane sad ja vise nisam king of seljackih turnira :)))) sad je samo wxy :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 18, 2010 Author Report Share Posted October 18, 2010 (edited) GG svima , bravo UNKNOWN i KDS . Izvinjavam se svima oko propusta koji su se desili. Bravo Bato , Wexy (Wixi) :) , Confy , Kasade... Misa odusevio :D , nikad nisam video decka koji je pozitivan u svakoj situaciji.MISO CARE! :) Jos jednom GG svima !!! Edited October 18, 2010 by k1De/1/ evL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylche Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Jedan je rok1 bato GG SVIMA , nije bilo potrebe da se svi mesaju i da se na kraju meca bune zbog scroll-a:) Razumem ja sudije :) a i u decembru pravi kobrica turnir :) Pa tjemo svi da sudimo [ko kako stigne] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 zasto lock bas je zanimljivo kad likovi troluju topik glupostima :). E trigger nubaro jedna :D nista nam ti ne bi pomogo ;);) ni ti ni dimke a kamoli igor ;) cek cija je Maja ? :D:D Sto ishejtova igora? :EEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 GG SVIMA.....Svaka cast ekipama jAJATORE, KDS, STAROPRAMEN, NUM....odlicna polufinala i naravno finale.....;) Bilo je samo par propusta za 2 dana turnira, ali dobro...na greskama se uci....i mi i ekipa LWC....;) Sto se tice samog turnira, dobri igraci, dobro druzenje i zezanje, kompovi i server skroz ok (malo je zezao flash, ali svima je bilo isto), u sustini po meni je bilo OK.... Na kraju jos jednom, GG SVIMA i hvala svim ekipama koje su dosle na turnir ! <3 <3 <3 Demoi ce biti danas/sutra (kao i slike) samo da malo nadjem vremena da se odmorim i posle odem do igraone ;) :))) Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 GG svima , bravo UNKNOWN i KDS . Izvinjavam se svima oko propusta koji su se desili. Bravo Bato , Wexy (Wixi) :) , Confy , Kasade... Misa odusevio :D , nikad nisam video decka koji je pozitivan u svakoj situaciji.MISO CARE! :) Jos jednom GG svima !!! ORGA: nemojte se molim vas drati policija ce doci MISA: OK , AAARGHH AJDE AJDE AAAAAAAAAAAA HAHHAHAHHAHAHHA <3 I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukica Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Kide ajde bez qrchenja samo sam lepo rekao, decaci koji su bili na turniru su mi pricali! Inace ne idem na low turnire ;) <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NO1CANSTOPMEEE Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 hahahahahahahaha okej cutim !!!!! :D VALJEVO BURAZ :DDDDD gg svima ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Kide ajde bez qrchenja samo sam lepo rekao, decaci koji su bili na turniru su mi pricali! Inace ne idem na low turnire ;) <3 GO TO www.psihijatrija.rs imas puno toga korisnog da procitas i saznas ;) @ BIZA : hahahahaa....MISA najveci ludak i najgotivniji lik koga sam upoznao u poslednje vreme :)))) <3 Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Bogdane sad ja vise nisam king of seljackih turnira :)))) sad je samo wxy :)) ti si moj brat ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Turnir je bio super organizovan s obzirom da su momci imali 10 kompova na raspolaganju, nijedan mec nije kasnio, svaka cast malom kideu(moraces da mi prodas svu onu opremu tvoju :D) i squicku naravno, sve je bilo maximalno korektno. Masine su radile solidno, nije to bilo nesto preterano dobro , ali nije bilo ni lose, moglo je da se igra bez problema. Sto se tice samog DW-a protiv vF-a, niko od nas se nije bunio niti trazio tu bilo sta, posle meca koji smo izgubili napisali smo gg , pruzili ruku momcima spakovali stvari i krenuli kuci, doaso je momak i rekao ,ipak igrate dalje , jedan od njih je imao izbindovan skrol. Ne kapiram ljude koji brane njih, mozda je bio propust sto nije provereno pre meca ili na halfu, ali dal je ok da momak ima u izbindovan duck iako je to zabranjeno NA SVIM TURNIRIMA, i on to dobro zna i najverovatnije je ceo turnir igrao tako.. Uglavnom NAJBITNIJE je da je biza skupio malo para pa moze da ide dole da pusi kite kako je rekao :DDD MISA JE BOG ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Jel to nekom telefon zvoni? HAHAHHAH I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 hhahahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 ti si moj brat ^_^ Sad sam gospodin kao ti? :) hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
negro Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 (edited) bindovan mu je duck na skrolu, to je i sam priznao, ali ga nije koristio 100% sto se moze i videti na hltv demou. ali ne, organizatori turnira nisu zeleli da pogledaju demo jer ih je kassad ubedio jednom recenicom.citiram "na hltv demou se ne moze dokazati da li je koriscen duck bindovan na ctrl/space ili na duck tako da je to gubljenje vremena" KDS osvaja poz vrhunska odvala kasada Edited October 18, 2010 by nEGRo Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 a cek a jel treba da mu se najebavam keve IN ALL HOLES nocu dok spava?ZAMEZI-METKOVI SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate2hate Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 GG svima , bravo UNKNOWN i KDS . Izvinjavam se svima oko propusta koji su se desili. Bravo Bato , Wexy (Wixi) :) , Confy , Kasade... Misa odusevio :D , nikad nisam video decka koji je pozitivan u svakoj situaciji.MISO CARE! :) Jos jednom GG svima !!! MISA JE BOG! ahahahhahahhaha a biza kad skupi pare ide dole da pusi kite :D:D::D Super je bilo svaka vam cast :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 kao sto sam napisao gore ja nisam nista pricao sa organizatorom o tome niti sam bilo koga ubedjivao u nesto, vec sa momkom koji je to imao izbindovano i sa perom, uostalom sto bi gledao demo ako je izricito zabranjeno BINODAVNJE CUCNJA NA SKROL... s kim prica sholaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
negro Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 (edited) tebi se obraca inace ja ne znam na kom je to turniru zabranjen skrol tj bindovanje ducka na skrol Edited October 18, 2010 by nEGRo Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 (edited) pa recimo na primer na ovom i na ovom http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234915197&st=0 i na ovom http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234915913 Edited October 18, 2010 by kassado Link to comment Share on other sites More sharing options...
negro Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 (edited) Ovo su nova pravila tako da to ne uzimam u obzir ... nisu se svi navikli da rade na ctrl Edited October 18, 2010 by nEGRo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts