manager Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 (edited) ... - pa dobio si.. jebacicu, pusacicu i tako... ... sugovorio prcanje? edit: na kurac nabijem i duleta i celo nase zdravstvo. treba mi uput za klinicki koji se dobija u domu zdravlja. e sada, moja doktorka je na odmoru a kod ostalih doktora je neverovatna guzva i receno mi je da samo stanem sa strane i cekam dok doktorka ne nadje vremena da me uglavi kod nje. to isto ceka 5-6 ljudi. samo sam rekao hvala dovidjenja. ne pada mi na pamet da se guzvam u jebenom domu zdravlja sa penzionerima kojima je cekanje u redu kod doktora ispunjen dan. Edited June 22, 2010 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 ppppphoneSex? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 dvni, mogao si to da iskoristis krajnje podlo... Razmisljam i ja da zovem sad :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 idi brate.. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 lmao drede xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 sugovorio prcanje? edit: na kurac nabijem i duleta i celo nase zdravstvo. treba mi uput za klinicki koji se dobija u domu zdravlja. e sada, moja doktorka je na odmoru a kod ostalih doktora je neverovatna guzva i receno mi je da samo stanem sa strane i cekam dok doktorka ne nadje vremena da me uglavi kod nje. to isto ceka 5-6 ljudi. samo sam rekao hvala dovidjenja. ne pada mi na pamet da se guzvam u jebenom domu zdravlja sa penzionerima kojima je cekanje u redu kod doktora ispunjen dan. nabij tomicu i ministarstvo na kurac, zato sto doktori opste prakse vise rade kao racunovodje i pisari nego kao doktori Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 nabij tomicu i ministarstvo na kurac, zato sto doktori opste prakse vise rade kao racunovodje i pisari nego kao doktori dodao bi i ministarstvo prosvete na spisak da si video kakvi su bili prijemni!!1 http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Dobro je biohazard, radio si prijemni, shvatili smo. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 mislim da ti bas i nisi shvatio sta sam hteo da kazem ovim iznad, ali nema veze, nije ni bilo upuceno tebi http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 eo sad bash gledam, nishta se tu nije menjalo od vremena kada sam ja polagao, zadaci su i dalje debilni, mata 101.mozda je i to problem zapravo, treba teze:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 dodao bi i ministarstvo prosvete na spisak da si video kakvi su bili prijemni!!1 i njih zato sto upisuju po 500 studenata na godinu, a posle nema radnih mesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 sugovorio prcanje? edit: na kurac nabijem i duleta i celo nase zdravstvo. treba mi uput za klinicki koji se dobija u domu zdravlja. e sada, moja doktorka je na odmoru a kod ostalih doktora je neverovatna guzva i receno mi je da samo stanem sa strane i cekam dok doktorka ne nadje vremena da me uglavi kod nje. to isto ceka 5-6 ljudi. samo sam rekao hvala dovidjenja. ne pada mi na pamet da se guzvam u jebenom domu zdravlja sa penzionerima kojima je cekanje u redu kod doktora ispunjen dan. vrati se u drugu smenu dodji sa knjizicom reci imas temperaturu :) kad udjes onda trazis uput i cao zdravo :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 vidjen rurovac kod vukovog spomenika ...narandzasta jaknica nike shox ..... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 vidis kal1, to mi nije palo na pamet :) mislim, svakako cu opet dodem, ionako mi blizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 ...ili reci, da ako te prime preko reda, postoji sansa da sprecis DRVOCID!!1 :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 vidjen rurovac kod vukovog spomenika ...narandzasta jaknica nike shox ..... Killy :D ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 OMG, juce poslao prijavu za posao, danas su me zvali da dodjem sutra ujutru na razogovor :) Verovatno ce da me odjebu najstrasnije, ali nema veze, barem sam pokusao :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 eo sad bash gledam, nishta se tu nije menjalo od vremena kada sam ja polagao, zadaci su i dalje debilni, mata 101. mozda je i to problem zapravo, treba teze:) pa ako ovako ozbiljno pricamo, i ja mislim da bi trebalo teze (koji sam streber lol). ne znam coveka koji je lose uradio prijemni, bas me zanima kako ce napraviti rang listu za upis kad ~80% ljudi ima izmedju 18-20 bodova(maksimum). http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Pazi kad sam ja imao 17,5 kad sam polagao :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 pa ako ovako ozbiljno pricamo, i ja mislim da bi trebalo teze (koji sam streber lol). ne znam coveka koji je lose uradio prijemni, bas me zanima kako ce napraviti rang listu za upis kad ~80% ljudi ima izmedju 18-20 bodova(maksimum). jednostavno nisu svi imali isti prosek u osnovnoj :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 koliko me mrzi da ucim za ispit.. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 OMG, juce poslao prijavu za posao, danas su me zvali da dodjem sutra ujutru na razogovor :) Verovatno ce da me odjebu najstrasnije, ali nema veze, barem sam pokusao :) matori, sa takvim pristupom ne mozes da omanes! :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 (edited) @kalimero: pa dobro, ali i dalje nema poente u radjenju prijemnog :/ Edited June 22, 2010 by biohazard http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 matori, sa takvim pristupom ne mozes da omanes! :D :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Keva opet presolila grasak, dete joj jebem. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts