artiljerac Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 @Towered Razumeo sam sta si hteo reci, ali jbg neke stvari jednostavno ne funkcionisu u ovoj zajednici. Ja sam hteo da budem orga i bilo bi mi drago da predstavljam naciju kao manager, ali oni su odlucili da mogu sami i to je potpuno ok,mogao sam da ih ubacim u bolju grupu sto bi olaksalo nasoj zemlji bolji plasman,sto cu i pokusati za ENC gde sam admin,znam da si imao dobru volju,procitao sam tvoj E-mail gde hoces da im pomognes za sponzorstvo,a ovako si ispao budala i nasmejao masu sto si pokusao da budes koliko toliko realan... Quote In God we trust ~ONE~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 niko vas ne voli! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Ja sam hteo da budem orga i bilo bi mi drago da predstavljam naciju kao manager, ali oni su odlucili da mogu sami i to je potpuno ok,mogao sam da ih ubacim u bolju grupu sto bi olaksalo nasoj zemlji bolji plasman,sto cu i pokusati za ENC gde sam admin U koju bolju grupu kad startujemo u kvalifikacijama zbog rankinga koji se određuje po ranije utvrđenoj formuli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 brate on je master :D sabija na esl , namesta meceve i to ja mislim da su aca i padas zasluzeno u tom timu srbija,jedino sam protiv toga da ovoj svaba igra za nas,bolje da neki nasi igraju nego neki tamo nemac..( i ako su losiji ) , i sto se mene tice poziv bi trebali da dobiju jos rudan,ajk i troops i da naravno RoXzE :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiljerac Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 U koju bolju grupu kad startujemo u kvalifikacijama zbog rankinga koji se određuje po ranije utvrđenoj formuli? pravila za ovaj enc ce biti malo promenjena, i bicete obavesteni. Vi znate bili ste admin ranije. Quote In God we trust ~ONE~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 nisam imao tu cast i privilegiju da budem admin :) a o promeni pravila jos uvek nisam obavesten (kao ni vecina, verujem), pa se vodim prema ovome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiljerac Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 bice dopunjeno(kao sto vidite stranica je poluprazna), ali to ce sve izvlaciti Admini koji su zaduzeni za proveru (rezultata koje su reprezentacije postigle), kako god nemam nista od toga Srbija ce igrati kao i sve ostale reprezentacije... Quote In God we trust ~ONE~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 (edited) Aco, pitao si me jednom ovde na ruru da li ocu da igram ffs .... ko da nemas moj broj fona i msn i face i sta god vec .... i kao posle nema mene da se javim dugo :SSS I znam glavni razlog toga sto ne igram, jer je mighty padash reko da sam nubara, ... znam da ste se ti i hajdi zalozili za mene, ali je mighty presudio izgleda ^^ Kad god sam ga dobio on kaze "imba human", kad god on mene dobije "nub grinder" .... realno tako je ... nema govora!! Iako znam da su svi ovi trenutno bolji od mene, ipak je glupo makar ne uputiti ljudski poziv da li bi hteo da igram .... nisam active nesto posebno, samo se dota igra, al kazem svejedno bi bio lep makar poziv za repku .... Svaka cast vs brace, vazno da je pinkac sabiven. Najvise sam ponosan na virusa, lepo je dobio razzora, em sto je ud vs orc! GJ :) GJ i svima ostalima i GL u daljem takmicavanju!!! :P Edited February 25, 2010 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 ja sam sabio padasha u ork miroru jel mogu sad u repku? :P Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 @TechPriest Jel imas zvaku?! @Grinder Smrc, smrc... :'((( @RoXzE Moras da prodjes ginekoloske testove prvo Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 00ja bih stavio zeroksa i qlfa, bar da se smejemo kako placu i mizu fokusera ruskog!^^ Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 al qlf mora jednom rukom da igra, inače ga izbacujemo iz repke Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 i to levom Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 a di sam ja na rusteru ? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 nisam znao da ga zoves ruster! :)))) nema te jer si izgubio od goveda... mi se svi kladili na tebe :(! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 jebiga pinkać, žestoka je konkurencija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 nisam znao da ga zoves ruster! :)))) nema te jer si izgubio od goveda... mi se svi kladili na tebe :(! e ovo su lame fore, bedan si Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 :( Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 (edited) Jel zna neko mozda link za sve pro igrace tipa Moon, Ted itd gde moze da se vidi koliko zaradjuju, koje su turnira osvojili, koje igraju i tako to? :D Znao sam al sam zaboravio :p Edited February 27, 2010 by Virus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 google.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Stvarno??? Prvi put cujem za to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Evo da se javi i Mizin Bad Copy :))), ja nisam inactive ali necu da se namecem za mesto u reprezentaciji. A sto se tice reprezentacije mislim da Padash, Aca i Rudan zasluzuju mesto u reprezentaciji za Virusa ne znam ali sam cuo da je jako dobar. Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 ja sam cuo da je epidemija prosla Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Lose cujes :P. Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 mizu za repku! Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts