trn Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Prosinecki :) it's done kinda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Zeleo sam djukica na klupi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Na današnji dan,FK Crvena Zvezda je postala šampion Sveta u fudbalu \o/ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 sampion sveta ? how yes no interkontinentalni kup mozda morao sam :) svaka cas' Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 (edited) koliko je meni taj Djukic antipatican,to nije normalno. Doduse ispao je realan i ok kada je rekao da mu je jedino zao sto u svojoj karijeri nije nastupao za Zvezdu :D inace navijam za Grofa Bozovica,ako ima nesto uopste moguce u toj prici. ipak je Prosinecki :D Edited December 8, 2010 by Hyperion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Cestitam komsijama. Vashi djecki ce sigurno bolje igrat nogomet sada. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Ae bre Sting odjebi sa tim nacionalistickim sranjima. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 (edited) Ae protose smiri decije hormone. Prvo bi rekao da si ti taj "nacionalista" za kojeg si mene optuzio cim nisi prihvatio bezazlenu shalu. Drugo, biti nacionalista nije nishta loshe osim ako ne volish da slushash amerikance koji su izmislili svoju rec za nacionalistu a to je patriota. Ono na shta si ti mislio je verovatno nacional shovinista. Treca stvar je da verovatno najbolje da se ja licno definishem umesto da me ti etiketirash bezrazlozno a to je da sam ja rodoljub koji voli svoju zemlju i narod, a ne mrzi druge zemlje ili narode. Nadam se da smo razreshili nesporazum pa mozemo da nastavimo da uzivamo u sportskoj sekciji RUR-a kao i do sada. Edited December 8, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 ne znam koliki je strucnjak Prosinecki, ali bio je clan legendarnog tima Crvene Zvezde, i meni je kul sto je on dosao na klupu. Srecno mu bilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Sutra je konačno. Nikoga do sada nije trenirao niti ima pro licencu, al ajde. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 meni je zapravo do jaja sto ce takav ludak da ih trenira.on je pushio sto pakli pljuga dnevno,jurio ribe i bio majstor.to sto je hrvat,apsolutno me boli kara i trebalo bi svakog ko voli zvezdu.jedino ne znam cemu lukiceve price o stupu srbstva :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Ae bre Sting odjebi sa tim nacionalistickim sranjima. Moraces da se smirish ako planirash da potrajesh ovde. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 9, 2010 Author Report Share Posted December 9, 2010 meni je robi gotivac i sada kao lik i nekada kao fudbaler pa mi je drago shto je bash on doveden kad nisu mogli grofa. nemam neko mishljenje o njemu kao treneru jer zapravo nije nigde ni radio osim pri hrvatskoj repki, ali videli smo shta su uradili prekaljeni struchnjaci poput kratka dostanica i al kosana. u neku ruku mi ga je i zhao jer je zvezdina klupa jako jako vruca, a igrachki kadar je takav da realno ne mozhemo parirati partizanu pa makar nas vodio i murinjo. moram da kazhem da mi se dopada shto je pitanje trenera resheno odma na kraju polusezone, te da se jurcaju pojachanja po brazilu koja bi doshla pre pochetka priprema tako da posle nema opravdanja za loshe rezultate. pored svega toga mislim da nije realno da stignemo glodare, ali tim pravimo za sledecu sezonu. samo da ne bude ko kosharkashki nam klub :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 hahahha prosinecki grobar ~!!1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 bravo Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Ae bre Sting odjebi sa tim nacionalistickim sranjima. pa ti nisi normalan... sting je esencija tolerncije... a ti si izgleda troprocentni rastvor idiota :( ok je sve... ali prvo si dirao mohija i draleta... sada stinga... ODJEBI! Ae protose smiri decije hormone. Prvo bi rekao da si ti taj "nacionalista" za kojeg si mene optuzio cim nisi prihvatio bezazlenu shalu. Drugo, biti nacionalista nije nishta loshe osim ako ne volish da slushash amerikance koji su izmislili svoju rec za nacionalistu a to je patriota. Ono na shta si ti mislio je verovatno nacional shovinista. Treca stvar je da verovatno najbolje da se ja licno definishem umesto da me ti etiketirash bezrazlozno a to je da sam ja rodoljub koji voli svoju zemlju i narod, a ne mrzi druge zemlje ili narode. Nadam se da smo razreshili nesporazum pa mozemo da nastavimo da uzivamo u sportskoj sekciji RUR-a kao i do sada. ajmo ruke gore decki robert prosinecki... robert prosinecki... robert prosinecki!!! heheh Sutra je konačno. Nikoga do sada nije trenirao niti ima pro licencu, al ajde. a ko je dao licencu ovima sto su do sada bili na klupi to je pitanje :D hahahha prosinecki grobar ~!!1 ahahahahah.... umro je tudjman franja... cutacemo jeeedan miiinut... :DDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 veće govedo od ovog disko stjua ne može da bude niko, a kamoli đukić kako bre disko stju kad je edmon dantes! ili u najmanju ruku atos Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 pa ti nisi normalan... sting je esencija tolerncije... a ti si izgleda troprocentni rastvor idiota :( ok je sve... ali prvo si dirao mohija i draleta... sada stinga... ODJEBI! ajmo ruke gore decki robert prosinecki... robert prosinecki... robert prosinecki!!! heheh a ko je dao licencu ovima sto su do sada bili na klupi to je pitanje :D ahahahahah.... umro je tudjman franja... cutacemo jeeedan miiinut... :DDDDDDDDDDDDD Izvini sto si zajeban, necu vise. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 robert prosinecki pushi kurac mecki HAE...dobar je robi, uvek sam ga gotivio, e sad pitanje je kakav je trener Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Mislim da je ovo pun pogodak i da sad stvarno moze nesto da se uradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Mislim da je ovo pun pogodak i da sad stvarno moze da se uradi. Moze i bez toga. (had to smajli) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Izvini sto si zajeban, necu vise. covek koji bez naocara ne vidi nista i ima 75kg... a pored toga nikada nije koristio oruzje... nije zajeban... medjutim to i dalje ne umanjuje tvoju glupost... a to da li ces vise i koliko dugo znaju samo admini... nasao si overmind da mi diras up protose... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 ja ne vidim sliku !!!!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 kako bre disko stju kad je edmon dantes! ili u najmanju ruku atos what? :D ni dantes ni atos nisu imali plavu kosu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts