Jump to content

Save Game Market

WTFitsLukaDerv

Recommended Posts

E,ovako... Reko' gledao sam slicnu stvar na nekim stranim forumima,za RPG igre...

Dakle,ukoliko neko ne zeli ponovo da prelazi neki dio igre,ili je zaglavio,ili slicno,neko sa foruma ko ima taj save,mu ga i da, ili predje taj 1 quest/fight.

Masovno se desava da ljudi zaglave u nekom dijelu igre,ili pocinju opet,a ne svidja im se neki chapter/akt ,pa traze po netu,zasto ne ovdje?

Eto,to je neka ideja,sto mi pade na pamet,pa mozda prodadi ^.^

~Peace

Havarija bracoooo

ja kontam da to vrsi poso za, ne znam, pucacine i tako to...rpg sejvovi su dosta individualizovani. mislim, dobices lika koji se zove dulio i ima 15 na cumshot i zeleni slem of fuckness i preso je taj kvest, a tebi treba lik luka sa 14 na cunnilingus i cipele of trcanje:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Pravo zboris prijatelju,ali ipak moze da bude korisno,npr,ja sam 5 ortaka,davao po 2 save-a iz Witchera,sa razlicitim odlukama,i na razlicitim mjestima....

Isto kao Dragon Age,Imo sam svaku klasu,i masu sejvova pa sam pomagao...

Moze da bude korisno,pa aj vidjecemo,ako nekome nesto treba,neka postuje,il ako misli da ima neki vrijedan save,odma uploaduje,pa neko mozda i bude htio =)

~ A sto se toga tice,nema topic u kojem se pisu sve igre,pa neka ljudi postuju ovdje i za pucacine :?

Edit : Eto,Kung se javio,pa ako ima iko sejv od pred kraj igrice,nek postuje =) Ja cu pitati ortaka sto je igrao tu igru prije,da vidim da nije sacuvao save

Edited by WTFitsLukaDerv

Havarija bracoooo

Super je ideja, ali je fora da se to zaista može odnositi samo na neke matorije igre, a koga ćeš sad naterati da pokrene te matorije igre :)

A opet, ako bi neko hteo save game od Deus Ex-a, koje ja imam backupovane na jednom CD-u, ko će to kačiti na internet, i sa ovim vrtoglavim brzinama, 50MB za upload nije malo!