the godfather nish Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) m Edited July 3, 2010 by the godfather nish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 ok slazem se sa tim da prolaze 2 a i satnica je ok , vidimo se : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 (edited) ok Edited July 3, 2010 by NSB kRLE Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 mislim da satnica bas i nije u redu, iz najdaljeg grada (NA SVETU) dolazimo a igramo prvi mec?... mislim da je bolje nas da stavite oko 12-1 ako nije problem... govorim u ime svih novosadjana,becejaca i BUKOVACA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 ja sam za to da prolaze 2 ekipe iz grupe, da i malo slabije ekipe imaju shanse :)) i da bude interesantnije naravno. Sto se tice nagrada, sa 12 prijavljenih ekipa nagradni fond je 50 hiljada, od toga za prvo mesto ce biti 35.000, za drugo 15.000. i trece mesto ce biti u vidu robnih nagrada ( majce ). Za 10 prijavljenih ekipa nagradni fond 45 hiljada, i od toga ce za prvo biti 30 hiljada, drugo mesto 15 hiljada, i trece mesto ostaje isto. U slucaju da bude manje od 10 ekipa, celokupna uplata ide u nagradni fond. A grupa: B grupa: C grupa D grupa A.)10:00h - 25cm vs HQ B).13:00h - GPTSM vs Panta C).10:00h - Dust vs Click D.) 13:00h - TiB vs pLs 11:00h - 25cm vs KW 14:00h - GPTSM vs chw 11:00h - Dust vs e2r 14:00h - TiB vs GFmix 12:00h - HQ vs KW 15:00h - Panta vs chw 12:00h - Click vs e2r 15:00h - pLs vs GFmix cetvrt finale: 16:00h - A1 vs B2 16:00h - A2 vs B1 17:00h - C1 vs D2 17:00h C2 vs D1 ovo je i zvanican raspored odigravanja meceva, s tim sto su uvek moguce sitne izmene, prvenstveno mislim na broj ekipa koje dodju, jer se moze desiti da neka ekipa ne dodje, ili da neka ekipa dodatno upadne.U slucaju da bude 10 ili manje ekipa, pravice se 2 grupe, najverovatnije ce se samo jedna grupa pripiojiti drugoj. pa se vidimo sutra :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tesha Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 BUKOVICE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 A grupa: B grupa: C grupa D grupa A.)13:00h - 25cm vs HQ B).13:00h - GPTSM vs Panta C).10:00h - Dust vs Click D.) 10:00h - TiB vs pLs 14:00h - 25cm vs KW 14:00h - GPTSM vs chw 11:00h - Dust vs e2r 11:00h - TiB vs GFmix 15:00h - HQ vs KW 15:00h - Panta vs chw 12:00h - Click vs e2r 12:00h - pLs vs GFmix Jel odgovara ovako???? Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 vrhunski, zahvaljujem i u chivavino ime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 taman posla, probacemo da izadjemo u susret najvise sto mozemo. U svakom slucaju gledajte barem pola sata pre pocetka da budete u igraonici.evo ostavicu vam i broj telefona, ukoliko se neka ekipa ne snadje po Nishu, ili ako zeli bilo sta da pita - 064 55 93 201 . Dushan. Srecan put, i vidimo se sutra Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tesha Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Svaka cast! Imas jedan bear hug od mene kada dodjem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 hahaha :) sjajno xD Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Napravite da se od polufinala igraju i loserbrackets. Da bude bolje, lepse i pametnije! ugledajte se na ESWC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 bo7 finale = hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Snacicemo se lako u nishu, jer je to jedna selendra. Napravite Winer loser za polufinale i grand finale bo7. Ukoliko ne bude nesto po mojim ocekivanjima necu hteti da igram tur, a kada se budete najmanje nadali roknucu ciglom one dve plazme za gledanje meceva. Unapred hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeweTka.ftW Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Hohohoho, nisam znao da i cigle mogu da se nose kao dodatna oprema xD Vidimo se ljudi, nemojte se odjavljivati ljubim vas :* Do sutra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ako mogu nemci bez balaka moze i 25cm bez jove :D chw osvaja U OBOR Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_was_here Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Bilo bi fino da se u toku dana postuje konacna odluka oko sistema igranja...Da ne bude previse izmena i odstupanja...Finale bo7=bolji od 7 partija?Kakva je situacija oko ukrstanja grupa u polufinalu? Moze malo vise informacija i da neko malo pojasni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 za bo3 mogu odmah da kazem da moze, a za bo7 vec ne znam.... moracu da se dogovorim sa gazdom. Ako bude 12 ekipa, bice ove grupe, ukoliko bude bilo manje bice 2 grupe po 4 ili 5 ekipa u zavisnosti koliko bude bilo. Sto se tice ukrstanja, verovatno ce se ukrstati ipak A i C, B i D grupa. a ukoliko budu bile 2 grupe, onda ide recimo 1 i 4, 2 i 3 iz grupe... uostalom, kao sto rekoh, predlozite, ali to ne znaci da ce biti sve prihvaceno, jer moze svako da se sad isprdjuje ono sto njemu odgovara, tako da cemo da se potrudimo da nadjemo neku zlatnu sredinu. Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) Lol :D zajebavali su se za bo7, najbolje da bude 1/4 1/2 bo1, finale bo3 ali da bude loser bracket od polufinala pa na dalje i da looser bracket finale bude bo3, grand finale isto bo3 sa 1:0 advantage za ekipu iz winera, btw na koliko se racunara igra? Edited July 3, 2010 by MareBg Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 hteli smo prvo na 30 racunara, pa smo promenili da bude na 20, znaci 2 mecha istovremeno. inace ta ideja za loser bracket je dobra, tako da ce 99% biti prihvacena. Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 oki, GSPTSM krece iz beograda oko 9, do 1 stizemo valjda :D Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 seljacine lenje samo kada krecete u 9. U PET SE USTAJE! Bo5 onda finale.. Sve ili nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) U pravu si za sve. :* vidimo se kissic. no homo ty i dokle vishe sa tribalom u grupi -.- Edited July 3, 2010 by Danteeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 seljacine lenje samo kada krecete u 9. U PET SE USTAJE! Bo5 onda finale.. Sve ili nista spakovao sam karte :* Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
KosuTa Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 neki update? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts