Dz Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Japanska grupa GOTHIKA je vec dobro poznata nasoj publici koja je imala prilike da ih vidi dva puta i oba puta dozivi nezaboravan provod, nastupice treci put u subotu 29.05.2010. u klubu Akademija u organizaciji Night Promotions. Grupa se u pocetku zvala Euthanasie, 2007. godine menja ime u GOTHIKA kao i muzicki stil koji od tada pocinje da karakterisu digitalni zvuci pop melodija osamdesetih, new wave-a i novog romantizma, ukljucujuci industrial ili gothic zvuk. Njihov nastup uzivo pored muzike koju izvode karakterise i krajnje zanimljiv outfit sto je opste poznato za japanske bendove. Clanovi benda su Andro vokal i Yoshiki synthesizer i do sada su izdali dva albuma "120 Days of Sodom" i "ZeitGeist". Vece ce upotpuniti DJ Arubeki Basho koja ce pre koncerta zabavljati prisutne sa J rock i visual kei zvucima a nakon koncerta ce nastupiti pobednik novog DJ takmicenja amatera koje ce se odrzati 5.05.2010. takodje u klubu Akademija sa svojim electro, ebm, darkwave setom. Cena karte za ovaj dogadjaj koji pocinje u 22h, je vise nego simbolicna i iznosi 300 din. a prodavace se samo na dan koncerta u klubu Akademija. --- Ja sam bila oba proshla puta i necu ih propustiti sigurno :) btw pushtam sat vremena pre certa jrock ko ide ko ide???? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 mozda svratim, al jos uvek ne znam dal cu biti u bg-u krajem meseca :o Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 idemooo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 daj neke slike tih japanki da vidim dal idem :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 16, 2010 Author Report Share Posted May 16, 2010 evo da chujete na shta lichi Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 kao laibach samo japanski ja cu da idem jer volim da gledam hot ribe u lancima & shit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts