Doolio Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 e pa vako, ocu da uzmem neki procesor posto kontam da mi je trenutni (sempron 3400+) najslabija karika u kompu, pa kontam da ce i neki jeftin da radi duplo bolji poso. ploca je m2n-mx, evo strane sa specifikacijama, posto ja nemam pojma to sa slotovima, pa vi sto znate mozete da pogledate koje procesore mogu da tutnem: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0pKBwEIE8tqMT4j7&content=overview ja zapravo sumnjam da mogu da stavim neki bolji, al dobro, da pitam. graficka je radeon 4650 memorija je 3gb fala unapred:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0pKBwEIE8tqMT4j7&content=overview >> CPU Support list uzmesh neki X2 athlon i bog da te vidi, stim shto mora da bude am2 soket. pregledaj malo po it svetu, idu od 40 do 60e pa vidi shta ti se najvishe isplati. mozhda i neki polovni da uzmesh, kapiram da mozhesh osetno jeftinije proci. Edited June 30, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 (edited) Vodi računa da treba da apdejtuješ BIOS dok ti je još taj stari procesor na ploči. Treba ti ispravan USB flash na koji ćeš da nasnimiš raspakovan BIOS skinut sa sajta, onda uđeš u (postojeći) BIOS, nađeš opciju "EZ Flash 2" i apdejtuješ sa USB-a. Što se tiče procesora, tu nema nekih mudrolija, kupi najjači koji je podržan (X2 5600+), košta pedesetak evra. Ovo sa polovnim izbegavaj, nov procesor je nov (+ dobiješ i nov box kuler). Sa ovim apgrejdom to postaje vrlo dobra mašina koja može da potraje još par godina. edit: U stvari vidim da i 5600+ sad ima slabo gde da se nađe, u tom slučaju juri bilo šta od 5000+ do 5600+ šta uspeš da nađeš (al ne idi ispod toga). Edited July 1, 2010 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 4, 2010 Author Report Share Posted July 4, 2010 hvala drugari:) u medjuvremenu sam osto bez para, al nema veze, ionako mi je to najbolje sto mogu duguram:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Koji si Dule_smor, jeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 7, 2010 Author Report Share Posted July 7, 2010 upravo tako, popio sam procesor:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts