fatboy Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 ovog monstruma napravili su oni narkomani iz Alienware-a... ne znam koja mue je cena ali sudeci po video klipovima sa neta kapiram da je suspense u igrama priceless \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Bas su narkomani... a kakva tek perverzija od grafike ti treba da teras igrice na ovakvim rezolucijama Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 2880*900 nije tako strasno :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 mense cini da je ovo sranje, mozes da se fokusiras samo na srednji deo, pogotovo ako se igras blizu kao ova faca na fotkama ja recimo u mp-u u nekom fpsu i dalje ne mogu da se fokusiram na periferne delove monitora koji su wide 22" i sl... e sad ako je sp i ono pikas natenane sto bi rekli, kapiram da je totalno drugacije iskustvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Daj ti meni grafiku koja ce da tera full detalje u toj rezoluciju =( Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 napomena: monitor nije radjen za ljude koji pikaju CS vec za one koji zele da dozhive raznorazne simulacije u FULL-u! Voznje, onaj jumpgate evolution i sl... ne smem ni da pomislim koliko je to masno i slasno! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Cena nekih $6000 a ima problema neshto sam chitao poshto je napravljen iz chetiri panela pa neshto ne rade kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Evo na prvoj slici se tachno vidi presijavanje izmedju sva chetiri panela :D Za 6000 kupish dva - tri projektora i odradish posao ljudski :) Shiroko je ovo jako da se zabuljish u njega i igrash neshto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts