tibor2 Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 E ovako, Prodajem GOMILU, ali ogromnu gomilu, tj. ogromnu kutiju od A3 stampaca u kojoj se nalaze diskovi sa Animeom. Nisam pogledao epizodu nijedne serije vec dugo, i mislim da mi licno zauzima previse mesta, i kutija i diskovi. Anime skupljam od kad sam uveo flat cable gajbi, i kada nije bilo animea na torentima, nego si morao preko botova na mIRC-u da se smaras itd itd Sve to prosto obozavam i stvarno mi je tesko da se oprostim i ne zelim da bacim, vec da prodam/poklonim nekom ko ce to da pogleda / cuva itd. Uglavnom ima svega i svacega, spisak sledi. Ono sto je najbitnije je da svaka serija ima prvu i poslednju epizodu i da nijedna nije nezavrsena. Tenshi no Komamaiki Tokyo Underground Chrono Crusade Full Moon Wo Sagashite School Rumble 1 i 2 / Peach Girl Full Metal Alchemist Texnolyze CMB You’re Under Arrest GetBackers Outlaw Star Slamdunk Junni Kokuki Video Girl AI Futakoi Girls Bravo Xeno Saga Mai Hime BubbleGum Crisis Psychic Academy Vandred 1st and 2nd stage BPS + Dears DN Angel AI Yori Enichi Gankutsuou Armitage III Escaflowne Robotech 01-83 Evangelion NOIR Inuyasha Castle Ah My Goddess Lost Univers Fruit Basket DBZ – SVE (ukljucujuci i sve filmove) Cowboy Bebop Great Teacher Onizuka Wonderfull Days Rurouni Kenshin – serija Rurouni Kenshin OVA Golden Boy Prince of Tennis Ghost in the shell, dva filma i cela serija Mayor Fuushigi Yuugi GunParade March Mado KING Granzort Dual Planetes Lodoss War + OVA Beyond The Clouds Hikaru NO GO Bakuretsu Tenshi Chobits Initial D Wolf’s Rain Onegai i Onegai Twins Excell Saga Gungrave ANimatrix Hack i Hack // Sign Berserk Kimi Ga Nozomu Eien Beck Ninja Scroll Scryed Grave of the FireFlies Postoji sansa da sam i nesto zaboravio da napisem. Cena je simbolicna - 50€. Dosao sam do nje uglavnom zato sto mislim da bar toliko kosta moj trud i diskovi(u kutijama) koje sam kupovao u tu svrhu. Ne zelim da zaradim pare na animeu, jerbo sam ja sam to DOBIO besplatno. Znaci Anime i sluzi da se deli, ovo je za one koji ne zele da skidaju sami serije vec da dobiju sve na gotovs. U paketu se nalaze i ceo HOMICIDE i SOPRANOS. Kontakt na PM ili jos bolje mob Marko 066 00 27 69 ili na Mail brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Ko je ikad video 50 evra na jednom mestu?!? Šalim se, gl Gligzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Ja bi mogo da pitam ortaka dal bi hteo da mu poklonish, tj dal bi chuvao (to je poenta right?) ako bi mu poklonio...kupio sigurno ne bi, ni ja (moj anime se zavrshava na Trinity Blood, Bleach, Naruto, Record of Lodos War, Van Hellsing i to sve eng dubbed, in othe words not rly a fan of anime) Kapiram da samo diskovi vrede 50 jura, al ko kupuje isti u danashnje doba broadband-a? :/gl anyhoo poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 15, 2010 Author Report Share Posted June 15, 2010 Kako ja shvatam sve ovo. Ovde ima, da kazemo oko 50ak serija. Svaka serija ima minimum 26 epizoda, a ide i do 80ak. Za skidanje svake ti treba bar 2 dana - 48h. To je SIGURNO jerbo neke serije nisu TOLIKO popularne i nema sidera da ide sve na 400k d/l. Uglavnom 50 * 48 = 2400h = 100 dana za skidanje. Recimo i da nekom fali polovina ovih stvari to je 50 dana. A ovako dobije sve na tacnu :) Eto tako. Pitaj ortaka, pokazi mu spisak, pa vidite. Hvala puno. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 4mbit + news nalog nek kostaju 25 evra. news nema ogranicenje ni brzine ni kolicine. Dnevno se skine 36GB za 30 dana se skine vise od 1TB... nek kazemo da je 1TB punih 250dvd a i malo vise... Ja mogu ponudim 2000! i da hocu vise nemam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Mozda pucam u slepo jer nisam toliko upucen u anime ali ako je on skupljao underground anime, jel stvarno mislis da ces isti naci na newsu? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 4mbit + news nalog nek kostaju 25 evra. news nema ogranicenje ni brzine ni kolicine. Dnevno se skine 36GB za 30 dana se skine vise od 1TB... nek kazemo da je 1TB punih 250dvd a i malo vise... Ja mogu ponudim 2000! i da hocu vise nemam.. Mene bi bilo sramota da napišem ovakav post 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Ne zanima me anime, ali za ovoliku kolekciju bilo cega cena je i vise nego skromna. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Cek ako ja sad postavim kolekciju sa 500dvd sa svim raznim hit popularnim serijama (a imam to visak) vi bi svi dali 200 evra jer to toliko vredi samo u praznim diskovima? Evo ja dajem prvom ko se javi za 150e! mislim u danasnje krizno vreme budite realni, pricajte samo ako imate para ovo da kupite i voljni ste.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) Cek ako ja sad postavim kolekciju sa 500dvd sa svim raznim hit popularnim serijama (a imam to visak) vi bi svi dali 200 evra jer to toliko vredi samo u praznim diskovima? Evo ja dajem prvom ko se javi za 150e! mislim u danasnje krizno vreme budite realni, pricajte samo ako imate para ovo da kupite i voljni ste.. još si ti i dobar. Zamisli da si za svaku seriju/film kupio jos DVD kutiju i odštampao slikicu pa seckao da upakuješ i košta te +60din i da ti to izgleda u ovakvo (slikao sam samo jednu policu zbog BIE ) Tvoje tržište nije ovde nego kod likova koji kupuju po ulici Skoro sam "prijateljski" odradio nekom liku reinstalaciju OS-a za hiljadarku i "topli obrok" sa prevozom A on mi se pohvali kako je kupio za samo 600din zadnju sezonu Losta na ulici (2dvd) e jebaga moj savet traži nekog uličnog "malog privrednika" da ti to rasproda Edited June 15, 2010 by Muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) Prijatelju ja ne bi to da piraterisem nego sam sve prekopriao na hardove, (imam 50TB) i sad mi diskovi ne trebaju...ja isto tako volim da imam sve sredjeno...evo tebi moja slika i to samo jedan mali deo 1%... P.S. ignorisi one case :) a onaj visak dvdova sto sam gore napomenuo sa serijama se povecao...mislim da ima 700-800 komada sigurno da mi ne treba! Edited June 15, 2010 by goxxxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Prijatelju ja ne bi to da piraterisem nego sam sve prekopriao na hardove, (imam 50TB) Sad si me potpuno zbunio - prodaješ diskove sa sadržajem bez kopirajta a ne bi da piraterišeš - imaš pare za 50TB hdd-a a nemaš 50e nego nudiš 2000din čoveku za gomile anima - hteo bi da neko ceni tvoj trud a ti ne ceniš tuđi jebem ti vrućinu ko da sam gledo Srbiju protiv Gane opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) 1. pa ja bi to nekom da prodam kome ce koristiti a ne pojedinacno da prerezujem 2. mozda sam nekad imao pare nisam sighurno kupio sve odjednom, mozda bila zamena mnogo toga 3. ne trazim ja da se ista ceni osim da se vise placa a manje kenja...da onaj ko daje 50e za to nek nesto kaze a ne svi oni koji su kao ja i nemaju da daju 50e.. svi mi imamo svoje krize i teske periode u zivotu...radis radis i onda ostanes bez posla... ja sam ovde jedini nesto konkretno ponudio a svi vi pricate koliko vredi a ne dajete ni dinara, svi bi da vam covek pokloni! Edited June 15, 2010 by goxxxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 50.... terabajta? @topic: pitaću par ortaka koju si hardcore fanovi, ova kolekcija deluje kao nešto što bi moglo da ih zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 Stvarno tih 50 TB mi deluje JEBOTE. Prenosni harddisk od 500GB je 8000din. Da kazemo da je obican hard 6000din. 5 TB = 10 x 500 GB -> 50 TB = 100 x 500 GB 100 x 6000din = 600 000 din. = 6000e lolwhat @truper Hvala puno, verovatno imaju svasta od ovog, ali ako budu hteli nek se jave... U svakom slucaju hvala puno svima :) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Brate da li ste vi normalni, ovo je ko kad bi vrednosti nekih brižno skupljanih knjiga računali na kilo ili po broju stranica puta cena jednog papira... koga interesuje ovo daće pedes evra, koga ne interesuje, dovidženja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 tibice, slaba ti je rachunica. 1TB hd je 7k :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 OK ondak. 1 TB = 7000 din 5 TB = 35 000 din 50 TB = 350 000 din = 3 500e. da li je bitno :) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Realno, iako su mange za gejeve, ovakva kolekcija nema vrednost, pa je 50 eura smesno. Slazemo se svi sa vuduom vragom racionalnosti! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Svi pricate koliko sta vredi a niko nista ne daje jer nema ili zeli na poklon. Ja sam bar posteno ponudio nesto i nisam trazio nista na poklon. Mange nemam uospte a da su mi bas trebale skidao bih i za priblizno taj novac bi sve imao. Ja sam nesto ponudio, sto je posteno, nisam trazio na poklon a da li to vredi toliko il ine usopte ne ulazim u to niti potcenjuem vrednost, samo dajem koliko mislim da mogu da dam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Sledeci put ne seri nego reci dajem 2000 i uzivaj :)) http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Sledeci put ne seri nego reci dajem 2000 i uzivaj :)) Pa nisam zele oda se prodavac oseti uvredjeno i obezvredjeno pa sam mu objasnio koliko zapravo to kosta da se skine naspram onog sto je on napisao da treba. Ja skidam od 1999 godine i na news grupama i torentima i seedoboxovima...molim vas bez ljutnje, ja sam ponudio koliko u ovom trenutku mogu da izdvojim i to je to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 i jos nam samo reci odakle ti 50TB :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Brate, ja bih rado kupio DBZ kolekciju, sve :). Pa mi ti napisi na pmu koliko novca bi trebalo da izdvojim, pa cemo se dogovoriti :) Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 i jos nam samo reci odakle ti 50TB :D zamenio za hektar zemlje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts