GeNoC1de Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 ESS uplacuje za koji trenutak. Spasio me je Sedorf u kurac ga ljubim :D I ja i ja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Ajmo ljudi. Poslednja nedelja za uplatjivanje. Proto jel naplacujesh usluge nameshtanja povoljnih sagrupnika i ako ne bude turnira? :D http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 proto ESS uplatio, dobices sliku uskoro <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 (edited) clan+ ce igrati 90 % szia ... uplacujemo ovih dana Edited March 15, 2010 by clan+Lotta kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 EKIPAMA KOJIMA TREBA SMESTAJ NEKA MI SE JAVE NA 063/532-939 Peca! u pitanju je hotel "NoviSad" preciznije i detaljnije informacije o tome imacu sutra posle 15/16 cujemo se jos sutra mackice borbene NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srecobih Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 ajde sad neka neko od organizatora po mogucnosti prota (<3) nek sjedne i malo docara ovaj spisak ekipa, jel ovi sto pise na 1 stranici teme u vezi turnira sa crvenim su sto posto uplatili? imali kakvi izmena u vezi turnira jos, koje ekipe ce sve doci 100% i hocel se odrzati turnir uopce :( ?? izvini ako smaram al planiram da predjem 900 kilometara pa da ne dodjem uzaluddddddd :))))) peco brate nisam znao da si kupio hotel .. ako moze meni predsjednicki apartman i da kavijar mi bude uz svaki obrok? pozzz lA DPS famiLYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!! :D <3 DEEPiNSIDE sreco[G] Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 EKIPAMA KOJIMA TREBA SMESTAJ NEKA MI SE JAVE NA 063/532-939 Peca! u pitanju je hotel "NoviSad" preciznije i detaljnije informacije o tome imacu sutra posle 15/16 cujemo se jos sutra mackice borbene mackice moja debela , pa sta ce im smestaj kada je 1 dan turnir I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 pa to sto se tek prijavilo 16 ekipa ne znaci da se nece prijaviti 30 :)))) recimo kgg mi je vec rezervisao smestaj a posto je direktor hotela moj prijatelj sredicemo neki popust normalno i to sve zavisi od ekipa kolko ce ih biti sve u svemu tu sam ;) NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Ja sam cuo da stepa namesta ovaj turnir ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 ma to si se ti istripovao 4gl : pm 1/8 smk : mith 1/8 :D маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Ja sam cuo da stepa namesta ovaj turnir ... ja sam cuo da stepa udara po pajdu I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 JA TI JEBEM MATER DEBELU ! маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sve.su.iste Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 ajde sad neka neko od organizatora po mogucnosti prota (<3) nek sjedne i malo docara ovaj spisak ekipa, jel ovi sto pise na 1 stranici teme u vezi turnira sa crvenim su sto posto uplatili? imali kakvi izmena u vezi turnira jos, koje ekipe ce sve doci 100% i hocel se odrzati turnir uopce :( ?? izvini ako smaram al planiram da predjem 900 kilometara pa da ne dodjem uzaluddddddd :))))) peco brate nisam znao da si kupio hotel .. ako moze meni predsjednicki apartman i da kavijar mi bude uz svaki obrok? pozzz lA DPS famiLYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!! :D <3 Zasto u skoro svakom svom postu ti moras da naglasavas kako prelazis ceo Atlantik i Evropu kako bi dosao samo da gledas turnir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Zasto u skoro svakom svom postu ti moras da naglasavas kako prelazis ceo Atlantik i Evropu kako bi dosao samo da gledas turnir? hahhaha epic :) I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 ne ulizuj se konfe donosimo kompove od kuce da igrate na njima. epic. detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 ne ulizuj se konfe donosimo kompove od kuce da igrate na njima. epic. sale mojne da te samaram majmunom ! I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 16, 2010 Author Report Share Posted March 16, 2010 Spisak uredjen. Ekipe podeljene na one koje su uplatile i one koje nisu. Sreco, turnira tje biti i sa 16 ili 24 ekipe, i trajatje 1 dan. Samo ako bude 32 ekipe tur tje trajati 2 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Zasto u skoro svakom svom postu ti moras da naglasavas kako prelazis ceo Atlantik i Evropu kako bi dosao samo da gledas turnir? Zashto ti u skoro svakom tvom postu morash da smarash? http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
srecobih Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Zasto u skoro svakom svom postu ti moras da naglasavas kako prelazis ceo Atlantik i Evropu kako bi dosao samo da gledas turnir? cisto zato da bi propali talenti poput tebe imali nesto da me pitaju. DEEPiNSIDE sreco[G] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonA Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 CaoPoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 16, 2010 Author Report Share Posted March 16, 2010 Jono jako nam je drago shto si nas pozdravio. Ne lozhite se na gladijatora, alt je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobbaN Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Kontakti: Prota - msn: protinjo[at]hotmail.com / mob: 064 448 14 38 / pm ovde Nemanja : mail: nedimovicn@hotmail.rs / mob: 060 306 00 21 / pm ovde PROVERITE MSN NEKAD !! bratQ uplacuje sutra najverovatnije Vidimo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
d k r r Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 ajmo kaman uplacujte pa da igramo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 (edited) nocenje u hotelu i ujutru sa doruckom ( SVEDSKI STO,sto znaci pakuj u kese i nosi :DDD, mozete da imate 2/3 obroka samo se snadjite ) je 20eura po osobi, to je maksimum koji sam mogao da izboxujem sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa tv-om klimama etc... hotel ima 3 zvezdice renoviran je i sredjen, PICE SU BRUTALNE DANAS SAM JEO ;DDDDD moj telefon imate pa se javiti .pozzz Edited March 17, 2010 by sewAypecikaka NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Rachunajte na ovo :D http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/181219/Srbija-iskljucuje-svetla-na-sat-vremena-27-marta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts