Lucky Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Kompletan update će biti objavljen do četvrtka, ali su za sada poznate neke stvari: - Zlatni francuski ključevi se moraju "zaraditi", ima ih samo 100 i već je oko 70 podeljeno. Oni koji ih dobiju, ostaju im zauvek. Ovo predpostavljam nikoga ne zanima jer niko nije toliko posvećen endži. - Stigla je i nova Payload mapa, Upward i onda što su svi čekali. Novi itemi ... - Frontier Justice, u pitanju je nova dvocevka. Ima 50% manje municije u "magazinu" i nema random criticale, ali sa druge strane ima "Revenge crits" odnosno, endži dobija dva kritikala za svako ubistvo koje napravi njegov sentri koji se sabiraju sve dok sentri ne bude uništen, i jedan krit za svaku asistenciju sentrija. Kada endžijev sentri bude uništen, ili ga on sam uništi, endži dobija bonus kritikale. Ovo će biti zanimljivo videti na delu. - The Wrangler je dodatak koji zamenjuje pištolj. Putem njega endži preuzima kontrolu nad sentrijem, čime sentri prestaje sam da bira mete. Kada je aktiviram, Wrangler dodaje štit koji apsorbuje 66% dmg-a koji je upućen sentriju, daje duplo brže pucanje i povećava brzinu lansiranja raketa na lvl3. Downside je da je sentri neaktivan 3 sekunde nakon što ga endži prestane kontrolisati. Biće interesantno videti kako će se ovo pokazati u praksi. edit: Inače, očekuje nas još jedan dan unapređenja, tako da je moguće da ovo nije kraj novitetima koje će veseli endži dobiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2010 Author Report Share Posted July 7, 2010 Strava je, mada će biti zanimljivo videti kako će se pokazati. Jer je turret do sad sam jurio na koga će da puca, mislim da nije imao neki "algoritam" u fazonu da puca prvo na medica ili tako nešto. A sad možeš da biraš dal' ćeš medika pored hevija, ili onog snajpera u daljini (ne znam kako će to da reše - jer turret sad nije pucao na daljinu ako mu ne uđeš u radijus, ali sad možeš da ispališ rakete gde hoćeš). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 hahah do jaja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 jbt ja sam ladno zaboravio da imam ovu igru :D jel igra to josh uvek neko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Igram ja , i stalno te teram da i ti igrash! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 ti me terash da igramo mw2 some! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Pa kad neces tf2!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2010 Author Report Share Posted July 7, 2010 Ja igram TF2 ... vikendom nešto duže, a preko radnje nedelje se obično nakačim predveče, otpikam pokoju arenu i tako to. Ako je neko zainteresovan, neka se javi da prebijemo neke nemce i francuze! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Pa daj servere na kojima igrash!btw danas sam video da je neki lik dobio zlatan kljuch, kao br. 60 i nesto Sta se desi kad se svi kljuchevi podele ? nece biti vise ili kako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2010 Author Report Share Posted July 7, 2010 Pa da si čitao šta sam napisao ... :) u suštini dele 100 ključeva, na svakih 25 će se pojaviti novi update za endžija, kad se podeli svih sto, ćao zdravo nema više tih zlatnih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Da si to napisao u prvom postu ne bih te ni pitao ... :) Posto si napisao samo da dele, a ne cemu sluzhe.. Neko je kucao danas na serveru jednom da postoji fora da se ti kljuchevi naprave, posto sad mogu da se kraftuju stvari koliko sam skontao Svasta se promenilo, ne mogu sva oruzija da pohvatam kako treba :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 Mogu stvari da se kraftuju odavno, ali ovaj item može da se craftuje odnosno pronađe samo u ograničenom broju, posle toga ga više neće biti. Day Three updatea je doneo inače novu mapu, Hightower. Takođe, postoje i dve skrivene stranice, koje otkrivaju dva potencijalno nova dodatka: - mogućnost da engi pomera svoj već napravljeni turret gde želi. - Novi wrench, za kojeg se ne zna ništa specijalno osim da na sebi ima "bokser" sa bodljama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2010 Author Report Share Posted July 10, 2010 Konačno je objavljen i kompletan Engi update... pored već pomenutih stvari: - Kontrola turreta - Turret koji je kontrolisan je jači, brže puca itd. - Dvocevka koja na bazi turret ubistava skuplja kritikale, i kad uništite sentry možete da ih koristite - Hightower mapa - Upward mapa tu su i noviteti: - Thunder Mountain mapa - The Gunslinger - mehanička ruka koja zamenjuje francuski ključ. Daje +25 na helt, treći udarac iz blizine je kritikal uvek i možda najvažnije, endži može da postavlja mini-sentrije umesto normalnih. - Mini Sentry - A sami mini sentriji koštaju samo 100 metala da se naprave, grade se četiri puta brže od normalnih, "rađaju" se sa punim heltom, ali se sa druge strane ne mogu upgradeovati niti popravljati, a pride rade pola dmg-a standardnih sentrija. Biće zanimljivo videti kako će sve to funkcionisati. Naravno, tu su i achievementi da bi se sve to dostiglo, među kojima su: - Ubite protivnika gitarom :) Ali i čitava plejada onih koji se vezuju za priču od pre neki dan, šta sve možete sa sentrijem kojeg kontrolišete: - Ubij snajpera iz daljine - Ubij 10 protivnika koji su van standardnog radijusa Sentrija - itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Sad cemo Dare i ja da probamo endzije da vidimo kako funkcionishe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts