Dule_smor Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 brate, cak sam i ja sa voidovima sabijao...sto kaze peja zastekas se lepo na choku sa kenonima i sentrijem, za to vreme 1 ili 2 voida mu ubiju hatch ko iz picke...a void 1 na 1 opusteno sabija kvina tako da ne vidim u cemu je problem (osim fast hidri naravno:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 izvinite gosui, 1 vr ako izadje ce ubiti bazu pre nego 30 zeglinga :) 30 zerglinga nece proci od zilota, kenona i sentrya, citaj ste pisemo jebo te otac. i ako prodju, proci ce njih 3. mislim ja ne znam sta ti pokusavas ovde, da nas ubedis kako je mass zerglinga ultimativna zergovska taktika? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Sarmo ides u krajnosti, ako ja idem 1 VR znaci mogu max 2 warp gate-a da imam kad mi uletis sa 20 linga u bazu, 1 vr moze da ga poduva zerglinzima jer ce oni prebiti sve na zemlji jako brzo plus fokisirano malo djubre moze lako da pobegne. Ako vec pricas o upotrebnoj vrednosti o kojih 5 zgrada pricas kad zergovi grade samo spawning pool? U ovoj situaciji ofc. Kapiram da nije nepobediva taktika ali ako 1 sec zajebem u gradnji to je to. Pogotovo na mapama kao Kulas Ravine gde i da hocu ne mogu da se zagradim. A i tamo gde mogu meni sa sve CB koji moram i na Cyb core i radilice da trosim ne moze da izadje 3 zealota. 2 padnu jako brzo, a u najgorem slucaju 3 se tuku 3 mi ruse pylon. ako se ne zagradjujes sabijaj gradjevine sto vise... najbolje da solo linga (ili dve) moze da udara pylon... 2 cannona u radilice... i ja kada sa roachevima izadjem iz baze na zerga, napravim 2 sunkena na mineralima... i stavim rally novim roachevima u sred radnika... zergling je divna jedinica... da primi dmg umesto hidre :D ozbiljno... znam tacno sta pricas... radim to cesto... techujem, expandujem, ali otrpilike gledam timing da prodjem lingama pre nego sto je kasno... nije da uvek failujem... ali tesko je preokrenuti partiju tako... imas varijantu da se bukvalno ZAZIDAS zgradama... u tom slucaju ti ne savetujem da ides VR posto kada vidim takvu bazu zrtvujem 3 overlorda ako treba da proverim sta ludak unutra pravi :D e da... znate sta sam ustanovio... VR je kita... uopste ga se ne bojim... ali kada neko digne fenix-e... IJAO! pa ono zlo SABIJA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 ne ubedjujem vas da je ulti zerg strat, i pricam za mape gde ne mozes da se zagradis ili ima 2 prolaza, plus vi ne kapirate da ne moze da se izvuce 2 zilota i 2 sentryja ako ides na forge i canone uz to...jbg ili vasi probovi donose 20 minerala? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 mozes da izvuces 2 zilota dok dodje 6 zerglinga...dok dodje 12 mozes da imas i kenon, a dok dodje 30 mozes i kerijera noob si, deal with it :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 troluje vas bree :P Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 ahaha ovaj zerrox je opasan kavgadzija, zavadio narod na wc3 podforumu a sad dosao i nas na sc2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosspro Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 aman covece. neces ti sa VR da bijes zerglinge, nego ces da odes u njegovu bazu i da ga ubijes. VR pravis jer vec imas core. core imas jer si isao gateway, forge i core. gateway, forge i core si isao da bi imao 2 zilota, kenon (ili 5) i sentry... mislim razmisli jebote o cemu pricas...o zerglinzima koje ne mozes da pobedis. i jos nam pricas kako si u pravu. mis'im :D U speak the truth. Sa vr da bije zerglinge. Da li to i kuper liga radi nije mi jasno. Logicno je ako ides vec void rush da ces napraviti upravo sentrije, kako bi blokirao choke dok ne natalozis minerala. ( Ako on uopste o tome prica jer prelazi sa teme na temu samo tako ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 drago mi je da srbija ima ovoliko progamera, zatvaramo diskusiju Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosspro Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 drago mi je da srbija ima ovoliko progamera, zatvaramo diskusiju Kazi mi, koliko dugo igras sc2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 drago mi je da srbija ima ovoliko progamera, zatvaramo diskusiju ako vec ne umes, nemoj da odgovaras ovako kada ti neko pet puta nacrta sta i kako Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 kad smo kod zerga... nesto razmisljam o nepravdi... ja ako zaboravim extra larve poprilicno sam sjeban... terrana boli paja bacice 2 mula odjednom... a i chrono moze da se spamuje :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 da al zerg je imba, a terran nije, tako da se to ponistava :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 evo sad smo poceli da pricamo o tome koje imba a ko nije, svi su imbe osim zerga .. budimo realni :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 I shta radi sa njima kad se pro igrach zagradi kako treba? Ako mene pitate terane je trenutno jacha rasa. Ljudi josh uche kako da ga igraju. Ali vidim da su neki vec povatali fore. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 T>z=p po meni, ako terran ima imalo mozga samo tako abjuzuje Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 :) brate ja mogu da dignem gateway,forge,2 canona, 2 zealota i 1 sentryja dok ti dignes 4 zerglinga ;) sad ce svi da ti kazu da je najbolja odbrana od 12 zerglinga 15 colosusa Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Sarmo ides u krajnosti, ako ja idem 1 VR znaci mogu max 2 warp gate-a da imam kad mi uletis sa 20 linga u bazu, 1 vr moze da ga poduva zerglinzima jer ce oni prebiti sve na zemlji jako brzo plus fokisirano malo djubre moze lako da pobegne. Ako vec pricas o upotrebnoj vrednosti o kojih 5 zgrada pricas kad zergovi grade samo spawning pool? U ovoj situaciji ofc. Kapiram da nije nepobediva taktika ali ako 1 sec zajebem u gradnji to je to. Pogotovo na mapama kao Kulas Ravine gde i da hocu ne mogu da se zagradim. A i tamo gde mogu meni sa sve CB koji moram i na Cyb core i radilice da trosim ne moze da izadje 3 zealota. 2 padnu jako brzo, a u najgorem slucaju 3 se tuku 3 mi ruse pylon. Zerroxe, druze samo si kolateralna steta ove replike: To si izjavio? Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosspro Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 :) brate ja mogu da dignem gateway,forge,2 canona, 2 zealota i 1 sentryja dok ti dignes 4 zerglinga ;) sad ce svi da ti kazu da je najbolja odbrana od 12 zerglinga 15 colosusa Kladim se da ne mozes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Blizz najavio novi reset ovih dana :) http://www.gosugamers.net/general/news/11948-sc2-beta-to-be-reset-in-the-near-future Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 :) brate ja mogu da dignem gateway,forge,2 canona, 2 zealota i 1 sentryja dok ti dignes 4 zerglinga ;) sad ce svi da ti kazu da je najbolja odbrana od 12 zerglinga 15 colosusa bolje od toga je 16 kolosa... ali nije realno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Zerroxe, druze samo si kolateralna steta ove replike: To si izjavio? Kladim se da ne mozes. ne znam da li se salite ili ste kolateralna steta bombardovanja Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ne znam da li se salite ili ste kolateralna steta bombardovanja barcas je ometen u razvoju mnogo pre bombardovanja... odgovorio je meni i savrseno mi je bio jasan odgovor... ne zameri mu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 :D sarmo aj me naucis zerga da igram, smorili me protosi :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosspro Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ne znam da li se salite ili ste kolateralna steta bombardovanja Oba. Vise drugo. Sta bi sa liverpulom. Da li su usli u kvalifikacije Lige Evrope? Offtopic ftw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts