Lucky Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Na ovom linku imate uporedni test Quake 2 timedemoa na dva Android telefona - HTC Desire i Samsung Galaxy - Rezultati su krajnje zanimljivi, Galaxy je razvalio Desire i ima "stabilnih" 50-60 FPS-ova u svakom trenutku. Sa druge strane, ovaj link - donosi timedemo Quake 3 na Samsung Galaxy S. E sad, geek sajtovi širom neta mahom se bave time što je Desire tako podbacio u odnosu na Galaxy kad su slični, plus ovaj ima bolji procesor itd, ali u suštini mene je "puklo" doba Q2 pa kasnije i Q3, i razmišljam, nije to baš tako daleko bilo. Jeste 10 godina, ali sve te Voodoo 2 i 3 kartice, jači procesori, munje i gromovi da bi čovek mogao da gura Q3, a vidi ga sad, fura sjajno na mobilnom telefonu :) Uvek se zapitam tako šta nas sledeće očekuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Ocekuje nas to da na telefonu ne mozes da uradis strejf dzamp (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Na ovom linku imate uporedni test Quake 2 timedemoa na dva Android telefona - HTC Desire i Samsung Galaxy - Rezultati su krajnje zanimljivi, Galaxy je razvalio Desire i ima "stabilnih" 50-60 FPS-ova u svakom trenutku. Sa druge strane, ovaj link - donosi timedemo Quake 3 na Samsung Galaxy S. E sad, geek sajtovi širom neta mahom se bave time što je Desire tako podbacio u odnosu na Galaxy kad su slični, plus ovaj ima bolji procesor itd, ali u suštini mene je "puklo" doba Q2 pa kasnije i Q3, i razmišljam, nije to baš tako daleko bilo. Jeste 10 godina, ali sve te Voodoo 2 i 3 kartice, jači procesori, munje i gromovi da bi čovek mogao da gura Q3, a vidi ga sad, fura sjajno na mobilnom telefonu :) Uvek se zapitam tako šta nas sledeće očekuje. tačnije, Desire/Nexus nemaju jači procesor, oba su na 1 GHz, s tim da Galaxy ima zaseban grafički čip (novija generacija onog koji je u iPhone 4 i iPad-u), pa je logično da razvaljuje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 ma iskreno, nisam ni gledao šta sam pisao u tom delu, to mi je samo bio uvod za nastavak :) ali u pravu si, jasna je razlika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Gotivna je fora. Takođe, na rootovanim Androidima možeš da koristiš bluetooth gamepade (pa čak i PS3 kontroler), a kako npr Galaxy S podržava DLNA (bežični prenos 720p sa telefona na plazme/LCD televizore koji to podržavaju) a ima i microUSB video-out, možeš sasvim komotno i da se igraš. Doduše, FPS-ove nećeš moći da igraš, al igre sa SNES/Sega/PSX emulatora će raditi samo tako Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 Čekirao sam to baš malo, videh da ljudi furaju opušteno i Wii kontrolere koji su bežični (ne sam wiimote, već one arcade). Stvarno nije nerealno da za par godina bude i eyePhone :) btw, spiking of ta tema, ima zanimljiv članak koliko su realni back to the future gadgeti, pošto je drugi deo filma u 2014. godini - http://videosift.com/video/Back-to-the-Future-vision-a-reality Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 toliko price o bttf u zadnje vreme, moram da uzmem opet da odgledam sva tri dela ^^ ali da je nerealno da do 2015. letenje u magnetnim kolima postaje standard, jeste. ako ne zbog tehnoloskih prepreka, onda svakako zbog kapitalistickih. Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2010 Author Report Share Posted July 10, 2010 Hover skejt bi bilo kul stvar za vreme rekonstrukcije gazele :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 a patike koje se same pertlaju je neki lik već napravio!http://www.slashgear.com/back-to-the-future-self-lacing-shoes-become-reality-0793159/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2010 Author Report Share Posted July 10, 2010 Znači već smo tamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts