tracktorista Posted February 14, 2010 Author Report Share Posted February 14, 2010 problem je sto ne procesuirate ono sto procitate vec ono sto hocete da procitate. nije potreban veliki mentalni napor koji treba uloziti u razumevanje moje tvrdnje da bmw i audi jesu bolji od vel satisa i 407 ali to koliko su puta bolji nije realno naspram koliko su puta skuplji. opet ja, ponavljam isto :( Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 sad si lupio, bmw je poznat po bez-razloga skupim kolima i velikoj potrosnji. ne vidim sto jedna bmw trojka kosta 5-10 hiljada eura vise od jednog citroena c5 koji je mama za taj isti bmw. i mislim da je pametan potez praviti vozila u svim segmentima s obzirom da je proizvodjaca i modela sve vise i sve vise zahteva od strane kupaca Izvini, ali ovde to ne pise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 14, 2010 Author Report Share Posted February 14, 2010 sto se mene tice cene su nerealne. kako bre svabe da budu toliko skuplje od npr japanaca da ne govorim za ostale. jesu dobri, ali ne duplo bolji.. jel neko rekao da je bmw ili mercedes los? samo da je malko precenjen ovde to pise, zato sada kazem, ko nije u stanju da procita ceo topic moze da ide Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Taj post je kontradiktoran onom prvom, tako da sam ga zanemario. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 @traktorista da si doshao da prichash kako je bolje kupiti recimo accorda sa full opremom od 30k nego golishavu bmw 3 pa da te razumemo al ovo shto ti prichash su gluposti. Uvek je bilo i ostace da se vrhunski kvalitet placa najvishe. Meni je glupavo recimo shto cayenne koshta 60k dok cayenne turbo s koshta 120k ali ko voli nek izvoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Evo jedan zanimljiv video kako nemci testiraju vozila pre nego shto ih zvanichno predstave Ima tu part 1 i 2, ovo je treci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 15, 2010 Author Report Share Posted February 15, 2010 ladno testiraju auto pre pustanja u prodaju. svaka im cast, sad sve razumem Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 ladno testiraju auto pre pustanja u prodaju. svaka im cast, sad sve razumem Ladno po 30 puta vetjim standardima nego raspale japance. Al to je sve marketing i lazh za koju mi dajemo 10k eura vishe. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 15, 2010 Author Report Share Posted February 15, 2010 ladno su proveravali da li mogu da se otvore vrata i ako bude padala kisa da li ce raditi. svaka im cast Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Russia>all :D Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts