Jump to content

POMOC EVO VEC 5 SATI SE MUCIMO

kendzi

Recommended Posts

zdravo svima nov sam na forumu iz sremske mitrovice smo imamo ovde veliki problem :

treba da dignemo sistem na mom kompjuteru ali nece da me ubijete izlazi mi poruka sledeceg tipa

Reboot ot select prooper boot device:itd

stalno tako udjem u bios i namestim da pokrene sistem preko cd=a ali nece opet izlazi ista poruka a hard radi u to smo 100% sigurni prvo mi je pisalo windows couldn ili sta vec windows couldn not start becouse some files are missing or coruppted \windows\system32\config\system i odna sam trazio na netu sta da radim ali nisam mogao da nadjem procitao sam da stisnem f8 i da probam preko recover console stavio sam i nije hteo da udje na recover console mozda zato sto je nemam i onda mi je izaslo :

Reboot or select propper boot device :itd ima jos nekih reci posle toga

ali sad mi stalno to izlazi nisam vise pametan stavili smo cd za windows da dignemo sistem ali nece i nece stalno izlazi doticna poruka

molim pomoc sta da radim ako ste vec imali ovakih problema onda 100%znate

hvala cekam za replay

ok promenio sam cabal i vratilo mi se stari problem

windows couldn not start propertly because some file is missing or corupted

e sad posto mi se ovo vratilo moguce da je bio problem sa kablom ,tesko da moze biti maticna posto imamo ovde 3 kompa i na sva 3 neradi isto se pojavljuje nemoze biti da na sva 3 neradi ploca posto ova druga dva su ispravna i kucam ovu poruku preko jednog od njih na internetu :d

neke nove sugestije ? ubacim windows cd i nece da mi se pojavi ono boot from a cd a cd je unutra

onlline sam cekam reply

imam 3 cd-a sad da nevalja ni jedan a pre neki dan sam dizao sistem kod jednog coveka i radio je cd

fazon je sto komp nece uopste da mi izbaci

ono : press any key to boot from cd a stavio sam u biosu da mi dize sa cd-a

neke sugestije \

onlline sam hvala sto odgovarate