WuDu Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Srbija je u kurcu fix'd btw neko mi je obrisao post, mamlaz sto se tice bubice izguglaj Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) (btw, u mtr-u ima korisnih stvari :) ) Ne bih znao, zaobilazim ga drugu godinu za redom i cekam neki rok kad polaze mnogo ljudi da strpam celu skriptu na mob/ipod i prepisem sve, kao sto je gomila ljudi to uradila. :D Edited August 18, 2010 by Sinistral Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 evo ja. prvo, smatrao bih sebe za glupog lika kada ne bih mogao da spremim ispit pa taman to bilo iz "e mrzi me" razloga i još treba da platim nekom da mi iznajmi/proda bubicu, aj pali. drugo, ne kapiram što ti ljudi idu na faks? još su u fazonu da ih teraju roditelji da rade stvari koje ne žele, ne kapiram ? svako treba da bude svestan svojih mogućnosti pre nego što se upusti u nešto, nevezano samo za faks. jebi ga, svi mi bismo želeli da budemo doktori nauka, samo što je neko spreman da zabode i uči toliko, neko nije i to je to. quoted for fuckin truth a i debilno je razmisljanje kao da na fakultetu ucis zanat. kao to sto sam naucio, naucio sam, sad sam 100% spreman da se bavim tom oblascu sad sam pro. mislim lol to je proces, ne samo sticanja znanja vec i sazrevanja, ucenja vrednostima, ucenja kako postovati rad i trud i sl. i sto doca kaze, iz svakog ispita ces izvuci neku pouku, nesto ce ti ostati u memoriji, nesto u podsvesti, plus predavanja i wise word of the professor sa iskustvom. zato ti i jesi strucnjak kad se ukombinuju sva ta znanja. ako sad nekom treba objasniti zasto treba prikupiti znanja iz 40 ispita, kako se to isplati u zivotu kad ispovezujes te stvari i na koji nacin razmisljas i resavas probleme onda taj stvarno ne treba da studira. recimo konkretno za moju struku, moze se otici na kurseve programiranja 3-6 meseci i sabijace u 90% situacija ali wtf kad se desi nesto neocekivano, nesto nepredvidjeno, nesto sto se nije moglo stici videti/cuti za 3 meseca rada vec 5 godina cukanja u tastaturu i savete 40 profa i toliko asistenata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Lol gde ti zivis pa mislis da postoje studenti koji ne muljaju na ispitima? ma nije to, znam da svi muljaju, ok, Bože moj. Mene smori činjenica da društvo, tj ljudi oko tebe podržavaju to što prepisuješ sve što stigneš. razumem da prepišeš neko pitanje, ili neki koska ispit, ali masa ljudi završava fax tako što pola ispita položi na bubicu. Al ko što rekoh, skoro sam imao identičnu besciljnu raspravu pa ne želim da ulazim u dalji flejm :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 ni ja nisam varao kad sam studirao medicinu hee! Ne dao nam bog da ima onih koji varaju na medicinskom :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 medicinskom loptom ?:P:P Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Ne dao nam bog da ima onih koji varaju na medicinskom :D najbolje da nema...ali to nema veze sa time sto ti mislis, 90% informacija koje se uce na nasem faksu nisu bitne za dalju praksu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 elem, ja sam sabio na hands-free + mobilni jedan ispit na faxu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 doca cardrug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 obrazovni sistem Srbije je u kurcu , i zasto bih ja ucestvovao u tome i trosio dragocene sate svoje mladosti ? zato je i sama Srbija u kurcu, i zato sto necu da me leci lekar, vodi drzavu, pravi avion u kome cu da letim (ili kogi god vec posao a svaki je ocigledno neophodan drustvu) lik koji je zavrsio fax na bubicubtw kupi halo oglasebtw kupi halo oglase Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 ima ovi sto iznajmljuju :D http://beograd.olx.rs/bezicne-bubice-bubice-za-ispit-iznajmljivanje-bubica-iid-122129504 Quote First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 E DE STE DRUGARI SA VSS! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 edesi e Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 26, 2010 Author Report Share Posted October 26, 2010 najbolje da nema...ali to nema veze sa time sto ti mislis, 90% informacija koje se uce na nasem faksu nisu bitne za dalju praksu rece covek koji je studirao medicinu , ovo zatvara temu treba li varati na ispitima :) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 pa ne kazem ja da treba, samo kazem da ako je neko prepisivao na testu iz jebene higijene recimo to ne znaci da ce ubiti coveka posle kao doktor zbog toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 pa ne kazem ja da treba, samo kazem da ako je neko prepisivao na testu iz jebene higijene recimo to ne znaci da ce ubiti coveka posle kao doktor zbog toga A rakija i tako dezinfikuje pa ne moras da peres ruke. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 pa ne kazem ja da treba, samo kazem da ako je neko prepisivao na testu iz jebene higijene recimo to ne znaci da ce ubiti coveka posle kao doktor zbog toga moj ćale je prepisao hemiju, i do sada nikog nije roknuo! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 mohi i pera drugovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 je l mogu na pet sekundi da budem ozbiljan i da kažem da rakija ne dezinfikuje? da bi alkohol imato to svojstvo, treba da bude u koncentraciji od 65 i više posto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Dupliraj dozu Problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 izvinite, bio sam ozbiljan bez prethodne dozvole :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 ja sam jednom hteo da koristim bubicu iz biohemije al profa nije dosao uopste za ispti tako da sam fejlovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 zato je i sama Srbija u kurcu, i zato sto necu da me leci lekar, vodi drzavu, pravi avion u kome cu da letim (ili kogi god vec posao a svaki je ocigledno neophodan drustvu) lik koji je zavrsio fax na bubicu +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 kad bi to bilo tacno sto dzi kaze :) onda bi se nasi avioni rusili svaki dan brodovi bi potonuli na porinucu a svako 10 novorodjence bi umrlo na porodjaju :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Dupliraj dozu Problem? ahaha, vudu car:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts