Highl1 Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 liverpul moze da se nada 9 mestu sa ovakvim timom, kapiram da sledece sezone tores bezi, mozda cak i dzerard (da je pametan) i jedan ogromni LOL za diega, koji promasaj juventusa jaoooo covek se posle godinu dana vrati u isti tim, ovo je gore od onog lika iz ukrajine sto je presao u barsu pa se ove godine vratio u sahtjor :D Diego je igrao u Werderu, a sada je u Wolfsburgu.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 ja ne verujem brate, odakle ovom lionu kes, prvo zinjak, pa gurkuf, jaci su od sitija jebote :D pocinjem da sumnjam u vengerove sposobnosti sto se tice kupovine i transfera liverpul moze da se nada 9 mestu sa ovakvim timom, kapiram da sledece sezone tores bezi, mozda cak i dzerard (da je pametan) i jedan ogromni LOL za diega, koji promasaj juventusa jaoooo covek se posle godinu dana vrati u isti tim, ovo je gore od onog lika iz ukrajine sto je presao u barsu pa se ove godine vratio u sahtjor :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 i jebem ti zivot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 (edited) http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/183749/Vladimir-Stojkovic-u-Partizanu O M G edit: nisam video da vec ima na partizan topiku.... Edited August 27, 2010 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Ibra :) On 27 August 2010, a medical was held for the player at AC Milan, with his transfer completed later that day for a fee of €40 million. Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 koje bačene pare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Meireles u liverpulu za £11m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Kvaljarela u Juveu verovatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Diego vec pogodio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Ben Arfa na pozajmici u Njukaslu Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 (edited) pogresan topik Edited August 29, 2010 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 koje bačene pare zapravo,24 milke je,sto je do jaja cena za igracha koji je proslo leto kostao skoro 70 milona barsu :))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 od kad je 40 mil funti = 24 mil evra? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) Jok bre, nije 40m. Otisao je na pozajmicu sa mogucnosti da milan otkupi ugovor za 24m. Edited August 29, 2010 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 od kad je 40 mil funti = 24 mil evra? prvo nadji tacne informacije pre nego sto se kurchish Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 ne kurcim se pitam, jer je iznad napisao dman da je 40m funti transfer. bio u selu tek sad citam vesti Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 gore je pislao 40 miliona EVRA, pa je gruja rekao "nije 40, zapravo 24" funte niko spominjao nije :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 samo mi objasanite kako? jel ima neka klauzula koju mi ne znamo..sta cena mu je za jednu sezonu u kojoj je na 40 tekmi dao 21 gol pala sa 60+ miliona evra na 24? mene neko zajebava..neka crkne pizda mu materina ciganska... bice stvarno mnogo jak milan, ako naidje i robinjo imace stvarno bruka napad.. hatem u njukaslu - to je bar lepo cuti..vrh igrac u gotivnom klubu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 dzabe im takav napad kada sredina zavisi i dalje najvishe od Sedorfa koji vishe nema 25 godina, niti 30. Da sam ja bio Galijani ove pare za Ibru bih pre dao na nekog poput Maskerana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 pa dosao je Princ da zategne sredinu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 nije princ kategorija jednog Seedorfa, niti blizu. Robinjo bi mogao da uskochi kao mladja verzija Ronaldinja, da bude AM. Milanu treba neko mladji koji bi radio ono sto u Interu rade Snajder i Kambiaso (on i nije toliko mlad). Opet, da sam Galijano, priupitao bih Real za stanje Van der Vaarta Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 dobar je Princ jer je pomalo i razbijac i kreativac u isto vreme..videces, mislim da ce se proslaviti..jedino sto ga koci je glava, tj. crnacki mozak.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 sedorf je sa druge strane skandinavac, potomak vikinga ;) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 kontradiktoran si igice:) mislim pricas o kreativnosti i kako sve zavisi od sedorfa(a trenutno na kontinentu je naravno jako jako malo njih koji su njegova klasa uprkos njegovim godinama) i onda kazes kako treba pare da se potrose na igraca poput maskerana koji je turbo kosilica,a na toj poziciji milan ima ambrosinija,gatuza,pirla i sad prinsa:) milan ukoliko dovede robinja,zavrsio je sav posao zato sto ima pata koji ce da shara svuda po napadu,roni i mali razmazhenko ce da menjaju strane,zavisno od protivnika,a u sredini ce da sipa ibra ko mutav. Iza njih ce da heklaju ambrosini,pirlo,gatuzo i sedorf pored kojih se prins nece naigrati,iako delim gibino misljenje,on ce tek mnogo da napreduje,po meni je on bio najvazniji igrach u Rajevchevom bednichkom sistemu igre na Mondijalu.I realno,ukoliko nesta bude zdrav,on ce sa tijagom biti do jaja stoperski par,jedino je slabo mesto levog beka,ili sam jednostavno zaboravio ko je uz tu levu liniju posto je zambrota na desnoj... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 igrali su mahom neki klinci bednici ja mislim..tipa antonini i sl..a ponekad i mocni FAVALI jebote a nisam znao da je zoao mutinjo nekada velika nada presao u porto..a mislio sam da ce zavrsiti u nekom fulekstra klubu.. i izgleda da nije sala - trezege ide u neki herkules..bato, puko je s mozgom skroz.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts