sinister Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 neki stariji klipovi na tjubu mi se gube. slika se gubi, kao da fali neki kodek il nesto. npr, ako ima mogucnost da se video gleda u 480p onda je sve ok, al ovako i dalje secka. ne znam sta bi moglo da zeza, cim je burazer instalirao ove nove cs5 gluposti, krenuli su ovi problemi Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Probaj uninstall browsera i flash playera pa onda skini najnoviju verziju istih i pogledaj hoce li se opet deshavati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 9, 2010 Author Report Share Posted June 9, 2010 do flashplayera je bilo, hvala :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 da ne otvaram nov topic imam jedno pitanjce, jel se baguje jos nekome yt tipa treba mu 3 dana da "ucita" jednu pesmu,nije do neta torente normalno skida itd, koristim operu da nije do toga? :O Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 meni danas npr, tjub radi ocajno, al bas ocajno, sinoc je sve bilo ok Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 <- here. Pustim neki random klip, i odgledam/odslusham bez problema, i posle toga zaglavljuje sve. Znachi netje da pusti nishta, nego lepo ugasim browser, pa posle nekih 5 minuta odem ponovo na yt i onda opet mogu da odgledam jedan klip. And so on, and so on... E sad jel do yt-a, jel do provajdera, jel do ff-a... ebemliga. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Nikad do sada nisam imao problem sa YT, ali danas je nenormalno sporo. Lampice na modemu trepcu istovremeno i na speed testu je sve ok, znaci nije do neta. Tako da verovatno YT lose radi danas, tj sada posto je jutros np radio. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts