Unknown user 234 Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 i tako, ja resio da napokon sortiram svoju masivnu kolekciju muzickih izdanja i albuma i usput eliminisem brojne nepotrebne stvari, pa me zanima kakva su vam iskustva sa ovakvim alatkama i koju biste mi preporucili osnovni i jedini kriterijumi su mi jednostavnost u koriscenju i dobra preglednost, dakle bez nekih suvisnih fensi-shmensi opcija i detalja (najosnovniji info o izdanju plus neki omanji thumb bi odradili posao) ps. nisam bio siguran da li je ovo dobar subforum za ovu temu, ako modovi misle da je potrebno, neka prebace topic u softver sekciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Total Commander F7 za novi folder koji imenuješ za željeni žanr. Ako imaš neke specijalne kompilacije, kolekcije trte mrte napraviš folder [NAZIV FOLDERA] kako bi bio na samom vrhu. Imenuješ ih Artist - godina - ime albuma kako bi ti sortirao hronološki. Umesto F7 takođe može i desni klik. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 heheh to sam i ja kontao, uradicu tako najjace od svega je sto i dalje koristim windows explorer za manipulaciju fajlovima a tc mi bleji na kompu cisto onako, jbg stvar navike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts