WTFitsLukaDerv Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 eee...pada mi na pamet,kao bas mali sam se ubijao od igrica na sony 1,crash bandicoot,spiro,ovo ono.. Izmedju ostalog bila je tu igrica gjde ti igras kao mali divlji klinac,i putujes po 2d svijetu,i juris- ubijas bossove,koji su demoni /krmad xD Ako se iko sjeca bilo bi vrlo zanimljivo ... Mislim da je Tom,il Tommy neki .. Takodje osim toga,simpaticna igra mozgalica,gdje ste vi .. lopta,koja ide kroz "3d" svijet,i izbjegavate razne arkade... Bila je VRLO simpaticna igrica,postoji li nesto tako za neku novu konzolu,ili za komp... thnx :p Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 to sa loptom, toga ima koliko hoces, mada je pitanje kvaliteta, a ovo sto pominjes sa klincem, nemam pojma sta je, prvi put cujem za tu igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 Vrlo ne-popularna,al sam kao mali puno sati proveo igrajuci to XD A ovo sa loptom je bilo simpaticno,znas neki naslov za komp,mozda?:D Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts