jabre Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 auuuuuuuuuuuu placem :)))))) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 ma nek zezaju oni Ruse koliko hoće, al da nije njih i kosookih ne bi nikad bilo stvari kao što su PvPGN, Garena, ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Parodija, lulz. Odlichno, indeed. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 (edited) Nove verzije AI-ja mogu se naći OVDE. Izasla v7.0! Blizzard sada komotno ne mora da razvija (melee) AI (mada sumnjam da vec nisu), vec moze da usvoji ovaj. Edited March 24, 2010 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 bogami jak je AI, ako ga odbijem u prvih 5 min mozda i bude nes.. ali kad naidje 20 zerlinga tesko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Za atilu: imas na 'd pirat bej'-u da nadjes sc2 klijent i sve ai patcheve Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 jedno pitanje, ako update-uem SC2 betu i onda pokrenem igru preko Lazytown lunchera jel igram zadnju verziju igre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 jel moze neko opet da postavi linkove ka beti, ovaj sa 1 strane nije validan a ja volina nisam skinuo da vreme, makar offline da isprobam, thx :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 (edited) od ovog SC2 RCE multiplayer cracka izgleda nema ništa (http://www.code-gen.net/sc2beta) ovde šatro ima neki progress status crackovanja protokola po rasama (terran) (protoss) (zerg) al nisam neki optimista ... treba pratiti neki ozbiljniji projekat :/ Edited April 6, 2010 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 jel mi moze neko objasniti kako da igram sc2 offline (prema navedenim uputstvima u topicu) ali da su ukljuceni zadnji patchevi. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 jebote jel to niko ne zna ili ne zeli da ukratko objasni da li se moze igrati beta sa V7 AI ali da registruje zadnje patchove. Generalno onaj prvi link za sami beta client ne radi pa nisam ponovo skidao igru. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Koliko sam ja razumeo, problem je u lazylauncu koji vuce samo prvu originalnu verziju SC2. Zato treba naci folder u kome se nalaze patch informacije, i promeniti ime zadnjeg patch-a da bude isto kao ime originalne verzije (originalnog "patch-a"). To ne bi trebalo da bude teshko, jer su folderi u kojima se nalazi patch fajlovi imenovani koristeci numericke shifre, pretpostavljam njihove verzije tako da ce prvi patch imati najmanji broj a poslednji najveci. E sad, ovo nije skroz sigurno jer se tako neshto na pocetku radilo a mozda vishe nije tako. Ne znam, jer igram originalnu betu, pa sam taj crackovani klijent uninstalirao. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Thx Sting! reinstalirao sam SC i ponovo crackovao i mape ubacio.. sad radi 7.02 Ai i registruje zadnje patcheve. Vidjecemo kad izadje novi patch da li ce ga registrovati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 od ovog SC2 RCE multiplayer cracka izgleda nema ništa (http://www.code-gen.net/sc2beta) ovde šatro ima neki progress status crackovanja protokola po rasama (terran) (protoss) (zerg) al nisam neki optimista ... treba pratiti neki ozbiljniji projekat :/ to je scamchina najgora :D prati teknogods... oni su ozbiljni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 http://teknogods.com hahahaha jel neko prati ove likove? izbrisali sve zivo vezano za SC2 i planove za offline client! mora da im je Blizzard zaprijetio sudom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Ne znam ko bi to igrao... Mada verovatno bi neki bugari, kojima nije toliko do SC-a nego vishe bi da odigraju neshto da ubiju vreme a pride nemaju para za original. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 ma dobro to nego oni su razvijali lan opciju ali izgleda da nece nista biti nista od toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 ma dobro to nego oni su razvijali lan opciju ali izgleda da nece nista biti nista od toga... Zasto mislis tako? Blizzard ih je zamolio da obrisu sve vezano za sc2, ali ja ne vidim razlog zasto ne bi, kad zavrse, izbacili samo na random torrent. Ionako nisi mogao nista da zasnas od njih, dokle su stigli i to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 tesko da bi ljudima koji crackuju sve popularne igre bilo dovoljno da ih zamoli jedan proizvodjac i da sve nestane, pogotovo topic sa foruma. Ja kontam da je tu radila motika-sud pa da su se usrali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 tesko da bi ljudima koji crackuju sve popularne igre bilo dovoljno da ih zamoli jedan proizvodjac i da sve nestane, pogotovo topic sa foruma. Ja kontam da je tu radila motika-sud pa da su se usrali. Naravno, zezam se ja sa tim 'zamolili' :D Videli ljudi sta se desilo sa onim wow botovima pa nece da se zezaju :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts