cageSerbia Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Pozz ljudi,ako neko zna neki fishing bot koji radi soldino i nema trojance u sebi puno bi mi pomogao,thx.Ja sam nasao Angler i isprobao ga ali nisam bas potpuno zadovoljan jer 1)nece sam da 'zabaci udicu' 2)nije bas uspesan u loot-u,pokupi tek svaku 4-5 ribu/item.Mozda je to i do podesavanja ali mislim da sam ga lepo podesio tako da ono.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 koliko sam ja cuo za fishing bota se dobija veci ban nego za ninjovanje ili scamovanje, mislim da moze cak i perma ban Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cageSerbia Posted July 18, 2010 Author Report Share Posted July 18, 2010 U principu,ako te neko ne prijavi GMu a isti te pita nesto i ti ne odgovoris jer si afk ne postoji nacin da te provale.Tako da,sto se bana tice,ja se ne brinem jer ima X instanciranih mesta u kojima moze da se peca (zg,wc...) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DestroPC Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 U principu,ako te neko ne prijavi GMu a isti te pita nesto i ti ne odgovoris jer si afk ne postoji nacin da te provale.Tako da,sto se bana tice,ja se ne brinem jer ima X instanciranih mesta u kojima moze da se peca (zg,wc...) ;) Koliko znam ko god je pokusao bilo kojeg fish bota, prijavili ga ili ne popushio je ban...e sad...probaj sta da ti kazem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Ja sam popusio ban na 3 dana dok sam pecao u onoj zoni gore gde se elfovi spawnuju (Teldrassil bese?), verovatno me je neko prijavio. Proverio sam chat log posle toga, nije bilo nikakvog whispera od GM-a, znaci samo ban :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 moj ortak je to koristio dok je radio u igraonici :) i nikad ga niko nije prijavio, nit je dobio ban/suspenziju, jbga sve zavisi kakve si srece :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 kolko znam u terms of use pise da blizz ima pravo da proveri tvoj racunar da vidi dali koristis 3rd party programe ili ti botove. E sad nemam pojma dali prvo mora neko da te prijavi ili mozes da stradas i bez prijave Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 To se odnosi na "Warden.exe" koji proverava dal imas neki 3rd party, al kolko znam ako je fishing bot clicker type onda misim da nije opasno :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cageSerbia Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 Vis,da,to mi nije palo na pamet da je to ubaceno,da Blizz moze da ti brlja po kompu ;s Po toj logici lagano mogu da te provale cak i da te niko ne prijavi tako da ono.... Lvlovacu jebeni fishing rucno i na ovom liku i gg.Thx za odgovore u svakom slucaju ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Pa ne brlja ti po kompu, al ako primeti da neki .exe interactuje sa wow game fajlovima (i/ili da je neki gamefile promenjen) onda shalje report blizzu da je taj i taj acc koristio to i to, pa onda oni procene kaznu, u zavisnosti od jacine prekrshaja. Inace penalty sistem je (kako reche nash guildmaster pre jedno 2 godine (koji je inace bio Gamemaster pre toga)), ide po strajk sistemu, 3 manje opomene = 1 velika, 3 velike = permaban, ove manje su obicno suspenzije od 24h i tu se podrazujevaju rasne prozivke, expoatisanje bugova itd. scamovanje (u nekim slucajevima). Vece opomene su botovi, hackovi i sl. za to se dobija suspenzija acca na neodredjeno vreme dok ne istraze slucaj u potpunosti. Naravno sve je do gamemastera koji dodeljuje opomenu pri razmatranju slucaja, moze on da ti da i 2 vece za fishing bota... Napisah ovo cisto da imas predstavu sta moze da se desi ako te navataju, ne oslanjaj se na ovaj info 100%, jer verovatno nije 100% tacan, al eto cisto da za ubuduce ljudi znaju i da ne bude prespam ovakih topica ;p Edited July 20, 2010 by Shalala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts