Jump to content

Matrix gaming Counter-Strike tournament

prota_

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jebiga kad nisu uplatile 32 ekipe.

Jedini sistem koji sam mogao da ubacim sem ovog je 4 grupe po 6 ekipe shto je fucked up.

A shto se nagrada tiche, gazdina odluka. Ako on bude zeleo da vam se javi da vam objasni, javice se.

Ako nishta drugo raspravite to u subotu.

Odluka je donesena prekjuce, kad je utvrdjen broj ekipa koje ce igrati.

Ali sam ja zaboravio sinoc i taj info da ubacim.

koje je to pitanje majke ti , pa naravno da ocekuje da bude onako kako je napisano , i naravno da ce tako da reaguje jer on daje pare za turnir i zeli da zna gde idu :)

napisao je da ljudi sami sebi finansiraju nagrade zato sam ja i napisao taj post bash zbog toga sto je 1 nagrada smanjena za 40000

potreban shalter za rad na devojci!!

Nije bitno ko je doneo odluku, realnost jeste da je najavljeno pre mesec dana 32 ekipe = 100.000 u kesu za 1st place, roba za drugo i trece... 5 ekipa manje = 25.000 manje. A sada, svega 2 dana pred turnir nagrada se smanjuje za ne tih 25.000 vec za 40.000. To nije uredu, aj ne toliko zbog nas srba, ali makedonac koji dolazi na 2 dana u ns, sigurno ce dosta da oseti toliku razliku... Za tih 15k njih 5 ili 6 ako ih neko prati spava i jede u NS-u 2 dana...

!FC INTERNAZIONALE SONG

AAAAA upo sam u RUBU!!!

Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8

Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA

alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD

Oces da te ugradim umesto coolera ?? !

Nije bitno ko je doneo odluku, realnost jeste da je najavljeno pre mesec dana 32 ekipe = 100.000 u kesu za 1st place, roba za drugo i trece... 5 ekipa manje = 25.000 manje. A sada, svega 2 dana pred turnir nagrada se smanjuje za ne tih 25.000 vec za 40.000. To nije uredu, aj ne toliko zbog nas srba, ali makedonac koji dolazi na 2 dana u ns, sigurno ce dosta da oseti toliku razliku... Za tih 15k njih 5 ili 6 ako ih neko prati spava i jede u NS-u 2 dana...

Plus ovaj sistem je losh, stvarno za treco mesto treba da chekash jedan dan, to nema nigde. ima mnogo ekipa ali sistem ja mislim je nerealan.

PS. osim moguce na ESL gde jedan turnir traje nedelju dana pa chekash 2 dana za treco mesto :D haha

Edited by helius

Pa hajde, daj mi bolji sistem gde tje se prvog dana znati ko je uzeo treco mesto.

Ja mislim sistem gde svaki level igrash jednog poslje drugog je bolji(onaj koji se svuda koristi) prvo grupe, pa 1/8, pa 1/4 1/2 i finala i treco. Ali to sam ja, ako vam bolje odgovora ovaj sistem zbog broj ekipa to je tvoja odluka.

ocekivao sam da za 5k dinara + troskovi ne igram 2 meca u grupi, ocekivao sam da ako budem ispao u 1/2 ne moram da cekam mec za trece mesto 26 sati, i ocekivao sam da dan pred turnir prva nagrada ne bude smanjena za 40 hiljada dinara i da razlika izmedju prve i druge nagrade ne bude 2k dinara po coveku.

jel imas jos neko pitanje?

pa kako je bilo u net+ ? ako si igrao prvi dan igrao si sve do 1/2 finala a 1/2 finale si igrao sledeci dan uvece... isto ti je ...

lA DPS FAMILY

Ja mislim sistem gde svaki level igrash jednog poslje drugog je bolji(onaj koji se svuda koristi) prvo grupe, pa 1/8, pa 1/4 1/2 i finala i treco. Ali to sam ja, ako vam bolje odgovora ovaj sistem zbog broj ekipa to je tvoja odluka.

Pa i jeste taj sistem.

8 grupa po 3 ekipe odakle prve 2 idu u 1/8 finala, etc.

I u 1/4 finalu je bo3 bash da ne bi bili komentari tipa dao sam milion dinara za 3 mape, i slichno.

pa to sto je bio taj isti sistem ne znaci da je bio dobar dejane.

A i nije isto ako igras do finala i do 1/2 finala, jer ako si ustao u 6 da bi igrao grupu u 10 a polufinale u 1 ujutru, to nikako ne moze na dobro da izadje, tako da nije bas isto...

@prota , kontam da je heilus mislio da se igraju sve grupe prvo, pa tek onda 1/8 i tako dalje, mozda gresim , ali mislim da je to hteo da kaze :D

Edited by kassado

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...