krasojevic Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Kao sto naslov topica kaze koji je najbolji sajt za stavljanje oglasa? Posto nazalost jos nemam 50 postova za oglase na Ruru hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 www.mesara.rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasojevic Posted August 27, 2010 Author Report Share Posted August 27, 2010 www.mesara.rs Ja ozbiljno trazim vi me zezate.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Zavisi za šta. Ako je PC opera benchmark je možda najbolji, ali i RUR se pokazao kao odlično a nekada i bolje mesto za to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasojevic Posted August 27, 2010 Author Report Share Posted August 27, 2010 Zavisi za šta. Ako je PC opera benchmark je možda najbolji, ali i RUR se pokazao kao odlično a nekada i bolje mesto za to! Treba da prodam PSP tako da, to nije PC oprema ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 PSP je za igre, da li je tako ? RUR je gejmerski forum, da li je tako ? pa onda logično rešenje www.mesara.co.rs/forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 PSP je za igre, da li je tako ? RUR je gejmerski forum, da li je tako ? pa onda logično rešenje www.mesara.co.rs/forum! Nabe treba mu 50 kila mesa da bi tamo postovao -.-Ako ne mozhe da skupi 50 postova, kako mislish da tje da skupi 50 kila mesa?! Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasojevic Posted August 27, 2010 Author Report Share Posted August 27, 2010 Nabe treba mu 50 kila mesa da bi tamo postovao -.- Ako ne mozhe da skupi 50 postova, kako mislish da tje da skupi 50 kila mesa?! lol.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasojevic Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 dobro jel zna neko nesto, treba mi hitno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 halo oglasi? Ili ako mi das 50% stavicu ja oglas za tebe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 bolje iscimaj dreda da ti okači oglas, on neće hteti da ti naplati, ali očekuje da ga častiš ! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasojevic Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 halo oglasi? Ili ako mi das 50% stavicu ja oglas za tebe? Probacu halo oglase, a ceo iznos mi treba, probacu da skupim postove nekako. Trebace mi cudo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Probacu halo oglase, a ceo iznos mi treba, probacu da skupim postove nekako. Trebace mi cudo.. samo idi ovde http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=85 i otvori temu kako HoN sabija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 bolje iscimaj dreda da ti okači oglas, on neće hteti da ti naplati, ali očekuje da ga častiš ! To ne bi zahtevalo nikakvu promenu mojih planova ili bilo kakvo pokratenja, tako ne bi ochekivao da me chasti :) No, limit od 50 postova da se postuje tamo sigurno sa nekim razlogom...pa to usvs ne bi uradio :/ Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 usvs si som sine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 jbg brate mora i to neko da bude :/ Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 salim se sine samo si saban :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasojevic Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 samo idi ovde http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=85 i otvori temu kako HoN sabija Lol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 (edited) Nego ne bih da kvarim zabavu, ali ovaj topik je, u suštini gledano, zapravo sam po sebi oglas, i to na najprometnijem delu rura :D Čovek je ''usput'' rekao šta prodaje, pa koga interesuje poslaće mu već pm za ostale detalje :DDD Edited August 28, 2010 by Capitaine Kotscha Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 salim se sine samo si saban :s Ma znam brate da sam shabke :D Da se drkam brate sad bi ti znachi brate bio ispred znachi gajbe sa deset kola iz CGa, razumesh brate? xDDD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasojevic Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 jbg ljudi dok mi vi rekoste sajt, ja vec prodah PSP, hvala u svakom slucaju xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Au gde vi zivite, koji bench za oglase, pa na pcberzi ima trenutno aktivnih oglasa koliko ima ukupno na benchu :) : http://www.pcberza.rs/oglasi/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Nego ne bih da kvarim zabavu, ali ovaj topik je, u suštini gledano, zapravo sam po sebi oglas, i to na najprometnijem delu rura :D Čovek je ''usput'' rekao šta prodaje, pa koga interesuje poslaće mu već pm za ostale detalje :DDD nece, ako nije okaceno i malim oglasima ne zanima me sto prodaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts