Jump to content

Menjam kopiju I phona za wow acc

Tihii

Recommended Posts

Ovako... Menjam kopiju I phona(ima 4 gba memorije ...2,0 mgpixela kameru , gprs , mms ..... bluttut.... dual sim .... naravno i sve ostale osobine i phona jedino sto je malo jefitniji ...) koja je kod nas trenutno vredna 350e.... za neki wow acc koji je isto tako dobar

nije bitno da li je ally ili horda , stari sam igrac wowa i sada bi se vratio poslu o5...

uz telefon dobijate : punjac,slusalice,olovku (pomocu koje se lakse upravlja ) .....

kontakt :

1) mobilni - 061 / 608 67 39 (posaljite mi sms i ja cu vas nazvti ili vam odgovoriti)

2) mail : sillentassa@gmail.com ( automatski mi je povezan sa telefonom tako da cu odma evindetirati poruku )

[roflmao]

moja devojka dobila na poklon "ajfon" od tetke, dosta liči na ovaj. Piše na njemu 8GB, a u stvari u sebi ima SD karticu od 1GB ili tako neki rad [:D] Zidni punjač crko posle 2 meseca, olovčica se polomila ubrzo zatim (šta će uopšte iPhone-u stylus? lol) a čitač druge sim kartice prestao da radi (sad radi samo sa jednom sim karticom)

mada je ta tvoja replika možda bolja, ovaj što ona ima se zove Sciphone, izbegavajte ga u širokom luku!

Edited by trooper

• Create New...