Breeee Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Da li RAF radi za Srbiju da li zna neko ? I u Slucaju da radi kako funkcionise , tj. da li postoji sansa da dobijam levele i 3x exp rate ? Hvala svima Quote PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 u Srbiji nista ne radi kako treba, pa zasto bi onda RaF radio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Nema kod nas,ali mozes samo da promenis country na acc-u promijenis na United Kingdom,i picis ;) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Jel moze neko da mi objasni kako da radim sa tim menjanjem, posto sam ja nesto pokusao, i RAF mi nije radio... hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Adduj me na msn il skajp.. Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 sto ne ostavis ovde guide, da svi znamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Odakle mogu ja da znam,da treba jos nekome,nema tu nikakva kompleksija,samo zamijenis drzavu na accountu,a ako hoces jos detaljnije ( sto sam ja licno radio ) promijenis i adresu na neku u ... npr Londonu,ja sam ovako to radio,prvo googlovao za postanski broj,i onda za neku random ulicu u Londonu,i samo dopises broj neki... Posle toga samo RAF requestujes,i to je manje vise to :) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Ja sam to radio, imao sam druga iz gilde koji zivi u Manchesteru, izdiktirao mi je i broj telefona i sve, naravno izmislio, ali je moglo nekako da se pozveze. I na kraju mi nije radilo. Izbacilvalo je neki error. Mozda je to samo bilo privremeno. Jel imas ti iskustva sa RAF-om? Tj, ako si vec menjao podatke i sve, jel ti radilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Jednom sam menjao podatke na svom accu,i jeste,radilo mi je... A 2 put sam za pare radio ono,neko napravi skroz novi account na UK adresu,i ti se lvl sa njim do 60.. neverovatno kako neki majmuni placaju za to... oce rocket i instant 60..pff svasta... :D Ali probaj,blizz je pun tih errora,na trenutke,tako se i meni desavalo pri name changu i sl... ono kao nece,pa sutra oce ;) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooz Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Ako neko krece da igra wow i hoce Raf samnom ( dobijete i raketu mounta) javite mi se na private. RADI 100%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts