plavi Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Hvala!! Bas me namuci ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Ljudi posle xxx vremena sam konachno preshao poslednju misiju... Do sad je nisam preshao jer sam se bash zajebao sam izborom research poena, tj tehnologija. nisma kao prvo izabrao kugle nego ravene, itd. Eh sad! Smori osam se do jaja jer sam preshao igru na brutal i nisam dobio Saru. Pogledam malo bolje. Nisam je dobio jer sam preshao 25 od 25 misija. A za nju treba da se predje "svih" 29 misija. Znam da ima jedna skrivena. To je prvo pitanje. Kako otkljuchavam tu skrivenu misiju? A drugo je koje su to 3 misije koje mi fale??? Pomagajte drugari!! Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 skrivena je u onoj misiji kad tychusom vozis thora i sjebavas one mengksove transmitere, ima jedan science facility u dosnjem desnom delu mape zavucen, on je otkljucava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Nashao sma odmah koja je skrivena nego sam zaboravio da uradim edit posta. Uzeo sam kadsno sinoc da je pikam. Preci cu je kad dodjem kuci. A shto se tiche misije ge birash koju cesh da radish, i njih sam preshao - ono sa mutama ili crvim, sa ghost-ovima i sa onom doktorkom. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Zaboravio sam da se javim kad sam preso, bas njesra singl. Prica mi je na nivou ME2 maltene, totalno se nisam udubio niti mi se i jedan lik svideo. Preso sam cisto radi price, a achivmente i ostalo nema te sile, jedino da mi neko plati 30 evra po satu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 @Neo Koju drugu? Preshao sam sve tri misije koje ti ostanu kod odabira. Samo nisam preshao skrivenu. Verovatno se te tri ne registruju, pa mi zato stoji 25/25 misija. Imam one 3 predjene i sad kad predjem skrivenu to bi trebalo da bude 29 na brutalu... @Bionic.man Pa meni kampanja stvarno nije losha. Mozhda nije interesantna jer ne prati celu prichu izmedju tri rase nego prati samo Raynor-a. Mada kao shto rekoh meni je dobra kampanja. Samo mi je kraj nekako bezveze... Totalno nema smisla da Sara se vrati u ljudski oblik. A da ne govorimo shto je on iznosi, onako golu ko od majke, na Charu, gde sve lava bije oko njih. A da ne govorimo shto jedan zapaljeni battlecruiser pada onako na njih. Mislim, shta ce da rade kad on padne na zemlju? RUN TO THE HILLS! Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 sos Ja bih da probam kampanju ali imam poteskoce sa registrovanjem. Jel moram imati registrovan batllenet acc da bih igrao? Kako da nabavim key za registraciju? Moze li neki dobar link za download,ovaj moj ima 700 krekova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 idi na piratebay, DL-uj celu igricu, onaj sa najvishe seedova je provereno dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 taj i imam cini mi se...sve odradio ukucam email u acc name i on cita,cita i samo me u windows... a raspisali ste se ovde o igri,gorim ko Afrika... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) Novi patch: popravili su bug da se ponekad ne pokazuje neka govnjiva achievment stranica, a sad ima novi da ne mozhe da se pokrene ladder partija. Uopshte nece da mi prikazhe 1vs1 i ffa na multiplayer stranici. GJ blizzard! Edited May 25, 2011 by Sharky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 (edited) odigro kampanju, procitao neke komentare pa reko samo da bacim misljenje :) iskreno meni se nacin igre svidja, odlicno su odradili, osmislili i jos da su stavili neki tip avanture/hack-slash tipa DMC (znam da je previse :)) sa Zeratulovim misijama i sve bi bilo savrseno :) sto se tice tih rupa koje ljudi spominju, kontam da je to namerno ostavljeno da bi mogli da ih popunjavaju sa ostalim expanzijama, jer HoS je najavio da ce se vrteti oko Kerigan, sto kontam znaci da ce ona i dalje upravljati Zergovima ali ce biti neki hibrid. Inace odlicna je radnja sto su zakomplikovali hybridima (soz ko nije otrkio jos uvek to :)). e sad lose strane su sto su mi nekako likovi nedoradjeni, pa cak Raynor kojim se i bavi kampanja, mada znam da postoje neki stripovi koji se bave oko tih 4 godina izmedju bw i sc2 tako ja moguce da se tu nalaze svi detalji :) i samo da dodam, glupo je sto svejedno koju misiju izaberes, isto se zavrsava, mada kontam bilo bi im onda zajebano zbog nastavaka ako hoce da iskoriste neke od tih opcionih likova... Edited June 22, 2011 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts