Tihii Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Ovako... Menjam kopiju I phona(ima 4 gba memorije ...2,0 mgpixela kameru , gprs , mms ..... bluttut.... dual sim .... naravno i sve ostale osobine i phona jedino sto je malo jefitniji ...) koja je kod nas trenutno vredna 350e.... za neki wow acc koji je isto tako dobar nije bitno da li je ally ili horda , stari sam igrac wowa i sada bi se vratio poslu o5... uz telefon dobijate : punjac,slusalice,olovku (pomocu koje se lakse upravlja ) ..... kontakt : 1) mobilni - 061 / 608 67 39 (posaljite mi sms i ja cu vas nazvti ili vam odgovoriti) 2) mail : sillentassa@gmail.com ( automatski mi je povezan sa telefonom tako da cu odma evindetirati poruku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 brate ajde okaci sliku te KOPIJE AJFONA, gorim od zelje da ga vidim !!! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 To je valjda ovo al to kosta 150 evra ne znam koji je taj za 350, jer za 350 mozes da kupis i iPhone?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 (edited) moja devojka dobila na poklon "ajfon" od tetke, dosta liči na ovaj. Piše na njemu 8GB, a u stvari u sebi ima SD karticu od 1GB ili tako neki rad Zidni punjač crko posle 2 meseca, olovčica se polomila ubrzo zatim (šta će uopšte iPhone-u stylus? lol) a čitač druge sim kartice prestao da radi (sad radi samo sa jednom sim karticom) mada je ta tvoja replika možda bolja, ovaj što ona ima se zove Sciphone, izbegavajte ga u širokom luku! Edited January 17, 2010 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 moja devojka napusti forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Dap kopija iPhone je neshto preko 100eu i naravno raspada se u max god dana roku...svako ko ishta drugo ochekuje od kineza je fail. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 nije bre, vidis da kosta 350 evra. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 ja ne vidim kopiju !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 napusti forum! mislio sam da smo kolege. drugari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Ma šalim se, imaj devojaka koliko hoćeš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts