Jump to content

Endži update

Recommended Posts

Kompletan update će biti objavljen do četvrtka, ali su za sada poznate neke stvari:

- Zlatni francuski ključevi se moraju "zaraditi", ima ih samo 100 i već je oko 70 podeljeno. Oni koji ih dobiju, ostaju im zauvek. Ovo predpostavljam nikoga ne zanima jer niko nije toliko posvećen endži.

- Stigla je i nova Payload mapa, Upward

i onda što su svi čekali. Novi itemi ...

- Frontier Justice, u pitanju je nova dvocevka. Ima 50% manje municije u "magazinu" i nema random criticale, ali sa druge strane ima "Revenge crits" odnosno, endži dobija dva kritikala za svako ubistvo koje napravi njegov sentri koji se sabiraju sve dok sentri ne bude uništen, i jedan krit za svaku asistenciju sentrija. Kada endžijev sentri bude uništen, ili ga on sam uništi, endži dobija bonus kritikale. Ovo će biti zanimljivo videti na delu.

- The Wrangler je dodatak koji zamenjuje pištolj. Putem njega endži preuzima kontrolu nad sentrijem, čime sentri prestaje sam da bira mete. Kada je aktiviram, Wrangler dodaje štit koji apsorbuje 66% dmg-a koji je upućen sentriju, daje duplo brže pucanje i povećava brzinu lansiranja raketa na lvl3. Downside je da je sentri neaktivan 3 sekunde nakon što ga endži prestane kontrolisati.

Biće interesantno videti kako će se ovo pokazati u praksi.

edit: Inače, očekuje nas još jedan dan unapređenja, tako da je moguće da ovo nije kraj novitetima koje će veseli endži dobiti.

Strava je, mada će biti zanimljivo videti kako će se pokazati. Jer je turret do sad sam jurio na koga će da puca, mislim da nije imao neki "algoritam" u fazonu da puca prvo na medica ili tako nešto. A sad možeš da biraš dal' ćeš medika pored hevija, ili onog snajpera u daljini (ne znam kako će to da reše - jer turret sad nije pucao na daljinu ako mu ne uđeš u radijus, ali sad možeš da ispališ rakete gde hoćeš).

Da si to napisao u prvom postu ne bih te ni pitao ... :) Posto si napisao samo da dele, a ne cemu sluzhe..

Neko je kucao danas na serveru jednom da postoji fora da se ti kljuchevi naprave, posto sad mogu da se kraftuju stvari koliko sam skontao

Svasta se promenilo, ne mogu sva oruzija da pohvatam kako treba :D

Mogu stvari da se kraftuju odavno, ali ovaj item može da se craftuje odnosno pronađe samo u ograničenom broju, posle toga ga više neće biti.

Day Three updatea je doneo inače novu mapu, Hightower.

Takođe, postoje i dve skrivene stranice, koje otkrivaju dva potencijalno nova dodatka:

- mogućnost da engi pomera svoj već napravljeni turret gde želi.

- Novi wrench, za kojeg se ne zna ništa specijalno osim da na sebi ima "bokser" sa bodljama.

Konačno je objavljen i kompletan Engi update... pored već pomenutih stvari:

- Kontrola turreta

- Turret koji je kontrolisan je jači, brže puca itd.

- Dvocevka koja na bazi turret ubistava skuplja kritikale, i kad uništite sentry možete da ih koristite

- Hightower mapa

- Upward mapa

tu su i noviteti:

- Thunder Mountain mapa

- The Gunslinger - mehanička ruka koja zamenjuje francuski ključ. Daje +25 na helt, treći udarac iz blizine je kritikal uvek i možda najvažnije, endži može da postavlja mini-sentrije umesto normalnih.

- Mini Sentry - A sami mini sentriji koštaju samo 100 metala da se naprave, grade se četiri puta brže od normalnih, "rađaju" se sa punim heltom, ali se sa druge strane ne mogu upgradeovati niti popravljati, a pride rade pola dmg-a standardnih sentrija.

Biće zanimljivo videti kako će sve to funkcionisati. Naravno, tu su i achievementi da bi se sve to dostiglo, među kojima su:

- Ubite protivnika gitarom :)

Ali i čitava plejada onih koji se vezuju za priču od pre neki dan, šta sve možete sa sentrijem kojeg kontrolišete:

- Ubij snajpera iz daljine

- Ubij 10 protivnika koji su van standardnog radijusa Sentrija

- itd.