clan+Lotta Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 hahaha gde iskopate ovakve debile Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 drugari mene su malo emoushns pukle itd. dajte molim vas dodjite da se zezamo, idemo da blejimo, ns je pun dobrih ziljavih riba, daj da ih tovarimo, muvamo i pre toga i posle da igramo kantere. evo ja vam se kunem da nikad vise necete videti od mene i cuti neki tovar neumesan online i da ce sve biti fer i korektno, nismo klinci vise (ja prvi nisam iako sam ostavio takav utisak) dajte da se zezamo da se druzimo i da neko, najbolji, uzme parice da se provede ili sta vec. eo jos nesto izvinjavam se svima koje sam bespotrebno napusio, uvredio ili pak doveo u neprijatnu situaciju. ne pisem ovo zato sto se bojim nekog ili mi je neko pretio, nego zato sto sam skontao da sam sam na sebe i ljude oko sebe navukao gnev mojom neopisivom gluposcu x godina i turnira unazad. ima vas koji me gotive i koje gotivim ali kao inace u zivotu ima i ljudi kojima ne prijaju moje "online/lan" shale ispadi i gluposti, ne zamerite tezak je zivot nas superstarova :) sto se tice turnira, svi ce biti najbolje moguce ugosceni, svima garantujemo lep provod i LEPO VREME :D a ercegu posto on nije svi garantujemo light drugs :D ne znam, mislim da sam se popisao po sebi sad i pustio vas da pomislite da imam dusu, ne zavaravajte se ovo je samo maska :D joke. bice sve dobro ako se ispostujemo medjusobno i budemo pre svega ljudi jedni prema drugim :) hyba jesi ti jarac prefrigani, namazani i proputovao si sve i svasta, niko novce ukrao nije to ce vam Nemanja svima ako treba za vikend reci, prota mali macak nista nije namestao, jeste zreb nosioca bio poludirigovan zbog x timova koji su trazili da im se izadje u susret, a sto se tice ostalih sve je bez ikakvog cimanja, namestanja i sta vec odradjeno u najboljem i najpostenijem redu. sreconi je gej, king brka, zeus romzombi, tranquil bratkreza, salezy snajperista, kidepitonkrotiguju, janko jbg jos je nigga al bice od njega sve kako treba, dante patuljak mali, prota glista zavrsio je na ledjima sinoc, otreasc hemicar, milankka alkos, erceg NaduvaN1, KalaN1 macka muva ns ribe i guzi ih, paja masovni macka, konfi kockar i mica trofrtaljka, sve vas volim a ovi koje nisam nabrojao ima da mi plate cugu kad dodju :D jbg ek kriza :D ne znam kako cete shvatiti ovo al ja odo da spavam laksi za 33kg kamenja na srcu bubregu itd gde vec moze da stane :D detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m*Mafia Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 (edited) drugari mene su malo emoushns pukle itd. dajte molim vas dodjite da se zezamo, idemo da blejimo, ns je pun dobrih ziljavih riba, daj da ih tovarimo, muvamo i pre toga i posle da igramo kantere. evo ja vam se kunem da nikad vise necete videti od mene i cuti neki tovar neumesan online i da ce sve biti fer i korektno, nismo klinci vise (ja prvi nisam iako sam ostavio takav utisak) dajte da se zezamo da se druzimo i da neko, najbolji, uzme parice da se provede ili sta vec. eo jos nesto izvinjavam se svima koje sam bespotrebno napusio, uvredio ili pak doveo u neprijatnu situaciju. ne pisem ovo zato sto se bojim nekog ili mi je neko pretio, nego zato sto sam skontao da sam sam na sebe i ljude oko sebe navukao gnev mojom neopisivom gluposcu x godina i turnira unazad. ima vas koji me gotive i koje gotivim ali kao inace u zivotu ima i ljudi kojima ne prijaju moje "online/lan" shale ispadi i gluposti, ne zamerite tezak je zivot nas superstarova :) sto se tice turnira, svi ce biti najbolje moguce ugosceni, svima garantujemo lep provod i LEPO VREME :D a ercegu posto on nije svi garantujemo light drugs :D ne znam, mislim da sam se popisao po sebi sad i pustio vas da pomislite da imam dusu, ne zavaravajte se ovo je samo maska :D joke. bice sve dobro ako se ispostujemo medjusobno i budemo pre svega ljudi jedni prema drugim :) hyba jesi ti jarac prefrigani, namazani i proputovao si sve i svasta, niko novce ukrao nije to ce vam Nemanja svima ako treba za vikend reci, prota mali macak nista nije namestao, jeste zreb nosioca bio poludirigovan zbog x timova koji su trazili da im se izadje u susret, a sto se tice ostalih sve je bez ikakvog cimanja, namestanja i sta vec odradjeno u najboljem i najpostenijem redu. sreconi je gej, king brka, zeus romzombi, tranquil bratkreza, salezy snajperista, kidepitonkrotiguju, janko jbg jos je nigga al bice od njega sve kako treba, dante patuljak mali, prota glista zavrsio je na ledjima sinoc, otreasc hemicar, milankka alkos, erceg NaduvaN1, KalaN1 macka muva ns ribe i guzi ih, paja masovni macka, konfi kockar i mica trofrtaljka, sve vas volim a ovi koje nisam nabrojao ima da mi plate cugu kad dodju :D jbg ek kriza :D ne znam kako cete shvatiti ovo al ja odo da spavam laksi za 33kg kamenja na srcu bubregu itd gde vec moze da stane :D NISHTA SLEDECI PUT CEMO TI DATI MANJE DA POVUCHESH I TO JE TO :D kontam ima agenata ovde :D ochi im se cakle :D poz za svu bracu od razlichite majke ;D HF SVIMA bitno je druzhenje :D samo da vidim mishu da ga jebem malooo :D <3 Edited March 26, 2010 by FP.ninja ... AIR MAX ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 MA TAKO JE BRE ! :] kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 (edited) Masa je prsla ! Sholaja dolazis na turnir ? Edited March 26, 2010 by veritas Gille THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 JER MASA JE MAMA! infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bp.O Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 (edited) karas za tebe deka i boldenon na popustu :) :) ... depo klomifen i tamoxifen cemo u apoteci uzeti Edited March 26, 2010 by 2bp.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Ko je usao na saletov profil? :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStrike Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 hahahahahahahh Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 sale brate zasto si napisao da sam kockar sada ce da traze moje strucne savete :SS ima da me spamuju I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 nije bio pri svesti kad je pisao post. xD svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 prota glista zavrsio je na ledjima sinoc Uhvatio si me na kvarno. Nemoj da se hvalish. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 da uvatio sma te za noge i ruke, i GAZIMESTAN :D <3 detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 Bio sam potresen i vidno nespreman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 koliko moras da budes potresen i nespreman da te lik od 70kg uvati za noge i ruke i ubaci u kontejner ? :D HGAHAHAHAHAH CU@LAN :D detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 kakve akcije Link to comment Share on other sites More sharing options...
v2L.ph4ceeR Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Evo sta se desava u kini kad se ljudi zakace oko cs- ! http://www.whatsgamingon.com/zanimljivosti/cs-igrac-dobio-noz-u-glavu-i-preziveo Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bp.O Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 koliko moras da budes potresen i nespreman da te lik od 70kg uvati za noge i ruke i ubaci u kontejner ? :D HGAHAHAHAHAH CU@LAN :D nije nista cudno kad prota ima 40kg :$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Evo sta se desava u kini kad se ljudi zakace oko cs- ! http://www.whatsgamingon.com/zanimljivosti/cs-igrac-dobio-noz-u-glavu-i-preziveo hahaha isuse boze . koliko moras biti lud to da uradis :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 ovo se chita jednom ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 Na dolasku je obavezno pokazati uplatnicu. Uplatnica je ulaznica na turnir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 peca nabadach, stepa MVP, horvat jebach i ja miniMVP culan~ detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Most kod Beske zatvoren 10:00-11:30 i 13:00-14:30. Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
retoXin-.- Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 HLTV???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts