Dreadnought Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Elem daklem, poshto digital downloadabilna varijanta ima za nijansu prebezobraznu cenu reshio sam da se dobavim regularne boxed verzije. Pa sad ako neko ima info gde u Novom Sadu moze da se kupi regularna varijanta (CE me ne zanima)? U ponedeljak ili utorak idem za NS, a ne bih bash da se zajebavam shetnjom po gradu na ovu vrutjinu. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Pa pazi, koliko ja znam, ComputerLand ima radnju u Novom Sadu WHITE SHOP Novi Sad T.C. Spens, lokal 091 a oni su distributer za SC2 pa kapiram da će imati. Alternativa ti je GameS, oni su u onom TC Bazaar-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 Hvala Lale. Overitju, valjda tje da se zatekne koji komad... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 u gamesu vise nema, ja uzeo poslednji... preporucujem ti da ih nazoves prvo jer nisam siguran dali su dobili drugu turu Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
meca dobric Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Da i ovde c/p: Danas sam bio u whiteshop na Spensu da kupim napajanje za wii i saznao za akciju. Uz kupljenu Starcraft 2 igru ili Starcraft 2 majicu dobija se na poklon Starcraft 2 poster (dok traju zalihe). Nazalost, nemaju CE, samo obicnu verziju. Whiteshop cete lako naci, postavili Jim Raynor-a da cuva ulaz. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Akcija je inače i u Beogradu u svim radnjama. Svakako pohvalno da daju i poneki poklončić :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 gde ima u bgu da se uzme majica i koliko je:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Majice prodaju u Orange i Green Shopu, znači Metro igraonice i na Terazijama, nemam pojma koliko je, sudeći po ovim slikama, ne bi me čudilo da je 2000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 (edited) Blizu si, košta 1999 din :D (već sam bio pitao) a dobijaš majcu za dž u Green shopu ako Qpiš kod njih SC2. ... ili da skineš sliku sa neta i odštampaš je na majci u nekoj profi štampariji za 200-400 din ;) Edited August 9, 2010 by MilanGM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts