gile23 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 bi se organizovalo jednog dana u sedmici medjusobno vezbanje izmedju igraca. Bila je tema juce (rollbackovan je forum za 1 dan), da ne duzim pricu, bilo bi lepo da se neko od administratora javi, da smislimo pravila pa da stavimo na zakaceno ? Igra je tek izasla, uskoro ce vecina nas da zavrsi kampanju (ako vec nije) pa bismo mogli da praksiramo 1v1, 2v2 :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Šta god da smislite, lako ćemo postaviti u sticky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 6, 2010 Author Report Share Posted August 6, 2010 (edited) Ok posto se master admin javio :). Evo mog razmisljanja da bude neki vikend dan, dakle subota ili nedelja, po meni nedelja je bolja, i jos samo od koliko sati da krenemo. Juce je bilo pozitivnih odgovora od clanova u temi, ali forum je rollbackovan :(. Svako svakog adduje, posle bacimo replayeve, malo prodiskutujemo u toj temi i to je to. Samo da naglasim ESL je pre bio subotom Zotac je nedeljom, oba krecu u 14:00 h. Moze nekad i da se baci neki custom game,... E sad u koje vreme i koji dan cemo da igramo bilo bi najbolje da i ostali clanovi ucestuju pa da to sve lepo sredimo :). Mogu ja da dignem jedan wordpress i da tu kacimo replayeve i komentare. Samo recite sta gde kako. Edited August 6, 2010 by gile23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisis Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Ja sam u principu za. Ali do kraja avgusta manje vise necu biti kod kuce, tako da ne racunajte na mene, ali mogu posle da se ubacim. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Mislim da je ovo super za impruvovanje gameplaya domaćih igrača, i za unepređenje frendly atmosfere među ljudima :) Samo, trebalo bi svako sebe da rankira nekako, tj da edituje svako svoj post gde smo napisali naše nickove i da svako navede svoj skill level tipa: - mogu da pobedim normal compa, harda već teško. ili - mogu da dobijem dva insejna sâm. ili - specijalizovan za partije 2na2 Mogli bi i da navodimo koaj smo divizija i koji rank ali kolko sam skapirao to nije nešto naročito merodavno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 7, 2010 Author Report Share Posted August 7, 2010 Posto je thread opao, evo ja cu da iznesem svoje misljenje. Da se ti mecevi odrzavaju svake nedelje od 17 h, Zotac je u 14h, oni koji igraju Zotac ce se prorediti jer je jako brz cup, tako da ce do 17h biti vecina slobodna pa ce moci da se odradi trening. Naravno mozemo da igramo i 2 v 2 i 1 v1, mozda neko na 2 v 2 pobedi viljusku i zljonza :). Naravno ako taj thread ide na zakaceno, bilo bi dobro da se tu jave igraci koji su raspolozeni za to i da napisu rank i ligu i svoj id :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Ma ljudi, samo dodajte sve igrače sa onog "vrh" threda. Uvek ima bar 5-6 (jednom je bilo i 11) online domaćih igrača. Igrajte sa svima ili ih jednostavno pitajte kakvi su, i lako nađete sebi match ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts