abohac Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Kada iz arhiva pokušam da raspakujem Starcraft.2:Wings.of.Liberty.iso fajl dobijem na hardu Starcraft.2 fajl koji Windows (Vista) provaljuje kao fajl od 0 KB jer u fajlovima ne sme da u imenu bude karakter ":" i pokušam da ga rinejmujem ali Win i dalje to ne konzumira kao normalnu fajlu a naravno ne može ni da se mauntuje kako valja... :((( Kako da nateram glupi WinRaR da mi raspakuje fajlu sa imenom koje ja određujem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ne valja ti rar, jer pretpostavljam da si skidao sa onih sajtova :), ili ti fali neka arhiva ili je jedna arhiva corrupted :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ja sam jedamput tako dao naziv fajlu iz total komandera i stavio smajlija u naziv (naravno, i karakter dve-tačke) i posle toga više nikako nije mogao da se obriše ili pristupi tom fajlu, čak ni iz total komandera, sve smo bili pokušali. Ali... možda na guglu postoji nada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 Ma valja fajl što je najgore od svega samo je car stavio dvotačku u naziv a to naš voljeni vrhunski Windows ne može da svari... Naravno posle brisanja fajla (od 0 KB) i dalje imam 7,6 GB manje prostora na hardu. Živeo Windows i nadajmo se da 2030 pogrešno ime fajla neće biti nerešiv problem. Hvala svejedno momci, smisliću ja već nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 znaš šta, najbolje rešenje ti je da pozajmiš od nekoga hard, ili moliš boga da negde nađeš dovoljno mesta da bekapuješ sve svoje podatke sa te particije, ako ništa kupiš novi hard ili gomulu DVD-ova. i onda kad sve bekapuješ, formatiraš tu particiju, i onda sve vratiš nazad. Pretpostavljam da ništa ne može da preživi format ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Digni Live CD neki Linux videce ti to i izbrisi, a pre toga pokusaj sa Total Commanderom da nadjes taj fajl u Windowsu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 also, ovaj program bi trebalo da može da radi sa fajlovima čudnih imena http://www.ztree.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 Hvala gile i trooperu, probaću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 u stvari još bolje je da ni ne raspakuješ fajl pod tim imenom. Ne sećam se, ali trebalo bi da ti WinRAR da opciju da izabereš kako će da se zove fajl koji raspakuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Inache na netu nisam video iso. Ja sam skinuo sa torrenta sc2 i nije bio iso nego samo instaler. MOguce da si skinuo neki fake ili ti lazhnjak. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Pokusaj da preimenujes taj fajl iz Starcraft.2 u Starcraft.iso ili Starcraft.rar. Te arhive kakva im je ekstenzija jel 001, 002, 003 ili je bas .rar ili .zip, pokusaj sa programom HJ Split :). @rema ima sigurno negde iso na netu. @trooper Ztree wtf, sta je ovo command prompt (dos wtf :)), imas Total Commander koji je mama i tata :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 moj je reloaded iso Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 @trooper Ztree wtf, sta je ovo command prompt (dos wtf :)), imas Total Commander koji je mama i tata :). Ni Total Commander ne podržava copy fajla iz arhive uz preimenovanje destinacije.Ne znam dal si obratio pažnju ali čovek ima problem što fajl u arhivi sadrži dvotačku u imenu, a nijedan fajl sistem koji Windows podržava ne može da napravi fajl sa dvotačkom u imenu jer se dvotačka koristi kao oznaka diska. Mogu i da nacrtam sliku ako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Ne, ne! Gile knows best! Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Ni Total Commander ne podržava copy fajla iz arhive uz preimenovanje destinacije. Ne znam dal si obratio pažnju ali čovek ima problem što fajl u arhivi sadrži dvotačku u imenu, a nijedan fajl sistem koji Windows podržava ne može da napravi fajl sa dvotačkom u imenu jer se dvotačka koristi kao oznaka diska. Mogu i da nacrtam sliku ako treba. Mrzim kada ne procitam dobro temu. Nema spasa. Vidi ovde za linkove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 Ma bre pod jedan me zabole kurčina za šugavi SC2 ali ajde kad mi je već gejming hobi da opikam sve što je popularno/eventualno dobro... :) Disk sam uzeo kod pirata na buvljaku a do jaja me mrzi da se cimam iz bloka do doma sindikata gde ima diler u Bezistanu a roba koju sam kupovao kod njega je uvek radila. Prosto sam šokiran da WinRaR nema opciju za raspakivanje fajla sa imenom koje ja hoću za raspakovan fajl. :))) Možda skinem sa neta ili štatijaznam ionako sam kupio Sniper Ghost Warrior i Disciples 3 pa ću po SC2 tek kad završim oba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts