Jump to content

WES Masters #2 INFO

Recommended Posts

Kao sto je i najavljeno, evo ga. WES Masters Cup #2 Balkans Qual. Ukratko o kupu...

http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234912046&st=0

U ovim kvalifikacijama mogu da ucestvuju ekipe iz ovih drzava: Albania, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Greece, Macedonia, Montenegro, Serbia, Romania and Turkey. Ekipe iz svih ostalih drzava imaju neki drugi WES Qual.

2 najbolje ekipe iz ovih kvalifikacija ce ucestvovati na WES Masters Cup #2 Finals 15-16. maja (sve online).

Evo kako ce kvalifikacije biti odigrane:

28/29 April - Mass Balkan Qual - u ovom delu ne ucestvuje 16 invited ekipa (o tome vise kasnije)

-Ovaj deo takmicenja moze imati max 128 timova pa pozurite sa prijavama jer je to total za sve ekipe iz gore navedenih drzava.

-Igra se single eliminacija - 1 mapa koja je vec predodredjena za svako kolo

-16 ekipa koje dodju do 1/8 finala nastavljaju dalje takmicenje, s tim da se ovaj kup mora zavrsiti do kraja zbog sistema na sajtu a i bitno je zbog seeding sistema u next fazi takmicenja.

-Kup pocinje 28. aprila u 19.00 casova i taj dan se igra 1/64, 1/32 i 1/16. Drugog dana (29og) se igra 1/8, 1/4, 1/2 i finale takodje od 19.00

2. Maj - Prva grupna faza EDIT

-16 pozvanih ekipa i 16 ekipa koje su se plasirale iz Mass Qual-a ce biti podeljeni u 8 grupa po 4 ekipe

-2 ekipe iz svake grupe prolaze dalje

-Igra se svako sa svakim po 1 mapu, sve runde. Mec moze biti zavrsen neresenim rezultatom.

-Kup pocinje u 19 casova i igra se dok se ne zavrse svi mecevi.

5. Maj - Playoff

-16 ekipa koje su se plasirale u ovu fazu igraju playoff i takmice se za 2 mesta za WES Masters Cup (da igraju sa elitom xD)

-1/8 finala se igra single-eliminacija - best-of-3

-1/4 i finale se igra single eliminacija - best-of-3

-Kup pocinje u 19 casova

9. Maj - Playoff

-1/2 finale se igra single-eliminacija - best-of-3

-Finale se igra best-of-3

-Kup pocinje u 19 casova

Evo i nekoliko vaznih napomena:

*Sve ekipe treba da imaju svoj server

*Zvanicni sajt je www.wesgg.com i tu se mozete prijavljivati - irc kanal za kup je #wesgg na quaknetu (molim vas da koristite tag tima)

*Koristi se CUSTODIA anti-cheat tako da ko ne zna sta je to ili kako se koristi bolje da se upozna!!!

KAKO PRIJAVITI EKIPU

*www.wesgg.com

*registrujte se (kao user)

*steam id kucajte u formatu bez onog STEAM, dakle samo brojevi

*dobicete opcije Manager/create team na levoj strani

*Pazite prilikom izabiranja drzave jer ako izaberete neku koja nije gore necete se moci prijaviti za kup

*U polju 'small name' mozete da kucate max 4 znaka inace ce pokazivati 'illegal data input' i ne mozete reg tim

*U polju 'website' format mora biti http://www.nekisajt.com inace 'illegal data input' i ne mozete reg tim

*Igrace u tim dodajete tako sto kliknete na tim (isto levo) - izaberite 'team members' i opciju 'edit team members'. Tu cete imati search i samo ukucate ime igraca i ADD !

*Tek kad dodate svih 5 igraca mozete da prijavite ekipu

Ekipu prijavite OVDE

Opletite sa pitanjima, spreman sam!

GL HF

P.S. Pozvane ekipe iz Srbije su PlayMore i 4glory ! Sve ostale neka se prijave u ovaj qual !

Edited by NICKYtw

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 4/17/2010 at 8:20 PM, Kio said:

nece da prihvati i kako sad uabcujem ekipu u wes master balkan q ?

Ne moze biti da nece kad sam ja registrovao danas 20 ljudi i svima moze!

Ides na CUP pa izaberes INTERNATIONAL pa tu izaberes Balkan Qualifier i svih 5 igraca (koje nadam se imas u timu) prebacis u desni box (koristeci +) i onda SIGN UP. Malo je glupav sajt ali ja sam prijavio, znaci da moze!

On 4/17/2010 at 8:32 PM, NICKYtw said:

Ne moze biti da nece kad sam ja registrovao danas 20 ljudi i svima moze!

Ides na CUP pa izaberes INTERNATIONAL pa tu izaberes Balkan Qualifier i svih 5 igraca (koje nadam se imas u timu) prebacis u desni box (koristeci +) i onda SIGN UP. Malo je glupav sajt ali ja sam prijavio, znaci da moze!

e aj me add na steam pa da mi objasnis pls :)

On 4/17/2010 at 10:40 PM, REAL~ said:

Pise da ekipe trebaju da imaju svoj server, da li je obavezno ili je vise na fazon trebalo bi ali moze i bez toga?

Moze i bez ako cete se naci u gradu pa se poubijati uzivo :) Pa treba bar 1 ekipa da ima server gde cete odigrati mec. Obzirom da prvo kolo ima 64 meca u isto vreme, sve ti je jasno. Zaganjajte servere inace ce biti zajebano :)

On 4/17/2010 at 10:47 PM, NICKYtw said:

Moze i bez ako cete se naci u gradu pa se poubijati uzivo :) Pa treba bar 1 ekipa da ima server gde cete odigrati mec. Obzirom da prvo kolo ima 64 meca u isto vreme, sve ti je jasno. Zaganjajte servere inace ce biti zajebano :)

Ok tnx :D

Edited by REAL~

• 2 weeks later...