mutalisk Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Prodajem jedan key xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 "Smara" ga igra. I mene bi smorilo da igram tower defense. IZADJI NA CRTU, PICKO. to sto ti vs 3 kenona ne znas da odes mute nije moj problem, NOBINO omg, lucija i snupi se tuku! vitjo, kad cemo neki gejm, ako imas zivaca da istrpis lag zbog mog kompa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 (edited) Moras bar jednu original Blizzardovu igru da imas na bnet accountu, i u poziciji si da i ti igras betu, nebitno skroz da li imas original sc ili ne ja kapirao da ima veze koje igre imas dodate.naravno da sam dodao ft i roc.dakle ima nade.pejopro sori sto nisam primetio, nemoj ban plox e muto muto, nemam nista da ti ponudim sem prethodno navedenog.a znas li ti kolko leba moze da se kupi za te usluge?!?! *edit glup sam, vica troluje:/ Edited April 28, 2010 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovica Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Zavaljao bih dva kija koja sam dobio :/. U nekim sam finansijskim problemima. 1300 din mislim da je ok. Tuga ali tako je :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 @kovica: .. i ti stvarno mislis da ce neko da ti da kintu za kejeve ? :D pa dele se kao flajeri ffs sta pricas kakvih 1300 dinara :D daj ljudima besplatno i ne budi bulja.. masa njih ovde oce da pika a nema :D poz druze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 meni su rekli da imaju stalnu lutriju i da treba da imam najmanje jednu igru prijavljenu. Prijavio sam tri igre i josh aktivirao wow trial koji inace ne igram. Ako tako dijele samo posto je neko opt in... dace Bog ! jedno pitanje, posto sam samo obnovio/prebacio stari acc na Bnet 2.0 nije mi jasno koji ce mi nick biti ako budem igrao SC2 jer nema nigdje to da se mjenja... pa trebo si 3 acca da napravis.. na svakom po 1 igru :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovica Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Ma to su sve potezi ocajnika :D. Jebga, morao sam da probam. Odose kijevi vec na neku drugu stranu tako da, ni to vise ne vazi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovica Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 E ortak jedan je odustao, tako da prvi koji posalje pm dobija key! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovica Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Gotovo je sa ovim, pipboy se usrecio. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Ako neko kojim slučajem ima key viška neka prosledi. Unapred hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VidojeKing Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 moze meni 100e ako nije problem moze beta key ja i ortak prodajemo za 200eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 da bog da ga nikad ne prodate i da vam grom sprzi kompove Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 I second that! Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Lol sine pa nije ti danas pre 2 meseca! Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) Samo ne znam ko moze biti moron pa dati pare za beta key kad ce iovako igra izaci, treba biti tezak moron a takodje treba biti tezak moron i sitna dusa da zapravo prodajes keyeve. peja ftw Edited May 5, 2010 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 ae ako neko ima viska key neka mi prosledi na pm :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 ahahaha ladno klinja prodaje key za neku "sicu" hahahahaha poceo sam da nabijam trbusnjake od smeha :DD alo bre KINGE begaj odavde !11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Imam ja 2 preko invite a friend email-a, tako da javite na pm pa cu poslati. /wave Quote Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 da bog da ga nikad ne prodate i da vam grom sprzi kompove Ispravio sam tvoje nebulozne ideje :) (da ga ikad prodaju) Imam ja 2 preko invite a friend email-a, tako da javite na pm pa cu poslati. /wave U have 1 new message :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 poslao dredu i ZeRRoXu posto su bili prvi, ako budem imao jos koji javicu :) Quote Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 uzeo za drugara, a i podelio sam ovde ranije Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Ispravio sam tvoje nebulozne ideje :) (da ga ikad prodaju) o cemu ti sad pricas Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 ...o švercu jajima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 drede, u nasem jeziku se dupla negacija koristi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 a lol, na to je mislio :D da sam znao da je dred uzeo da mi prica o gramatici, ne bih se ni obazirao :D zbunilo me je to sto ono njegovo u zagradi, "ispravljeno", nema veze s mozgom Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts