Jump to content

Novi updateovi i svašta nešto :)


Recommended Posts

Znam da niko ovo više ne igra kod nas, osim mene evidentno :) ali ima par super zanimljivih stvari.

- Nakon što su testirali neke glupe nove iteme za engija, konačno stiže njegov prvi zvanični update, videćemo šta će doneti, a sigurno će u pitanju biti "građevina".

- Izašao je 119. update za TF2 koji pored Sam & Max kapica donosi gomile novih poboljšanja, novo energetsko piće za Scouta i novu palicu za udaranje za Demoa i Soldiera.

- Ne treba zaboraviti ni medalje koje se dobijaju u skladu sa trenutkom kupovine i aktivacije TF2.

- Onda bacite pogled na ove momke - https://www.gamingheads.com/index.php?option=com_myphp&Itemid=3&product=82 koji prodaju vrh figuricu Heavy-ja. Jeste skupa (230 dolara ako se ne varam) ali je bogami do jaja :)

- I bacite pogled na Top 10 akcija iz TF2 ovde, ima sjajnih poteza -

- I sto posto sam nešto zaboravio pa ću ubaciti naknadno :)

Link to comment
Share on other sites

Nije baš tako random, promenili su to...

Previously, we rolled randomly at intervals to see if you got an item drop. Now we roll to determine when your next item drop will occur. So you're guaranteed to find items at fairly regular intervals. The bulk of drop complaints we've received in the past have been from players having unlucky streaks, where they didn't find any items for weeks. That won't be possible now.

We've significantly increased the rate at which item drops occur, compared to the previous average interval.

There's now a maximum amount of playtime per week in which you get item drops. Playing beyond that amount won't find any more items. The amount varies, but if you play an hour or so a day you're good. Some of your unused time will rollover to the following week, so if you're an intermittent player you'll also be fine.

Link to comment
Share on other sites

Hm ... pa dosta toga, ali u suštini ništa toliko značajno da bi se osetio kao da igraš "drugu igru".

- Izašli su apdejti klasa za sve klase sem endžija (neki su dobili i više updateova). Tu bi imao problem dok ne skapiraš kako koje novo oružje radi. Recimo, Equaliser je pijuk od Soldiera koji ga čini bržim i snažnijim što ovaj ima manje helta. Pa možda možeš postaviti pitanje sebi - što me je ovaj soldier ubio jednim udarcem, bio sam pun, a on imao 3 helta :) Tu su onda štit od backstaba za Snajpera i tako još ponešto, da ne nabrajam sve. Spy recimo sada ima cloak koji traje "večno" dok stojiš (ima i onaj standardni), ali i specijalni sat koji pravi njegovu kopiju koju ti onda ubiješ misleći da je Spy.

- Napravili su neke balans promene, tipa, Heviju treba manje vremena da zavrti top pre nego što krene da puca, i brže se malo kreće dok vrti top, i tako dalje.

- Gomila novih mapa.

- Neke kozmetičke gluposti tipa različite kape koje možeš da nosiš a osvajaš achievementima i dugotrajnim igranjem.

- Ima ovaj random sistem ispadanja itema, ali pored njega i crafting. Skupljaš pale objekte po mapi i onda kad nađeš/dobiješ blueprintove možeš da napraviš item koji nemaš (mada mislim da ovo nije baš zaživelo).

Sve u svemu, znatno je interesantnija igra, ima dosta noviteta, ali ako neko nije igrao recimo dve godine, dovoljno je da jedno 3-4 dana pika i upozna se sa tim šta rade nova oružja, i u tom vidi i šta je sa novim mapama i šta se sada igra, i već si ono up-to-date. Ja recimo uopšte ne skupljam te blueprintove i ne zezam se sa tim, a Scouta sam "nabudžio" dodatnim oružjem posle recimo nedelju dana aktivnog igranja, a što se mapa tiče, i dalje se igraju dustbowl, goldrush i slične, ali i recimo 2-3 nove, i to je u suštini to.

Ne znam jel te zanima još nešto :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

haha, i mene negde pri polovini :)

A da održimo Ivanka u "loop"-u, izašao je novi update, sređuje Pajra, tj. čini ga više "pro" klasom nego običnom, i tu su i novi modeli za oružja, nemaju efekta na sam gameplay, samo izgledaju drugačije :)

Link to comment
Share on other sites

1. Flamethrower changes

2. Increased base damage 10%

3. Afterburn duration increased (from 6 to 10)

4. Flares that hit a burning player at mid-to-long range will crit

5. Reduced Backburner damage bonus from 20% to 15%

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Da bi lakše otključali achievemente i dobili nova naoružanja i predmete, ljudi su napravili servere samo za to. Odnosno mape na kojima možeš lako ostvarivati zadatke. E pa jedan takav je delovao sasvim normalno, sve do jednog trenutka:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...