maliciga Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 E ljudi samo da vam kazem da je scooz scammer podelio je sve informacije sa mnom u vezi sa accountom istog trenutka kada sam mu dao game card otisao je off promenio sve podatke itd itd . . . Samo da kazem da sam ga izduvao i da znate ubuduce a potrudicu se da ga nadjem. Ako neko moze da mi pomogne bilo kako da podeli neki infromaciju ili bilo sta unapred zahvalan . Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooz Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 shta lazesh bre budalo jedna dao si mi pogreshan game card, brojevi nisu radili a uploadovacu i sliku da ti pokazem to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maliciga Posted July 9, 2010 Author Report Share Posted July 9, 2010 Dobro evo sad se vadi ja vam se kunem addujte scooz u friendove na ragnarosu nije imao gc do malopre i jos ja napravim lika i pitam ga sto to ? On kaze druze scamm potpisano zasto bih lagao ? Izmedju ostalog mogu da vam dam kod iskoriscenog gc i uplatnicu posto sam uzimao od drugara gc a tebe scooz ako budem navatao . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 ja sam ti rekao da je to mnogo veliki rizik :D prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Pa gde ima full wrathful hunter za 2k din [:(!] Sam si kriv za ovaj skam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maliciga Posted July 9, 2010 Author Report Share Posted July 9, 2010 Jesam , sam sam kriv sto sam naseo na ovo ali ovaj scooz je picka ! Ali nema veze ovo mi je nauk za ubuduce ... Sry panto sto te nisam slusao ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 eee jel prodajes jos huntera imam ja gamecard? Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 i ja sam bio scamovan jednom sa tom gc forom :D jbg postanes dosta iskusniji posle toga i gadan je osecaj kada te neko prevari prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 jednom je jedan covek rekao (i zvao se sarma)na internetu ne postoji nista besplatno/dobro/korisno/dobra prilika Link to comment Share on other sites More sharing options...
popac89 Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 ae ljudi sta kenjate wise....ok dechko se zajebao jbg.....owaj scamer dbl neki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Vidi owog Kempa, kakaw dbl.. Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 malicigo, ako imas broj GC-a, napisi lepo tiket blizardu, kazi sta se desilo i ostavi broj GC-a. Neces ti licno dobiti nista ali nalog na koji je uplacen taj GC ce popiti ban, bar neka satisfakcija. BTW, mozes da ostavis i info od naloga koji ti je on ostavio u tom trade-u, posalji ss gde ti on ostavlja podatke i isto to daj blizardu. Kazi da si tek poceo da igras WoW, da nisi znao da je takav trade protiv pravila, da te je decko nasamario bla,bla,bla... Isto, moderator sa rur-a moze da proveri nick decka koji te je scamovao, po adresi da vidi koji je jos nalog koristio. Tbh malo smrdi da bilo kakav nalog neko trade-uje za gc ali ajde, desi se svakome da se zaleti za dobrom prilikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) sadsada Edited June 19, 2011 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) sadsada Hahaha, ne mogu da verujem :') Edited September 24, 2011 by Kemp. Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 meh :( Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 na kolac sa scamerima na internetu ne postoji nista besplatno/dobro/korisno/dobra prilika tbh ovo vazi i za rl Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 truedattrebalo bi staviti akcenat onda na: "a tek posebno na netu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) as Edited June 19, 2011 by Dzere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts